Jeg fandt Fjordbutikken ved lidt et tilfælde, da jeg kiggede efter nogle bestemte produkter til en mere fordelagtig pris, end der hvor jeg normalt handler. Og sikke et held, for jeg sparer nu fremov... Zobacz więcej
Vi bestilte i juni fire af de samme lækre sæber fra Fjordbutikken, men da de kom hjem, var nogle af sæberne anderledes i duften og farven end de skulle være. Vi skrev til Fjordbutikken og nogle dage s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min bestilling var udsolgt ved leverandøren, hvilket Fjordbutikken af gode grunde ikke kunne gøre så meget ved. Dog ærgrer det mig lidt, at jeg selv skulle kontakte Fjordbutikken, for at blive klar ov... Zobacz więcej
Bare en dejlig oplevelse at handle hos Fjordbutikken. Skøn hjemmeside med mange lækre ting, glæder mig til at følge udviklingen af varesortiment. Fin personlig betjening og hurtige svar - også forsend... Zobacz więcej
- Sklep z artykułami higienicznymi
- również w kategorii:
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Dostawca środków czystości
Napisane przez firmę
Fjordbutikken åbnede tilbage i 2006 og i dag har vi mere end 1000 aktive varenumre. Vi adskiller os fra andre webshops med vores strategi, hvor det fremgår at mindst 80% af vores varenumre skal stamme fra danske producenter. Vores sortiment indeholder ikke altid de mest kendte mærkevarer på markedet og i forhold til nogle af vores største konkurrenter, så har vi både færre agenturer og færre varenumre, men kvantitet betyder intet for os. Vi ønsker at tilbyde god service og gode danske produkter. Vi har lige fra begyndelsen haft 3 (tre) varegrupper i vores sortiment: 1/ Hudplejeprodukter, 2/ Brugskunst og 3/ Rengøringsmidler. Vores hudpleje mærker er næsten udelukkende danske og i vores sortiment af håndsæbe, shampoo, creme finder du mærker som Badeanstalten, Beaute Pacifique, Grøn Balance, Meraki, Munkholm, Nardos m.fl. Vores interiør og brugskunst omfatter mærker som Det Gamle Apotek, FableWood, Lucie Kaas, Maya Soele, Novoform og udenlandske som Casablanca og Willow Tree. Vores sortiment af rengøringsmidler omfatter danske mærker som Grøn Balance, Sterling Polish, Meraki, Munkholm og det tyske Dr. Beckmann. I Fjordbutikken har vi som mål at levere dine varer inden for 1-3 dage og det lykkes heldigvis næsten altid. Fjordbutikken er et godt og sikkert sted at handle, derfor har vi også valgt at få webshoppen e-mærket hvilket er et stærkt dansk garantimærke for sikker nethandel. Fjordbutikken ligger i Skødstrup nord for Aarhus hvor lageret ligger. Vi har ikke åben butik, men det er muligt at afhente varer efter aftale. Tak fordi du brugte tid til at læse om Fjordbutikken. Poul Smidt, indehaver.
Ved Skoven 14L, 8541, Skødstrup, Dania
- info@fjordbutikken.dk
- www.fjordbutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
No title
Helt unik service, flot indpakning og med pakken fulgte en lille nyttig gave. En af de bedste på nettet.
No title
Fri tekst...
jeg kan varmt anbefale Fjordbutikken
har lige handlet over nettet
fin service,mere end man kan forvente
blev også billigere end ventet
da min pakke blev sendt som maxi pakke
sparede jeg 21 kr
yderst flinkt personale.