Meget hurtig ekspedition og returrefusion. Bestilte varen søndag, modtog tirsdag. Størrelsen (L) passede ikke, så varen røg retur tirsdag. Samme dag bestilte jeg en ny vare i str. M. Modtog varen og t... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hurtig forsendelse de gange jeg har handlet der. Virker til at være nogle behagelige personer i kundeservice. Løste en forespørgsel for mig hurtigt og effektivt.
Jeg kontaktet kundeservice vedr. Hvilken gas mit gasblus skulle bruge. Jeg fik svar med det samme, og de var simpelthen så behjælpelige og søde med mine spørgsmål. Thumbs up 👍 jeg bestilte den anbefa... Zobacz więcej
Jeg har forsøgt at handle med dette websted 1 gang. Bestilte en trøje d. 19 december 2025. Anslået levering 5-8 dage. Her d. 15 januar er forsendelsen endnu ikke afsendt. For en uge siden kontaktede j... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Fjeld & Fritid har alt til dit næste friluftseventyr. Outdoor-tøj, vandrestøvler, telte, soveposer, liggeunderlag, klatreudstyr, telemark- og langrendski, knive, lygter, pandelamper, drikkeflasker, frysetørret mad og meget mere til gode priser. Find det, du skal bruge på fjeldogfritid.dk,
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Godt tilfreds med hele oplevelsen :-)
Mailede først til fjeld og fritid med…
Mailede først til fjeld og fritid med et tvivls spørgsmål og de var hurtige med et svar. Herefter kunne jeg trygt bestille mine vare og selvsamme vare blev sendt afsted samme dag så jeg havde varen dagen efter. Sådan skal det gøres. 🤘
Hurtig effektiv service
Hurtig og god betjening
Lynhurtig ekspedition
Købte et liggeunderlag som en julegave
Købte et liggeunderlag som en julegave. Super hjemmeside med gode beskrivelser af de forskellige varer -skrevet i et sprog, hvor man ikke just behøver at være "overfreak" udi outdoor aktiviteter. Rigtig godt når gaven er til sønnike på 28 år, hvilket fortæller lidt om min egen alder he he. Selve købet gik helt perfekt via Mobilpay (Alle internetfirmaer burde tilbyde dette!!!) og leveringen kom meget hurtigt uden problemer. Nu håber jeg bare, at sønnen også bliver helt tilfreds med gaven når den juleaften bliver pakket helt ud og liggeunderlaget puster sig selv op :-) Kan jo være han sover her om natten på sin nye gave he he
God jule til alle / Stig Friis
Hurtig levering!
Hurtig levering og alt var bare tip top. Returlabel vedlagt i pakken, hvis man skulle få brug for det. Super!
Hurtig besked og hurtig levering
Top lækkert produkt og utrolig hurtig…
Top lækkert produkt og utrolig hurtig levering!
Hurtigt og nemt
Fin service
Fin service, manglede muligheden til at se og vælge mellem hele Meindl sortiment men måtte nøjes med hvad der var på hylderne hos Fjeld & fritid
Let og hurtigt at bestille gavekort
Hurtig ekspedition-godt udvalg og god…
Hurtig ekspedition-godt udvalg og god service.
Super hurtigt
Bestilte varen søndag eftermiddag, og modtog den med posten tirsdag. Det må siges, at være super hurtigt ++
Hvis den skulle returneres, så lå alle papirer klar i kassen inkluderet en label til at vedhæfte på returforsendelsen - FLOT.
Venlig, hjælpsom, hurtig levering inkl. returlable.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.