Meget hurtig ekspedition og returrefusion. Bestilte varen søndag, modtog tirsdag. Størrelsen (L) passede ikke, så varen røg retur tirsdag. Samme dag bestilte jeg en ny vare i str. M. Modtog varen og t... Zobacz więcej
Jeg har forsøgt at handle med dette websted 1 gang. Bestilte en trøje d. 19 december 2025. Anslået levering 5-8 dage. Her d. 15 januar er forsendelsen endnu ikke afsendt. For en uge siden kontaktede j... Zobacz więcej
Jeg kontaktet kundeservice vedr. Hvilken gas mit gasblus skulle bruge. Jeg fik svar med det samme, og de var simpelthen så behjælpelige og søde med mine spørgsmål. Thumbs up 👍 jeg bestilte den anbefa... Zobacz więcej
Absolut top service og hurtig levering - derudover priser langt under butikkernes vejl. ud. priser. Jeg var i kontakt med kundeservice og de løste min henvendelse til UG. Og selvom det var min e... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Fjeld & Fritid har alt til dit næste friluftseventyr. Outdoor-tøj, vandrestøvler, telte, soveposer, liggeunderlag, klatreudstyr, telemark- og langrendski, knive, lygter, pandelamper, drikkeflasker, frysetørret mad og meget mere til gode priser. Find det, du skal bruge på fjeldogfritid.dk,
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
jeg købte en jakke
jeg købte en jakke, som viste sig at være for stor. sendte den retur samme dag. dejligt der lå en returlabel i pakken. kunne følge den hele vejen. og vupti 2 timer efter at den var modtaget af Fjeld & Fritid, stod pengene på min konto. det er verdensklasse. takker og bukker
Nem og hurtig retur
Nem og hurtig retur. Pengene gik ind efter få dage:)
Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering, men meget besværligt returening.
Turbo levering
Turbo levering.
Bestilte en keb fleece hoodie i går middags, og har lige hentet den på Shell.
Tror aldrig at jeg har oplevet SÅ hurtig levering, nogen steder👍
Besværlig og dyrt at returnere.
Købte sandaler, men fik forkert størrelse.
Besværligt at returnere, der skal printes en købsordre ud, ( måtte på biblioteket, ) og betale portoen selv. Da jeg sendte til pakkeshop blev den returneret efter en uge.
Pakken skulle være sendt til adressen. Opgav.
Har fået leveret en forkert vare
Har fået leveret en forkert vare! Ingen returseddel i modtaget pakke. Kan ikke komme i kontakt med kundeservice. Alt i alt dårlig oplevelse, kan ABSOLUT IKKE anbefale at købe noget hos dem!!
Vildt gode priser og lynhurtig…
Vildt gode priser og lynhurtig levering. Stor anbefaling herfra.
Jeg ønskede
Jeg ønskede, at sende en vare retur. Varen blev sendt til afsender igen og kundeservice var ikke kontaktbar efter flere forsøg.
Fin kundeservice
Har netop hørt fra kundeservice, så alt godt..og 5 stjerner
Kundeservice helt i top
Kundeservice helt i top, fine varer til tiden, sådan skal en webshop agere.
Jeg bestilte en tshirt til min kæreste…
Jeg bestilte en tshirt til min kæreste og da jeg modtog den var det en forkert str. og den lugtede af parfume - jeg har sendt 3-4 mails til deres kundeservice og har intet svar fået.
Super ærgerligt
Effektiv
Bestiller tirsdag morgen, modtager pakke onsdag.
Havde spørgsmål til varen så sender mail, svar samme dag.
Meindl Kampfstiefel Light
Jeg havde mine Meindl Kampfstiefel Light på til en tur til Italien på min mc, støvler som jeg har haft på mange gange før herhjemme. Inden turen var ovre, så var sålen faldet af på begge støvler. Om det var varmen ved jeg ikke, men af faldt de. Støvlerne er desværre udenfor reklamation, men forventede ikke at sålen bare falder af efter 3,5 år, når støvlen stort set står som ny, da den 95% af tiden bare hviler på en fodhviler.
Fantastisk betjening og godt udstyr
Super service og hurtig levering!
Super! Fik bestilt vintersovepose fra Mountain Equipment, Glacier 1000. Alt i orden og super hurtig levering. Kan varm anbefales :)!
Hurtigt og effektivt.Tak.
Utrolig god service :-)
hurtig og sikker levering
God service og vejledning
God service og vejledning. Hurtig forsendelse, og nem ombytning.
Super betjening både via tlf og i…
Super betjening både via tlf og i butikken. Jeg er kommet alvorligt til skade med anklen og skal derfor bruge ekstra støttende støvler i en periode. Begge ekspedienter udviste stort kendskab til både deres eget sortiment og markedet i øvrigt, samt stor forståelse for mine behov.