Modtog en defekt yogabold og de sendte en ny uden ekstra beregning. Rigtig god service, hurtig levering og hurtig tilbagemelding :)
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Købte for ca 3 uger siden en Powerhoop hos fitnessshop.dk, som jeg er rigtig glad for. Det eneste minus ved siden var at der var oplyst forkert produkt information ang powerhoop. Der var skrevet a... Zobacz więcej
Jeg havde bestilt et løbeur og nogle træningsbukser gennem fitnessshop.dk og varen blev afsendt hurtigt og jeg kunne hurtigt følge pakken via Track&Trace. Desværre blev pakken væk i Post Danmarks va... Zobacz więcej
Bestilte varer igår. Synes at det var nemt og overskueligt at handle i shoppen! Meget kort tid efter kom mails med ordrebekræftelse, faktura og besked om at pakken var afsendt. Har modtaget var... Zobacz więcej
LØBESHOP.DK er en internetbutik der specialiserer sig i at sælge løbesko, løbetøj, pulsure, GPS og alt hvad der ellers relaterer til løb. Vi har et bredt udvalg af de kendte modeller fra markedets førende leverandører som Asics, Nike, New Balance, Adidas, Newline, Craft, Garmin, Polar og mange flere.
Brogårdsvej 10, 8370, Hadsten, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Har lige handlet på loebeshop.dk og fitnessshop.dk på samme tid og fået det hele leveret på en gang. Super smart og det fungerede perfekt og varerne var hurtigt fremme og tilmed billigere end i den lokale butik. Thumbs up!
Jeg har igen handlet hos Fitnessshop.dk og igen leverede de varen til en fantastisk pris og frem for alt lynhurtig levering og god service og vejledning.
Kan kun anbefales!
Hurtig levering. Jeg brugte GLS pakkepost og det fungerer rigtigt godt.
Jeg har kun givet 3 stjerner fordi jeg synes ordreprocessen kunne gøres bedre. Da jeg havde lagt varen i kurven kunne jeg ikke se, hvad størrelsen var. Jeg kunne først tjekke at det var den rigtige størrelse, da jeg kom til siden med Ordre Bekræftelse.
Loebeshop.dk og fitnessshop.dk er det samme firma - og det er fint. Men derfor burde jeg ikke modtage en ordrebekræftelse og faktura fra loebshop.dk, når jeg har handlet på fitnessshop.dk. Det ser især skummelt ud at modtage en tom mail fra loebeshop.dk med en vedhæftet pdf.

Odpowiedź od Fitnessshop
Første gang jeg handler hos Fitnessshop.dk, Jeg havde god kommunikation med medarbejder igennem forløbet. Dejligt med service der vil noget.
På trods af en lille uoverensstemmelse med varer der ikke var på lager, blev jeg tilbudt et bedre tilbud samt gode råd! Det er hvad der sker, og jeg vil sige at Fitnessshop på allerbedste vis formår at gøre det til en succesful og rigtig god oplevelse, at handle med.
Jeg var endda presset, hvad tiden angår. Da ringer jeg til dem og det er intet problem at få fremsendt varen, til dagen jeg ønskede.
Jeg kan bestemt anbefale denne virksomhed til alle
Alletiders pris, alletiders service & alletiders produkter!
Super kvalitet af purelime produkterne, hurtig levering. Fuld tilfredshed herfra :-)