The worst administration ever. They are not in control of payments and recharge members twice despite the fee has already been drawn duly by Betalingsservice. And we are asked to approach Kundes... Zobacz więcej
fitness dk
Fitness dk er uden sammenligning Danmarks absolut bedste fitnesskæde! Har man de ekstra 100 kr. om måneden det koster (set i forhold til de øvrige nærmeste konkurenter), så får man det absolut bedste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ekstraordinære faciliteter Jeg skiftede fra et andet center til FitnessDK for 1 måned siden, og jeg må indrømme at deres vedligeholdelse/rengøring, spektrum af udstyr og udbud af hold er langt bedre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
fitness dk er en kæde af fitnesscentre beliggende i Storkøbenhavn samt de større byer i Danmark. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service.
Øster Allé 42, 5. sal, 2100, København Ø
- 39 12 99 00
- medlemsservice@fitnessdk.dk
- www.fitnessdk.dk

Odpowiedź od fitness dk
Føler mig meget velkommen!
Det var vigtigt for mig at vælge et fitnesscenter hvor jeg synes at det var rart at komme og hvor der var en god atmosfære. Det gør at man fortsætter selvom det går mod koldere og mørkere tider, og at man har lyst til at komme afsted. Den følelse har jeg haft hos Fitness Dk i Viby fra første dag. Hvor stemningen er god og personlig, faciliteterne er rigtig gode: lækre omklædningsrum med sauna og dampbad, lyse og luftige motionsrum med rene og pæne maskiner, godt og varieret udbud af hold og de sødeste ansatte!
Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od fitness dk
Alt er som det skal være
Helt nye maskiner og der er nok af dem supervenlig personale

Odpowiedź od fitness dk
Fitness DK i strædet Køge er bare helt…
Fitness DK i strædet Køge er bare helt fantastisk. Gode lokaler og alt der skal til for at komme i kanon form

Odpowiedź od fitness dk
Simpelthen for dårligt at det skal være…
Simpelthen for dårligt at det skal være så pisse dyrt når man bare vil løftevægte og er pisse ligeglad med resten af hvad de kan tilbyde også når det sted man bor tæt på er så småt at vis der er mere end 20 mennesker føler man sig klemt
Så måske fitness dk skulle oppe sig vis man ville beholde folk. Sænk de skide priser i jers små afdelinger

Odpowiedź od fitness dk
Godt sted at være god atmosfære og…
Godt sted at være god atmosfære og venlig personale

selvom stedet er stort
selvom stedet er stort, er der på visse tidspunkter, for mange mennesker, så man skal vente, lidt for lang tid, på maskinerne. man når at blive kold.jeg er morgentræner men har erfaret at det er bedst efter kl 10.

Dejligt stort center
Dejligt stort center - dog er det lidt for koldt til min smag i omklædningsrum.

Super godt center
Super godt center! Massere af plads og mange gode maskiner mm.

Odpowiedź od fitness dk
Bedste center jeg har sat mine ben i!
Jeg har gennem tiden gået i mange forskellige fitnesscentre, men dette er uden tvivl det bedste! Venligt personale og altid mulighed for at tilmelde sig en bred variation af hold.

Odpowiedź od fitness dk
Jeg synes godt i kunne have flere hold…
Jeg synes godt i kunne have flere hold senere på dagen altså 18.15 og 19 til dem der ikke kan gå fra arb før kl 18

Odpowiedź od fitness dk
Super godt sted med god service og…
Super godt sted med god service og hjælp fra personale.

Bondefangeri
De finder hele tiden på nye måder at hive penge ud af en.
Jeg er lige kommet til træning, og så har de sat nye skabe op, som man ikke kan låse. Så skal man betale for at leje eller købe en hængelås.
Dertil kommer at de fleste af deres instruktører er elendige.
Og deres facilitater er ikke bedre end fitnessworlds.
Fitnessworld er klart at foretrække.
Tak for jeres svar, som understreger jeres inkompetence. Jeg har ikke skrevet noget om rengøring!

Odpowiedź od fitness dk
Er nyt medlem og har indtil nu kun…
Er nyt medlem og har indtil nu kun besøgt fitness dk i Roskilde. Niveau af information som nyt medlem har været ikke eksisterende - og indmelding (gennem firmaordning) var alt andet end smidig. Centret i Roskilde er stort og har et meget fint udvalg af maskiner og udstyr, dog er jeg ikke imponeret over rengøringen. Der virker faktisk lidt beskidt (særligt garderoben) - en del handler selvfølgelig om at folk generelt ikke er særligt gode til at gøre rent/rydde op efter sig. Tænker desuden man kunne være bedre til at opfordre til at folk spritter maskiner af efter brug.

Odpowiedź od fitness dk
Når jeg nu har "Dag abonnement"
Når jeg nu har "Dag abonnement", så føler mig dårlig behandlet, når I giver ferie til 2 instruktører, så al yoga/yin yoga/pilates forsvinder på samme uge.
Det er ikke hold, som jeg kan finde noget lignende at erstatte. Stram op er ligesom over i en anden kategori!
Jeg har sendt en mail herom, som I endnu ikke har besvaret.
Jeg savner hurtigere respons i huset.

Kundservice?
Fint gym, bra hold men dårlig og otrevlig service i receptionen på Adelgade!