Fisknu.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bewertung bezieht sich auf das Ladengeschäft in Tarm. Netter kleiner Angelshop der alles hat um mit der Spinnrute erfolgreich an der Skjern auf Lachs zu fischen die erforderlichen Karten gibt es dor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min pakke kom ikke. Bestilte søndag, fik mail mandag morgen om pakken var afsendt :-). Ringede torsdag fik besked tjek lige posthuset, seddelen kunne være bortkommet. Tjekker posthuset fredag, ingen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ok------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget gennemført e-handles-flow. Hurtig levering. Valgte dog at tilbagesende et hjul, jeg syntes var lidt for stort til min smag - ingen problemer, fik hurtigt mine penge tilbage. Også værd at n... Zobacz więcej

1. Sklep wędkarski

O Fisknu.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DK-webshop med fysiske butik. Kæmpe udvalg i fiskegrej og Outdoor til faste lavpriser. Over 10.000 produktnummere. Dag-til-dag levering med Post Danmark og lav fragt. Fiskehjul
Fiskestænger

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Ekstremt effektivt !

Jeg købte en Fjeldræv vinter jakke og størrelsen var for stor. Sendte den retur og fik tilbagebetalt beløbet inden for 4 dage.
Jeg har ALDRIG oplevet noget så hurtigt! Rigtigt flot arbejde!

20 września 2014
Oceniono na 4 z 5

Billigt grej på ingen tid.

Jeg købte noget billigt fiskgrej inde på fisknu.dk og jeg fik det leveret dagen efter, og blev noget overrasket over den fine kvalitet som grejet havde, bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt derinde fra.

9 września 2014
Oceniono na 5 z 5

Godt udbud og god service.

Jeg havde lidt problemer med at navigerer i starten men når man har vænnet sig til indelingen af produkter bliver det rigtig nemt at finde det man har brug for, ting så som brudstyrke på line og vægt er på plads og man kan kun bestille ting de har så det hele virker ret professionelt.
De produkter jeg selv har købt var af rigtig høj kvalitet.

6 września 2014

Fiskegrej til tiden.

Når du handler hos fisknu og bestiller før kl. 14.00 har du helt sikkert dine
varer dagen efter. Har du spørgsmål og skriver en mail svarer de lynhurtig.
Jeg kan kun anbefale at man handler hos fisknu.

19 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice, da Posten havde knækket fiskestangen

Jeg bestilte en fiskestang, solbriller og diverse endegrej. Da jeg modtog pakken, var den desværre skadet i fragten - og da jeg åbnede pakken, kunne jeg konstatere, at fiskestangen desværre var knækket - resten var uskadt.

Jeg ringede til butikken - og fik super kundeservice: "Mail et par billeder, og så løser vi det". Jeg fik efterfølgende valget mellem at købe en anden stag, mod at betale differencen (den jeg oprindeligt havde købt var udsolgt), eller få pengene tilbage. Jeg ønskede pengene tilbage på stangen, og de stod på min konto dagen efter. Umiddelbart undrede jeg mig over, at stangen ikke blev sendt i et transportrør, men i følge butikken anbefaler Posten den "trekantede papkasse", som de sendte i.

Jeg vil sandsynligvis handle hos dem igen i fremtiden, hvis de har, hvad jeg søger.

VH

Ole

6 sierpnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej