Bewertung bezieht sich auf das Ladengeschäft in Tarm. Netter kleiner Angelshop der alles hat um mit der Spinnrute erfolgreich an der Skjern auf Lachs zu fischen die erforderlichen Karten gibt es dor... Zobacz więcej
Min pakke kom ikke. Bestilte søndag, fik mail mandag morgen om pakken var afsendt :-). Ringede torsdag fik besked tjek lige posthuset, seddelen kunne være bortkommet. Tjekker posthuset fredag, ingen... Zobacz więcej
Ok------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... Zobacz więcej
Meget gennemført e-handles-flow. Hurtig levering. Valgte dog at tilbagesende et hjul, jeg syntes var lidt for stort til min smag - ingen problemer, fik hurtigt mine penge tilbage. Også værd at n... Zobacz więcej
O Fisknu.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Fiskestænger
Komplet fiskesæt
Fiskegrej tilbud
Storegade 12, 6880, Tarm, Dania
- 96812030
- info@fisknu.dk
- www.fisknu.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Pålidelig
Holder hvad de lover.så ikke noget at være nervøs over.Så der kan man roligt handle.
Perfekt!
Hurtig levering, godt pakket og alt var som det skulle være! Handler der helt sikkert igen.
Siden er meget let at finde rundt i og leveringstiden var meget positiv
Gode priser og tilbud
Vil helt sikkert handle der igen
Hurtig og effektiv service
Varen blev bestilt den ene dag, næste dag ankom den med posten. Det var nemt at bestille og klare retningslinjer på hjemmesiden.
Nemt at bruge
Overskuelig hjemmeside, hurtig fragt.
Grunden til 4 stjerner istedet for 5 er søgefunktionen på siden ikke er blandt de mest intutive søgemaskiner.
Ellers fungerer resten af hjemmesiden fint. :)

Odpowiedź od Fisknu.dk
Fiskegrej
Udmærket webside samt sortiment. Mange gode og prisdygtige tilbud. Hurtig ekspedition og levering.
God service via telefonisk kontakt..- vil handle der igen.
Klar anbefaling
Har handlet ved fisknu.dk flere gange og har altid været meget tilfreds. Glimrende service fra Costas: Meget korte svartider og upåklagelig service omkring reklamationer.
Fin handel
Nybegynder som lystfisker, men alt var nemt og overskueligt, varerne kom hurtigt.
Hurtig og korrekt levering af bestilte varer.
Fuldstændig problemfri levering kort tid efter bestilling. Ganske enkelt til UG med pil opad.
Hurtig levering, varerne som lovet. Her handler jeg igen.
Fin fin service.
Hurtig levering. Fornuftig pris. God hjemmeside. Alt i alt fin service.
Handler helt sikkert der igen.
Positiv
Jeg må sige, det var en rigtig fin oplevelse at handle med dette firma.
Varen afsendt hurtigt, modtaget næste dag, e-mail sendt af Post Danmark med oplysning om afhentning, alt i den skønneste orden.
Super flot service
Har bestilt et par gange derfra nu og hver gang er der hurtig ekspedition.
Her til morgen fik jeg så en pakke mere, der desværre ikke var hel da den kom frem og der manglede 2 varer i pakken. Skrev en kort mail med billed dokumentation og 2 timer senere fik jeg en mail om, at de 2 manglende varer blev sendt asap. Det er en service som mange i dag ikke yder, så stor tak for den tilgang. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her :)
Meget behjælpelige!
Nem og fin hjemmeside. Fik før købet vejledning over telefon, og det fik jeg meget ud af. Købte et Fiskehjul og ville dermed tilføje en line. Syntes dog hjemmesidens lineudvalg er begrænset og det virker lidt bøvlet ift. hvor meget line og hvilken jeg skulle vælge. Måtte derfor få vejledning over telefon, som de var meget behjælpelige med. Meget tilfreds!
SUPER HURTIG SERVICE
Det var en rigtig god oplevelse at handle her, varen kom som lovet, så hvis der kunne gives 6 stjerner, så gav vi det :-)
Mvh. V. Stokholm
God service og hurtig levering selv i udkantsdanmark!
Netbutikken er meget lige til og god at finde rundt i, og der er altid et par gode tilbud at hente. Nyheder inden for fiskegrej er ret hurtige på hylderne hos dem og er lagervarer. Kort og godt en god butik med fin service og jeg handler gerne der.
Professionelt
Hurtig og simpelt.
dag til dag levering og stort udvalg☺
tak for en god oplevelse..
God pris og hurtig levering
God hjemmeside, hurtig levering og god pris
God og hurtig betjening
En hurtig og god fantastisk betjening. Fra dag til dag. En rig god oplevelse.