Købte 2 styre stole fra jer i hade dem ikke men pengene trak i og har ikke fået dem retur endnu så handler aldrig der mere
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Det digitala kortet som jag skulle haft på fiskeresan till Simrishamn kom inte fram på posten, men fiskekortet.dk ordnade då så att jag kunde få ett digitalt kort på plats i Simris från en lokal försä... Zobacz więcej
Hver gang jeg har handlet har jeg fået en fremragende og fantastisk service. Hvis jeg eventuelt har haft spørgsmål har jeg altid fået en grundig og uddybende forklaring når jeg ringede. Det har været... Zobacz więcej
RINGE RINGE RINGE Bestilte en gummibåd sidst i maj. Kort efter bestillingen fik jeg en opringning om at den var udsolgt. De var på lager da jeg bestilte, ellers havde jeg ikke købt den. Par dage e... Zobacz więcej
Fiskekortet er en marineforretning med speciael i fiskekort med utrolig høj detaljerigdom. Kortene viser de faktiske dybder både på lavt vand men også på dybt vand. Et godt redskab når fiskene skal fanges. Fiskekortet.dk forhandler marinetilbehør og marineelektronik fra både Garmin, Lowrance, Simrad, Hummingbird og Raymarine. Fiskekortet både sælger og montere.
H. C. Ørstedsvej 9, 9900, Frederikshavn
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Pakken kom dagen efter. Lamineringen af kortene kunne bære bedre.
Hurtig ekspedition og ingen fejl eller lignende... Kan kun anbefales...
Kontaktede Claus for at høre nærmere om kombiinstrumenter og fiskekortet.
Fik nogle muligheder præsenteret, og bestilte dagen efter. Fik leverancen indenfor 2 døgn.
Gjorde en beställning som levererades på exakt den dag Claus lovade mej, det gillar vi. I och med det så var helgen räddad :) .
Vh. Team Månsson / Patrik
Kan varmt anbefales. Hurtig fragt. - hurtig service.
Kan kun anbefale at handle der, stor hjælpsomhed og stor viden.
Mvh Kim
Bestilte en Garmin kortplotter og havde den dagen efter til en kanon pris. Kan varmt anbefales.
Manglede lige et par billige trolling stænger, søgte på nettet og fiskekortet dukkede op, jo mere man købte jo billigere. Så det passede lige til mig, jeg bestilte den ene dag og dagen efter havde jeg mine varer så super til det hele
Fiskekortet kom som aftalt. Det er dog noget mere bøvlet med "fragtmand" end med alm. post, som bare kan lægge pakken på aftalt sted første gang de er forbi, og der ikke er nogen hjemme. Fiskekortet kom ikke automatisk op da jeg startede min Elite 7 op, men ved at følge den simple brugsanvisning lykkedes det straks at få det til at virke.
De leverede de ting jeg bestilte næste formiddag.. SÅ alt fint herfra..
Jeg bestiller et kabel og jeg har det allerede dagen efter, super service lige bortset fra det blev leveret til en anden Gls shop end jeg havde bedt om så måtte lige på 5km omvej.
God service.....man føler det er proffesionelt og de ved hvad de taler om. Hurtig og go ekspedering!. Vil helt klart købe igen.
2 ud af 5 bestilte trollingblink var i forkert farve.
Dejlig med en internet butik som kan levere varen hurtig efter man har afgivet sin ordre. Så fortjent 5 Stjerner
Dette gikk raskere en jeg hadde forventet, meget bra:-)) Greit med innbytte på det gammle kortet, slik at prisen på nytt ikke ble så dyrt:-))
Skitt fiske < ´ ))))))) <
Mvh
Egon
Ingen tvivl om at Claus ved hvad han har med at gøre, meget professionel og utrolig
hjælpsom, handler gerne der igen.
Opgradering af fiskekortet til version 2013 forløb hurtigt og smertefrit. Fiskekortet anbefales til alle der fisker fra småbåd, da detaljerne langt overgår de almindelige søkort. Super produkt!
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.