Kære anonyme anmelder,
Tak for din anmeldelse – selvom vi naturligvis er kede af at læse, at din oplevelse af både bolig og område har været så utilfredsstillende.
Vi beklager, hvis du har oplevet manglende renholdelse af fællesarealerne. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade, og vi tager alle henvendelser om affald, manglende skraldespande eller vedligehold meget alvorligt. Vi har en driftsplan for området, men vi erkender også, at der kan være forhold som ikke er i orden – særligt hvis vi ikke får besked. Vi vil derfor meget gerne i dialog med dig for at følge op på de forhold, du nævner.
Hvad angår fejl og mangler i boligen, opfordrer vi til, at du kontakter os direkte, hvis der er forhold, vi ikke allerede er bekendt med. Vi ønsker, at vores lejere skal bo godt – og trygt – og vi forsøger at udbedre fejl hurtigst muligt, når vi bliver gjort opmærksomme på dem.
Vi beklager også, hvis vores påmindelser om vedligeholdelse af egen have er blevet oplevet som urimelige. Vi sender disse for at sikre, at området fremstår pænt for alle.
Selvom denne anmeldelse er anonym, vil vi meget gerne høre fra dig direkte, så vi konkret kan tage hånd om dine oplevelser. Du er velkommen til at kontakte os på drift@fischerejendomme.dk eller adm@fischerejendomme.dk.
Fischer Ejendomme A/S