2,9

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Ik had liever een nul gegeven.

Als ik een 0 had kunnen geven, had ik het gedaan. Je betaalt 450 euro voor een (verplichte) schatting, wat echt al een heus bedrag is. Je verwacht dan een vlotte, professionele behandeling, maar niks blijkt minder waar.

Ten eerste, mag je op een zeer trage responstijd rekenen.
Ten tweede, vinden ze het fijn om letterlijk één dag op voorhand het tijdslot dat ze komen te laten weten.
Ten derde, ze dagen niet eens op op het moment dat ze afspraken met jou.
Ten vierde, ze beschermen zich met ACHTERAF eenmalig te bellen dat de afspraak niet had kunnen doorgaan.
Ten slotte, nog steeds geen nieuwe afspraak kunnen verkrijgen.

Kortom een rompslomp van een organisatie. Onprofessioneel, trage (of zelfs volledig geen) communicatie, maar een heuse prijs durven ze wel te vragen
Ronduit belachelijk.

14 kwietnia 2026

OPGELICHT voor 800 euro!

Ik betaalde méér dan 800 euro voor een waardeschatting van mijn vastgoed. Dat bedrag moest ik op voorhand betalen. De onvriendelijke schatter maarkte er zich met een halfuurtje werk vanaf. Toen ik het schattingsverslag doorgestuurd kreeg, merkte ik dat het vol fouten en onwaarheden stond. Ik kan het verslag niet gebruiken voor de bank want, niet alleen is het onjuist, ik wordt ook 3 keer beschuldigd van een stedenbouwkundige overtreding die niet écht bestaat! Ik nam contact op met FINC en werd keer op keer afgewimpeld op een koppige en groffe manier. De receptionist voert een theatertje op en doet alsof hij je dossier opent maar dat hij niets kan aanpassen. De échte verantwoordelijken kan je nooit per telefoon bereiken, enkel per mail. Ze reageren zeer traag en houden halstarrig vast dat ze geen fouten hebben gemaakt. Ik voel me opgelicht door slinkse 'corporate criminals' die asap zoveel mogelijk geld uit je zakken slagen. Je bent gewaarschuwd! Ga niet in zee met deze oplichters!

1 listopada 2025
Logo finc

Odpowiedź od finc

Hallo Leen,

Het spijt ons te vernemen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. We begrijpen dat een schattingsverslag correct en zorgvuldig moet zijn.

Graag verduidelijken we dat het plaatsbezoek slechts één onderdeel is van het proces. Onze experten verwerken nadien ook bijkomende gegevens en marktinformatie, waardoor een belangrijk deel van het werk achteraf gebeurt en niet enkel tijdens het bezoek zelf.

Eventuele opmerkingen over het verslag nemen wij ernstig. Daarom beschikken wij over een aparte klachtenprocedure, zodat elk dossier gestructureerd en door de bevoegde verantwoordelijken kan worden nagekeken. Zo proberen wij elke vraag van de klant correct en zorgvuldig te behandelen. Als je vindt dat we je onvoldoende van antwoord hebben gediend, aarzel dan zeker niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het finc-team