⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi är otroligt nöjda med Finansia! Från första kontakten har allt fungerat snabbt, smidigt och professionellt. För oss är Finansia utan tvekan den snabbaste aktören vi har arbetat m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
En mycket trevlig och lättsam säljare vid namn Gustaf från Finansia hörde av sig till oss i april i år. Jag förklarade för Gustaf att vi var nöjda med finansbolaget vi haft nära samarbete med sedan... Zobacz więcej
Bästa faktura köp. Det är jätte snabbt och smidigt till me tjejen som jobbar där hjälpte mig jätte mycket angående hur man tar sig vidare mer programmet! Det va så enkelt och snabbt inte som visa ma... Zobacz więcej
Har en liten växande firma i väldigt många olika inriktningar, har med finansias hjälp så mkt lättare att hålla koll på ekonomin ,löner,mm Rekomender starkt deras hjälp om du är liten företagar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Finansia är din personliga och mänskliga fakturapartner. Vi erbjuder fakturaköp, fakturabelåning och fakturaservice. Vi erbjuder dig och dina kunder den bästa servicen och alltid till bra villkor.
Dane kontaktowe
Järnvägstationen Österleden 3, 371 34, Karlskrona, Szwecja
- 010-1019380
- info@finansia.se
- www.finansia.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi är otroligt nöjda med Finansia! Från första kontakten har allt fungerat snabbt, smidigt och professionellt. För oss är Finansia utan tvekan den snabbaste aktören vi har arbetat med. Servicen är alltid på högsta nivå, kommunikationen är tydlig och man känner sig verkligen trygg som kund.
Det som uppskattas mest är att de är pålitliga, lösningsorienterade och genuint måna om sina kunder. Vi har alltid fått snabb återkoppling och ett professionellt bemötande. Man känner att de vill bygga långsiktiga relationer och hjälpa sina kunder att växa.
Vi kan varmt rekommendera Finansia till alla företag och privatpersoner som söker en seriös, snabb och pålitlig finanspartner. Ett företag man verkligen kan lita på och utvecklas tillsammans med.
Stort tack till hela teamet – vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete! 👏⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh
Xhoda
Hera Transport
Trevlig och hjälpsam personal som gör…
Trevlig och hjälpsam personal som gör det där extra för att hjälpa till.
Lösningsorienterat bolag
Finansia är ett bolag som vill göra affärer.
Vi kom med något utmanande förutsättningar men tillsammans ett upplägg som kommer gagna bägge parter. Ledning och operations-teamet är professionella och lösningsorienterade i alla led.
Man får veta från start vad som gäller
Man får veta från start vad som gäller. Tydliga medarbetare på Finansia
Att det tar upp till 5-7 dagar innan…
Att det tar upp till 5-7 dagar innan företaget får betalt
A company that trusts start-up companies.
A company that trusts start-up companies.
Most financing companies support only large and well-established companies; we received help only from Finansia.
Grateful forever!
Skada Mjölby AB
Bra kommunikation och service!
Snabbt hantering av ärendet
Snabbt hantering av ärendet
Enkelt att komma i kontakt med de
Inget krångel
Det är alltid bra service på Finansia…
Det är alltid bra service på Finansia likaså nu
Enkel hemsida
Toppen på alla sätt
Toppen på alla sätt!Enkelt att samarbeta, mycket trevlig och bra service.
extremt snabb och pålitlig service.
Vi rekommenderar Finansia varmt
Vi rekommenderar Finansia varmt. Vår kontakt ger oss hjälp och råd i Rolls-Royceklass till ett bra pris. Kompetens, ansvarskänsla och kundvård ligger i centrum för detta företags verksamhet.
Tack för att ni finns!
Bra service
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.