Uitstekende service: waar fietsenwinkel.nl het volkomen heeft laten liggen, pakken ze het bij het servicepunt Fietspunt in Utrecht uitstekend op: vriendelijke, behulpzame en deskundige monteur. Ik r... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
In eerste instantie kwam ik bij Fietspunt.nl terecht door de lage prijzen. Maar dankzij de uitstekende omschrijvingen en het uitgebreide assortiment heb ik precies de spullen kunnen vinden die ik nodi... Zobacz więcej
Regenhoes besteld niet geheel compleet zouden na leveren Mocht zolang gebruik maken Na 1,5 maand was t nog niet te leveren geheel buiten Fietspunt schuld om Fietspunt stuurt een compleet nieuwe ho... Zobacz więcej
Ik kon zelf niet goed vinden welke onderdelen ik allemaal nodig had voor mijn gazelle. Mijn mail werd uitvoerig beantwoord en de voorgestelde artikelen kon ik dmv de link direct in mijn mandje leggen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Verkoop van fietsonderdelen, -accessoires, smeermiddelen en gereedschappen voor de doe-het-zelver.
Dane kontaktowe
Xenonweg 45, 3812 SZ, Amersfoort
- 0229266744
- klantenservice@fietspunt.nl
- www.fietspunt.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
makkelijk bestellen, en de volgende dag in huis, super !!
Wij hebben een onderdeel van een fietsdrager besteld, perfect 😊 !
Snelle levering van twee doggy rides
Heel snel geleverd...eerst gebeld, voor informatie, ik werd goed geholpen.
Ik kreeg na vragen ook korting omdat ik er twee tegelijk bestelde...fijn !
Bij t in elkaar zetten bleek er een heel klein winkelhaakje in het doek te zitten, ik heb foto's gemaild, en als t gaatje toch snel groter word kan ik het terug sturen.
Goede service dus.
Ik ben dus tot nu toe heel tevreden !
Snelle correcte levering
Snelle levering van mijn fietsketting. Dik tevreden.
Precies zoals verwacht
Klantenservice gebeld omdat ik niet zeker was of ik het goede onderdeel bestelde. Helder antwoord, pakketje de volgende dag bezorgd. Uitstekend.
fietspunt is een prima winkel
gemakkelijk besteld, snel geleverd, geen gebreken
hele fijne webwinkel
Snelle levering en goede prijs en dat zonder leveringskosten
Polisport Bubbly Maxi
Snel geleverd, keurig verpakt. Eindelijk gevonden, een fietsstoeltje dat zonder adapter op onze elektrische fietsen past. Tegen een uitstekende prijs, helemaal blij!!
Prima product levertijd een paar dagen
Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering
Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.
Ook goede productomschrijving en een zeer concurrerende prijs.
Vlotte levering
Snelle vlotte levering. Correct bezorgd.
Ik weet waar ik voortaan mijn fiets benodigdheden vandaan kan halen.
Keurig afgehandeld
Product was netjes op tijd geleverd en in orde.
Alleen was het misschien een idee geweest om wat vulmateriaal in de doos te doen, aangezien het product (een fietspomp) zelf geen doos had. Aan de andere kant kan er met een Fietspomp ook niet al te veel gebeuren, maar het had net even wat netter geweest.
Uitstekende service
De goederen worden tijdig geleverd zoals de website vermeld. Fietspunt.nl zorgt voor goede en stevige verpakkingsmaterialen.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden over bestelling en levering van onze Doggy Ride mini. Vooraf nog telefonisch contact gehad of het aansluitsuk aan de fiets ook meegeleverd werd. Prima geholpen en zeer tevreden.
Doświadczenie Trustpilot