I am hoping this company does not retract my review like they did the last one when I gave 1 star Customer service non existent sent 6 emails no reply to any wanted to change order or cancel when I... Zobacz więcej
Super service. Alle vore forventninger blev indfriet og overgået . Empatisk & top proff lytning til vores ønsker og forventninger. Vi var 6 voksne og en hund. Skønt hus m/fin plads til alle . Vel... Zobacz więcej
Hvis jeg fra start havde vist at det var Novasol havde jeg aldrig booket det. Et af problemerne var internetforbindelsen, det tog et døgn at komme i kontakt med ? Det at jeg lejer hos Felini og det så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi lejede ved Feline men det viste sig at være Dancenter der stod for alt praktisk. Hvis jeg havde vidst jeg kunne ændre det, havde jeg aldrig lejet det hus, da jeg tidligere, og også i dette tilfæld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O Feline
Napisane przez firmę
Feline samler sommerhuse og ferieboliger fra mere end 50 udlejningsbureauer på én hjemmeside, og gør det nemt at søge blandt dem alle sammen. Det giver dig det største udvalg af sommerhuse med den bedste beliggenhed i hele Danmark og Europa. Det hele er samlet på Feline. Her findes sommerhuse til enhver pengepung, og du kan enkelt og sikkert finde netop det hus der vil give familien en vellykket ferie.
Hos Feline finder du også det største udvalg af attraktive feriecentre i Danmark og Nordtyskland. Glæd jer til masser af dejlige ferieoplevelser sammen med børnene – I finder nemt det feriecenter der opfylder jeres ønsker hos Feline. Her finder I alt lige fra badelande, bowling, skiløb, gokarts, legelande og mange andre sjove aktiviteter.
Når du vil forkæle dig selv og din bedre halvdel skal der selvfølgelig noget ud over det sædvanlige til. Svaret er Feline Weekend. Vi har samlet mere end 100 særligt udvalgte hoteller og kroer i både Danmark og det nordlige Tyskland, og derfor kan du enkelt og sikkert finde det helt rigtige weekendophold. Glæd jer til god mad, wellness, shopping, spændende byer, flot natur – og først og fremmest til at få tid til hinanden.
Besøg os her:
Firmaprofil
Napisane przez firmę

Nygade 8B, 2.th, 7400, Herning, Dania
- info@feline.dk
- www.feline.dk
Jeg har i 2024 haft lejet et sommerhus…
Jeg har i 2024 haft lejet et sommerhus på Langeland en uge med denne adresse Hylleskovvænget 11 og det var absolut ikke i orden under Novasol. Jeg var rasende. Da jeg nu ser, at Feline samarbejder med Novasol bliver jeg nervøs. Jeg håber ikke vi skal igennem det vi var ude for sidste år, hvor selv stik kontakterne hang ud af væggene og flere andre ting. Håber det kommer til at leve op til vores forventning i år. Med venlig hilsen Bettina
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Forvirring for kunden
Som jeg forstår, er i bare en platform for andre udlejnings-selskaber, og i står ikke selv for betalings-delen. Bliver lidt forvirret, når det viser sig, at være Novasol der står for det. Og angående Slut-rengøringen, er det ikke en del af afregningen med Novasol, men noget man betaler ved ankomsten, det har de nu ændret, da der er et nyt rengørings-selskab, der har overtaget det, og de ønsker man sender pengene til en svensk bank, det koster så ekstra penge, at sende pengene, det er ikke ok, prisen på rengøring var også steget fra 1741 kr til 1908 kr, efter jeg havde betalt første rate. Men efter en del skriveri med Novasol og gav de sig, og sagde det var en fejl, og de ville betale differensen, hvis jeg blev opkrævet den nye taks. MEN hvorfor er alt betalingen, ikke kun samlet et sted, vil gøre det nemmere som kunde..

Alle tiders god behandling
Alle tiders god behandling, og så behjælpsomme. De får et stort 10 tal i min bog. 🇩🇰🇺🇸
Tak for en fantastisk hjælp ifm en…
Tak for en fantastisk hjælp ifm en håbløs sag med Novasol.
professional hjælp og assistance ifm
professional hjælp og assistance ifm. en lejesag
Kort og præcis samtale.
Fantastisk hjælp/servees til at booke…
Fantastisk hjælp/servees til at booke ferie på Bornholm for hele familien (16 personer)
Det kan godt være svært i online booking systemer.
Tusind tak for hjælpen.
Fantastisk rådgivning og service i en svær sag
Efter en rigtig dårlig oplevelse med et sommerhusudlejningsfirma, har Feline hjulpet os både med rådgivning, kontakt og økonomi. De rakte ud til os med det samme vi gjorde opmærksom på vores oplevelse, og tilbød at hjælpe os igennem det hele. De har hele vejen igennem sagen været opsøgende, professionelle, venlige og yderst hjælpsomme med alle de problemer vi har haft med sommerhusudlejningsfirmaet - vi var ikke kommet i mål med vores sag uden deres hjælp.
Feline er uden sammenligning de bedste udlejningsformidlere vi har været i kontakt med, i alle de år vi har benyttet os af sommerhusudlejning.
Vi har i sommer lejet et hus i…
Vi har i sommer lejet et hus i Vedersøklit. Det var det mest klamme hus. Den fortjener ikke 1 stjerne nok nærmere Minus 5. Der var ikke rengjort og på madrasserne var der skimmelsvamp.

Odpowiedź od Feline
Hvem indgås aftalen med, mgl. information
Jeg er meget utilfreds med, at I først efter min bekræftelse af booking informerer om, at aftalen er indgået med DanCenter. Det gør mig meget utryg efter DanCenters negative omtale gennem længere tid.

Sød og venlig betjening
Sød og venlig betjening , selv om vi måtte annuller booking.
Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice - siger jeg bare.
Jeg skulle bruge et sommerhus i et bestemt område og var lidt på "herrens mark" med afstand m.v. Så jeg ringede til Feline kundeservice og fik den absolut bedste behandling og hjælp.
TAK for hjælpen og kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det :-)
Ang. Sommerhus i Thy
Tusind tak til Karen der snakket med mig ang. et forfærdeligt hus fra Helligsøvej 3 på Draget i Thy som Dan center i Nørre Vorupør stod for rengøring og vedligeholdelse, så forfærdeligt hus og oplevelse, er rigtig glad for Feline og vil blive ved med at leje igennem dem, men Dan center er ikke iorden overhoved, rent farligt at bo i huset

Odpowiedź od Feline
samarbejdes partner med DanCenter…
De er samarbejdes partner med DanCenter
Tiltrods for de ganske udmærket er bekendt med hvad der foregår forsætter de gud hjælpe mig samarbejdet hvilket jo i min verden er det samme som en hæler er lige så god som en stjæler.
De lever i deres egen lille verden
de prøver på alle mulige og umulige måder at LØBE fra deres ANSVAR FØJ for for den da blot se filmen her nej i kunne bare havde overnattet i det og ringet dagen efter det var den første undskyldning og den næste i har ikke haft ringet til vores kontor frem sender opkalds liste og med sender kopi af jeres EGEN SIDE KONTORET ER LUKKET OM SØNDAGEN DEN 1. 1. til DEN 2.6 anden undskyldning det er det forkerte nummer i har ringet til fremsender så hele opkalds listen nej nu er så fordi i mener vi ikke har haft leje beviset med ellers skriver gud hjælpe mig eller kunne du jo ikke vide hvor hus lå jamen hallo jeg modtog en mail med adgangskode til nøgleboksen som det desuden står i lejebeviset man behøver ikke lejebeviset hvis nøglen er i nøgleboks nu vil man så kun refundere slut rengøringen til mig . efterfølgende frem sender man gud hjælpe mig en regning på forbrugsafgifter på 360.- kr jeg overhovedet ikke brugt hverken vand eller strøm hvilket jeg naturligvis også har billeder af med dato og klokke slet både da vi kom og kørte nu tror i så fordi en er kommet med en afgørelse at problemet er løst men jeg kan garantere 200% at det er det ikke for jeg følger dette her HELT til DØRS det er sku den forkerte de er rendt ind
Efterfølgende kontakter jeg så feline og får svaret jamen det er da ikke iorden det skal vi da havde noget gjort ved hvor efter man tilbyde mig et gavekort på det halve af hvad jeg har betalt det er bare ikke godt nok.

Nørregade 49…
Jeg booker en feriebolig i uge 29 i år hos Feline. Nørregade nr.49 i Højer. Senere viser det sig, at det så er Novasol, som servicerer huset og har med det praktiske at gøre. Afløbet i brusekabinen var helt stoppet så jeg ringede til Novasol men måtte opgive at komme igennem efter flere forsøg og der står at de ikke vil kontaktes på mail. Heldigvis er vi en familie med flere håndværkere og de klarede problemet. Selve huset er meget fugtig, nogle møbler er ved at falde fra hinanden, luft til luft varmepumpen kan kun blæse koldt luft og gårdhaven er helt tilgroet. Jeg vil bare ikke anbefale andre at booke dette hus.

Blandet oplevelse
Vi er i det lejede hus lige nu, og det er et rigtig skønt hus. Men jeg havde bestilt en barneseng til mit barnebarn, og den var der - beskidt og uden madras. Jeg prøvede derfor at ringe, men kunne ikke komme igennem til Novasol på det nummer, jeg var blevet bedt om at kontakte. Jeg fik valgmuligheden, at de ville ringe mig op, men de ringede ikke tilbage. I lejepapirerne står der, at det er vigtigt, at man ringer til dem, når problemerne opstår, men det er ikke en mulighed. Jeg sendte derfor en mail til Feline, som jeg fik hurtigt svar på. Svaret var, at man ikke kan forvente madras i en lejet barneseng (!) og et råd om at bruge nogle af de overskydende dyner til at arrangere sengen. Det er en løsning, der kan være livsfarlig for spædbørn.
I øvrigt fik jeg sådan lidt at vide, at det da er klart, at de ikke kan følge med på telefonerne i højsæsonen, og at jeg ikke skulle forvente noget. Jeg tænker jo, at højsæson er en ret forudsigelig hændelse, og at de opfordrer til at ringe, samtidig med, at de umuliggør det...
Efter en 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot blev jeg ringet op af Feline. De bekræftede, at der ikke hører madras til sengen og fortalte, at det står i lejekontrakten. Det gør det sikkert - jeg synes dog stadig, at det kræver rigelig nærlæsning af mange papirer for en uges ferie. Rådet om dyner i barnesenge, tager de til efterretning. Jeg spurgte til samarbejdet mellem Feline og Novasol, og utilfredsheden skal nok primært rettes mod Novasol. Alt i alt en behagelig samtale.
Huset vi havde lejet et ulækkert hus!
Huset vi havde lejet, var ualmindeligt ulækkert! Beskidt med muselort og manglende rengøring :-(
I lejekontrakt var pointeret, at køleskab og ovn skulle efterlades rengjort???
Gammel mad i køleskabet, fedtet rist i ovnen, negleklipper på sofabordet - senge stod redt, som var ejer blot lige gået en tur...
Det klammeste! Og ingen refusion!
Det er absolut sidste gang vi har lejet noget som helst gennem Feline og betalingsbureauet ... begge fralægger sig ansvar - "Tak for ingenting!" Vi tog hjem igen!

Odpowiedź od Feline
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.