Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Niet bij bestellen! Bedrijf belooft snelle levering. Maar na bestellen bleek de levering opeens 5 dagen te duren. Gebeld, onvriendelijke vrouw van de klantenservice zei dat dat kwam omdat ik meer art... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Zondag spullen voor carnaval besteld en betaald met iDeal. Ik kreeg een bevestiging en de spullen zouden op dinsdag worden afgeleverd. Op maandag bericht dat de bestelling twee dagen later komt. Da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden. Gisteravond besteld, vandaag al in huis! Kreeg keurige mailtjes met status update. Kon voor 0,99 cent extraachteraf betalen, waar ik gebruik van heb gemaakt omdat ik een nieuwe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami imprezowymi
  2. Sklep z podarunkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bent u op zoek naar een complete set feestartikelen? Feestbeest heeft meer dan 15.000 feestproducten online beschikbaar. Neem een kijkje op onze feestartikelen website en bestel snel online uw feestspullen.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Helemaal top

Helemaal top ! Ik las wat slechte reacties maar daar heb ik zelf helemaal
niets van gemerkt , ik had voor 17:00 besteld en netjes in huis de volgende ochtend !

19 marca 2026

Niet bij bestellen!

Niet bij bestellen!
Bedrijf belooft snelle levering. Maar na bestellen bleek de levering opeens 5 dagen te duren. Gebeld, onvriendelijke vrouw van de klantenservice zei dat dat kwam omdat ik meer artikelen had aangeklikt die opeens niet op voorraad waren. Dit stond nergens vermeld. Vervolgens wordt er gewezen naar DHL als er laat wordt bezorgd want “ daar zijn we tenslotte van afhankelijk”. Kortom onduidelijke site, onvriendelijk te woord gestaan en spullen uiteindelijk pas 8 dagen laten kunnen afhalen. Nooit meer feestbeest!

17 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Een week geleden een bestelling…

Een week geleden een bestelling geplaatst voor carnaval, helaas is de carnaval al voorbij en nog steeds geen pakketje!
Op de website staat voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis.
Leugen......

Zeer slecht en absoluut geen aanrader!

10 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Levertijd niet nagekomen

Levertijd niet nagekomen. Geen levering de volgende dag. Daardoor feestje gemist. Beloftes nakomen anders niet hier mee adverteren. Communicatie is niet mogelijk.

13 lutego 2026

Bestel hier niet!!!!

De webshop belooft vóór 17:00u besteld, de volgende dag in huis. Dat is dus gelogen. Ze verschuilen zich achter overmacht omdat zij ook afhankelijk zijn van vervoerders maar dan moet je niet zulke beloftes doen. Mijn bestelling kwam dus te laat en nu laten ze mij opdraaien voor de retourkosten. Verder is de klantenservice ook erg onvriendelijk.

26 stycznia 2026

Kapotte artikelen

Ballonnen besteld die allemaal aan elkaar gekleefd waren en kapot, kwamen we de ochtend van onze bruiloft achter. Halve helium tank aan verspild (want ja, toch maar proberen, je moet wat)
Compensatie was €10, nog niet eens de volledige prijs voor de ballonnen, omdat ik het 2 maanden geleden al had besteld.
Wat een waardeloos bedrijf.

10 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Katachtige gele lenzen draaide rondjes

Katachtige gele lenzen gekocht. Naast dat ze erg moeilijk in te brengen waren, bleven ze ook niet goed zitten. De lenzen had een spleet in de ogen, maar deze draaide steeds rondjes waardoor de spleet de helft van de tijd horizontaal stond, het zag er erg gek uit. Ik heb ze maar uit gedaan. Zonde van het geld.

14 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ze komen hun eigen beloftes niet na!

Bedrijf impliceert voor 17u besteld is morgen in huis, dat is niet het geval en daardoor is het te laat voor mij. Ik moet zelf opdraaien voor retourkosten, terwijl ze zelf hun beloftes niet nakoen.

24 lutego 2025
Oceniono na 4 z 5

Prima levering na 3 dagen

Prima levering na 3 dagen. Geen track en trace maar dat vond ik niet erg. Producten zijn precies zoals de foto’s op de website. Ik ben tevreden!

25 stycznia 2025

jurk Middeleeuwse herberg dame

jurk Middeleeuwse herberg dame
Artikelnummer wk425044
maat 44

26 dec besteld maar nog steeds niets ontvangen - ook op de mail geen enkele voortgang?!
T zou hier gisteren uiterlijk moeten zijn maar ik heb nog geen tekenen van verzending kunnen ontdekken .

Het bedrijf geprobeerd te bellen maar dat lukt niet.

Indien vertraging is opgetreden door feestdagen of andere redenen - dan laat je dat toch minstens via de mail weten?

Ik ben benieuwd of dit nog goed komt - ik hoop de review te kunnen aanpassen binnenkort.

💸

6 dec mail ontvangen: Er is iets mis gegaan bij het plaatsen van je bestelling, hierdoor is deze blijven hangen in ons bestelsysteem.

Ik heb deze alsnog doorgezet en deze zal vandaag verzonden worden.

Zodra de bestelling is ingepakt stuur ik je nog de mail met de track & trace.

🤞

5 stycznia 2025

misleidend !

Ik heb een pack van 5 kransen besteld. Er stonden er 5 op de foto. Ik kreeg er maar 1 en de klantendienst zegt dat dit normaal is. Misleidend website… koop zeker niets daar.

18 grudnia 2024

Top website

Zondagavond laat leuke hoedjes besteld voor een goede prijs (5 euro 👌) en vandaag binnen.
Ik had voor morgen nog oranje slingers nodig (andere website is te laat met verzenden) 7 voor 5 gebeld en een super aardige dame heeft mjj geholpen zodat het nog verstuurd kon worden en ik het toch morgen voor de wedstrijd binnen heb.
En nu maar hopen dat ze winnen ⚽️🇾🇪🧡

9 lipca 2024

Levering veel te laat!

Bedrijf komt zn afspraken niet na kwa levering er staat binnen 24 uur geleverd maar hier klopt weinig van. Woensdag besteld zaterdag nog steeds nix. Telefonisch ook niet bereikbaar. Loze beloftes wanneer het er zal zijn via de mail. ik zou het afraden hier wat te kopen! Voor mij was er weinig feest aan

28 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Wat een verschrikkelijk beleid van…

Wat een verschrikkelijk beleid van retourneren. Eerst een product gekocht wat er anders uit ziet in het echt. Is veelste klein. Vervolgens wil ik het retourneren en zijn er allemaal dingen vereist waardoor het bijna onmogelijk wordt om nog het geld terug te krijgen. Het product is bijvoorbeeld uitgepakt, en hier brengt de winkel dus al kosten met zich mee. Ook het retourneren kost geld. Ik bestel hier niet meer, verschrikkelijke winkel. Geen aanrader

30 czerwca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej