FedExRecenzje

51 760

1,2

BEZNADZIEJNA FIRMA JA WSZEDZIE ZAZNACZAM ZE NIE ODBIERAM PRZESYŁEK OD TEJ PSEUDO FIRMY INACZEJ REZYGNUJE Z ZAKUPU! dzis tj 1 lipiec 26 rok oświadczył mi ze przesyłka bedzie dostarczona nie ma... Zobacz więcej

Nie wiem czy zasługują na 1 gwiazdkę. Beznadziejna firma. Wczoraj dostaje SMS że kurier podjedzie midzye 10-13...brak kontaktu, brak przyjazdu. Nie można się dodzwonić na infolinie. Gada tylko jakiś b... Zobacz więcej

Nie polecam kuriera FedEx który miał do mnie paczkę imienia nie znam dzwonił gdzie ma przywieźć paczkę po chwili dzwoni żebym wyszedł i przyszedł za most po paczkę i że tłumacząc się że przejecha... Zobacz więcej

Aroganccy ,nierzetelni, nieżyczliwi kurierzy. Nie poczekali 5 min na otwarcie bramy i odjechali z przesyłką.. To wszystko przy obłożnie chorej osobie w domu... Omijać szerokim łukiem ! Moje doświadcze... Zobacz więcej

1. Przesyłki kurierskie
  2. Sklep z akcesoriami samochodowymi

Shipping - Logistics Management - Supply Chain Management from FedEx Corporation: FedEx.com offers a complete suite of online services for shipment preparation, package tracking, shipment rates and tools tailored to the needs of international shippers and small businesses.

Bardzo słaba

52 tys. recenzji

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(51 760)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7394

Napisz recenzję

Masakra jedna z firm kurierskich z…

Masakra jedna z firm kurierskich z takim brakiem komunikacji z kurierem a przecież chyba o to chodzi że człowiek potrzebuje się zapytać o której będzie kurier żeby ktoś nie tyczal cały dzień w domu 🤦🏼 co mi z tego że napiszą że będą między 14-17 zgroza
Już nie wspominając że paczka miała być tydzień temu z prezentem dla córki a dojdzie dopiero dzisiaj żenada żyjemy w 21 wieku a kontaktu brak infolinia żenada niegdy więcej nie zamówię przez FedEx NIGDY

18 maja 2026

Zdecydowanie nie polecam FedEx oraz…

Zdecydowanie nie polecam FedEx oraz pośrednika ePaka. Przesyłka nie została dostarczona do odbiorcy, mimo że inne firmy kurierskie bez problemu dostarczały tam paczki. Za dostarczenie przesyłki oczywiście wcześniej zapłaciłam, a mimo to usługa nie została wykonana prawidłowo.

Towar został do mnie zwrócony, a cała sytuacja okazała się kompletnym chaosem organizacyjnym. Dodatkowo samo łóżko do pilatesu przez kilka dni było uznawane w firmie FedEx za zaginione. To jest karygodne, aby tak duża firma nie potrafiła zlokalizować przesyłki o tak dużych gabarytach.

Cała sytuacja naraziła mnie na potrójne koszty, ponieważ musiałam zamówić inną firmę kurierską do dostarczenia przesyłki, a dodatkowo ePaka obciąża mnie jeszcze kosztami przywiezienia mojego własnego towaru z powrotem do domu.

Mimo potwierdzenia problemów po stronie przewoźnika nadal otrzymuję wiadomości z żądaniem zapłaty. Zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje błędy, FedEx i ePaka przerzucają problem na klienta.

Cała sytuacja była bardzo stresująca i pełna nerwów. Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług i zdecydowanie odradzam współpracę.

13 stycznia 2026

Usługi na poziomie 20 lat w tył

Usługi na poziomie 20 lat w tył. Infolinia - AI bot, ktory informuje mnie, że paczka dotrze najszybciej jak to mozliwe. Tracking nie działa, aktualizuje się z opóźnieniem. Szacowany godzin dostawy zmieniają się i raczej nie są adekwatne do faktycznego statusu. Brak jakiegokolwiek wsparcia dla klienta i utrudnianie kontaktu. Żenujące doświadczenie - nigdy więcej

15 maja 2026

Niezła firma chłop dzwoni 2s nawet nie…

Niezła firma chłop dzwoni 2s nawet nie zadzwoni pod drzwi i się rozłącza poczym daje awizo i do żabki + kod do odbierania przychodzi po 30min niezła firma kurierska napewno nic już nigdy nie zamówię przez was gdy będzie taka opcja

11 maja 2026

Problem z doręczenie przesyłki

W dniu doręczenia przesyłki kurier nie kontaktował się z odbiorcą,podjechał pod adres nie było mnie ale była inna osoba która mogła przesyłkę odebrać lecz nie została przekazana. Na statusie przesyłki była informacja że przesyłka zostanie doręczona w następnym dniu roboczym. Następnego dnia dostałem informację że będzie doreczenie przesyłki godz 14-17 więc czekałem na kuriera i nic. Zero telefonu i jakiejkolwiek informacji. Cztery godziny oczekiwania,zmarnowany czas i brak dostarczenie. Na statusie przesyłki doczytałem że o 15.53 nastąpiła zmiana terminu dostarczenia przesyłki. Cztery godziny zmarnowane. Zaczyna się weekend a w poniedziałek nie będę miał czas na czekanie. Firma katastrofa,żadnej infolini żeby z kimś porozmawiać o problemie,numery kontaktowe nie odpowiadają albo jest informacja że numer nie ważny. Nie polecam tej firmy chyba że ktoś ma stalowe nerwy.

8 maja 2026

Brak obsługi klienta

Dramatyczna obsługa klienta. O ile nie mogę specjalnie narzekać na przesyłki, to obsługa księgowa to już jakiś dramat. Przesyłka przez pół świata (z Chin czy Teksasu) trwa 3-5 dni a na odpowiedź na e-mail w celu wyjaśnienia spraw związanych z fakturą czekam już 10 dni i cisza. Przychodzi tylko autoresponder który potwierdza przyjęcie zgłoszenia i to wszystko.

26 kwietnia 2026

Absolutnie odradzam

Absolutnie odradzam
Wysyłałem paczkę za 56zł do niemiec a po 2 miesiącach przysłali mi dopłatę 251zł Wymiary poprawne waga 0,5kg
zawartość część plastikowa i stwierdzili że paczka wymagała specjalnego traktowania
Oszuści i wyciągacze pieniędzy

4 maja 2026

Nie polecam Fedmex

Nie polecam Fedmex. Paczka z lodami Mini Melts na 5. urodziny mojej córki miała dotrzeć w czwartek, a została dostarczona dopiero w poniedziałek. Przez to całe zamówienie straciło sens, a córka była bardzo zawiedziona i płakała. Brak terminowości przy takiej przesyłce jest nie do zaakceptowania.

4 maja 2026

FedEx - nie polecam usług tej firmy, szkoda czasu, dramat!!!

Szkoda, że nie ma możliwości wystawienia oceny ujemnej — zapewne pojawiłoby się ich bardzo dużo. Firma funkcjonuje na bardzo niskim poziomie, szczególnie w zakresie obsługi klienta. Na pytania odpowiada wyłącznie automatyczny bot, co znacząco utrudnia rozwiązanie jakiegokolwiek problemu.

Brakuje kontaktu zarówno z kurierem, jak i z samą firmą. Klient oczekuje na przesyłkę zgodnie z podanym przedziałem czasowym, po czym niespodziewanie otrzymuje informację o nieudanej próbie doręczenia, mimo że taka próba faktycznie nie miała miejsca.
Przy tak niskiej jakości usług trudno zrozumieć, dlaczego firma nadal funkcjonuje na rynku. W Polsce działa wiele rzetelnych i profesjonalnych firm kurierskich, które oferują znacznie wyższy standard obsługi.
Zdecydowanie nie polecam korzystania z usług tej firmy.

1 maja 2026

Omijajcie szerokim łukiem

Omijajcie szerokim łukiem - Korzystałem jako wysyłający z Fed Ex od 5 lat ale teraz to już się czara goryczy przelała - wprowadzili nowy interfejs i jeszcze trudniej się z nimi skontaktować – jedyna opcja to czatbot lub czat z doradzą z Indii który korzysta z automatycznego tłumacza więc nawet konsultant nie rozumie o co pytasz i udziela odwiedzi na inny temat. Reklamujesz fakturę która została błędnie wystawiona a on ze aby kontynuować to masz przedstawić dowód ze fakturę opłaciłeś. Ręczę ku.. opadają

29 kwietnia 2026