Jeg købte et fodboldmål som samlesæt til mit barnebarn i julegave. Da vi skulle samle det, viste det sig at stængerne i flere af bøjningerne var revnet. Jeg har 3 gange henvendt mig til firmaet vedrør... Zobacz więcej
Ingen problem - fortrød mit køb og fik pengene tilbage minus fragt. Måske processen var gået lidt hurtigere hvis deres fragt leverandør havde gjort opmærksom på at vare faktisk var til afhentning d... Zobacz więcej
TOP PROFESSIONELLE. Kort tid efter bestilling af et kombineret poolbord/bordtennisbord/spisebord modtog jeg varen. Trods lidt forvirring omkring bestillingen og andet, så blev det hele bare løst på... Zobacz więcej
Jeg manglede en kælk til ungerne, og fandt en hos fedepriser, den var super perfekt til formålet, billig og ikke mindst på lager 👍 Mine eneste kritikpunkter er at jeg aldrig fik en bestillingsbe... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Danmarks fedeste shop med de bedste priser! Her kan du købe alt det, du ikke finder mange andre steder - og vi er billige! Dag til dag levering til din gadedør
Vejlevej 15, 7160, Tørring, Dania
- Kundeservice@fedepriser.dk
- www.fedepriser.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Leveret dagen efter jeg bestilte det er bare i orden.
Er virkelig skuffet over at der så lidt…
Er virkelig skuffet over at der så lidt styr på varelagre, at ens ordre bliver annulleret, selv om der var adskillige tilbage af pågældende vare. Fandt den heldigvis hos en anden leverandør. Her kommer jeg ikke til at handle nogensinde.
Hurtig levering dog var varen ved…
Hurtig levering dog var varen ved ankomst mangelfuld og skulle repareres uden at det var muligt at få en dekorte selv efter billeddokumentation.
Good quality and price, timely delivery
We ordered a children's boxing sack with gloves. Items are in good quality, in a reasonable price and even arrived earlier than expected :)
Stort udvalg
Stort udvalg, hurtig svar fra kundeservice og hurtig levering lige til døren. Kan ikke være bedre.
Det bliver en god sommer med lækkert badebassin og telt til gode ture 😁
Jeg var desværre uheldigt at modtage et…
Jeg var desværre uheldigt at modtage et defekt vare, men har fået en hod behandling og et nyt vare tilsendt. :-)
Fin handel og hurtig levering 👍
Del manglede - hurtig respons
Jeg har for nyligt bestilt en peg perego Gator til min søns fødselsdag. I pakken manglede der desværre en oplader, hvorfor jeg skrev til kundeservice.
De responderede hurtigt og 2 dage efter var der en oplader i min postkasse☺️
Leveringstid ikke overholdt.
Gennemførte en ordre d. 06/04 inden kl. 14 og forventede derfor en bekræftelse på afsendelse samme dag (som de skriver på hjemmesiden). Den udestod, hvorfor jeg sendte en mail og rykkede for tilbagemelding d. 08/04.
Ordren var eftersigende blevet glemt/væk i mængden.
Ordren var som forventet men jeg modtog den først d. 13/04.

Vil ikke bytte en vare efter 60 dage
Vi fik to dukkehuse i julegave til vores piger. To store til 995,- pr. stk. De var dog så store, at vi kun havde plads til den ene. Vi har været i Kidshop og BR og bytte julegaver efter corona åbningen, så tænkte ikke det vil været noget problem. Derfor skrev jeg, om vi kunne bytte det ene hus til noget andet.
- Svar: Vi tager ikke produkter tilbage 60 dage efter de er købt. Det er meget mere end andre shops. Men vi kan ikke gå ud over de 60 dage.
Mig: Jeg spurgte om der ingen kundeservice er efter 60 dage? Produktet er jo stadig nyt i indpakning og I sælger stadig produktet på jeres hjemmeside.
- Svar:
Vores 60 dage er jo langt over det normale! Det er da på ingen måde rimeligt at sige at der ingen kundeservice er.
Hvis i kigger lidt indad her. Burde man så ikke finde ud af, lidt inden vi når maj, at en juelgave skal byttes?
Vi kan altså ikke være byttecentral i årevis, for uåbende varer.
Vi mener vi har en høj kundeservice. Og vi mener på ingen måde at jeres henvendelse er rimelig.
------------
Er ikke utilfreds med, at jeg ikke kan sende varen retur. Det er fair nok. Er utilfreds med dialogen i kundeservicen, hvor de siger, at man som kunde skal kigge indad i en corona tid.
Og sjovt, at jeg ikke har haft noglen problemer med at bytte varer hos andre virksomheder.

Odpowiedź od Fedepriser
Bestilte mine vare d 4 april😊 har ikke…
Bestilte mine vare d 4 april😊 har ikke hørt noget siden ☹️ Men Trukket pengene det har de😡

Odpowiedź od Fedepriser
Falsk reklame for afsendelse samme dag
Når en virksomhed som det første på deres side, reklamere med de sender varen samme dag, hvis man bestiller inden kl 14, såfremt varen er på lager -så skal virksomheden dæleme også gøre det, ellers skal den - ganske simpelt ikke påstå, at den kan tilbyde det. Jeg valgte denne side, ene og alene af den grund. Jeg kan desværre læse jeg ikke er den eneste, så måske man som virksomhed bare burde overveje ikke at reklamere med noget, de ikke kan overholde.
Dog skal de have en stjerne for at svare hurtigt på mail.

Jeg er i chok
Jeg er i chok! Jeg modtog min pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt. Sindsyg hurtigt levering og god pris! Produktets kvalitet var også perfekt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Kan varmt anbefales.
Kunne man give mere end 5 fik i det
At bestille fra er sted man ikke kender er vildt nervepirrende.
Men tog chancen hos jer, efter at have ventet på en seng ved en anden butik i 3 måneder. Bestiller sent mandag aften, og modtager den allerede onsdag formiddag.
Tak for jer. Min søn kommer til at juble når han ser sin seng er kommet.
Bestilte en fold-bar rutchebane til…
Bestilte en fold-bar rutchebane til vores datter der snart bliver 2 år. Bestilte den fredag aften kl 21.27 og har modtaget den allerede i dag :) hurtig levering, tip top.
Først 3 gang blev vores multibord…
Først 3 gang blev vores multibord leveret. Havde bestilt ekstra bat. De var ikke med. Skriver og spørger hvor de er og får blot leveret et pakkenummer. Det må jeg så selv finde ud af. Nu havde de jo også hævet deres penge.

Odpowiedź od Fedepriser
Det elektriske gashåndtag på min El ATV…
Det elektriske gashåndtag på min El ATV gik i stykker efter ca. 3/4 år.
Firmaet Fede Priser sendte vederlagsfrit uden problemer et nyt håndtag.
Tænkte at det var nok rart at have en extra gashåndtag liggende. Fik tilsendt en bestillings link, og har nu en extra til en fornuftig pris på lager. God service