Fasanvejens Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne sige tusind tak til dyrlæge Laura som har vist utrolig meget sympati under min kat Ninos kræftbehandling. Meget dygtig dyrlæge som er god til at forklare tingene meget detaljeret og l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har kommet hos Fasanvejens dyreklinik gennem 9 år, og kører glædeligt fra Nørrebro for at møde jeres søde og kompetente medarbejdere! Vi bliver altid budt velkommen med et smil, godt vejledt og g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super professionelt team, man føler sig tryg ved at lade sit elskede kæledyr i deres varetægt, vores hund skulle opereres, men da vores hund er meget sensitiv, gjorde de en undtagelse og lod os som e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fasanvejens Dyreklinik har søde og dygtige dyrelæger hele vejen rundt. De har altid taget sig godt af mine hunde, og er gode til at give behandling efter relevans. Min hund blev ramt af angst efter 8... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Sklep z karmą dla zwierząt

O Fasanvejens Dyreklinik

Napisane przez firmę

Hos Fasanvejens Dyreklinik har vi et brændende ønske om at arbejde ud fra ”gold standard” princippet. Det betyder at du som dyreejer, er garanteret at få tilbudt den bedste behandling til dit dyr, hver gang i besøger klinikken.
Vi arbejder evidensbaseret (dvs. på baggrund af studier og forskning), og rådgiver altid ud fra nyeste viden på området.

Samtidig har vi et stort fokus på at gøre besøget hos os så tryg som mulig for både patienter og ejere. Vi forsøger at håndtere patienterne så stressfrit som muligt og vi bruger gerne lidt ekstra tid, på at gøre det til den bedst mulige oplevelse for den enkelte hund eller kat.

​ ​Vi oplever ofte, at der kan være flere muligheder for behandlinger af en patient. Derfor ligger en stor del af vores arbejde i videreformidling af disse behandlingsmuligheder, så vi i samråd med dig, kan beslutte, hvad der er den bedste løsning for netop dig og din hund eller kat.

​ Vi er så heldige at vores team har en størrelse, hvor der er tid og rum til, at man kan specialisere sig. Vi investerer kontinuerligt i moderne udstyr og den nyeste medicin. Derudover bruger vi mange ressourcer på efteruddannelse af vores personale. Det betyder, at vi kan imødekomme stort set alle henvendelser, også selvom det er akut opstået sygdom, og langt de fleste patientforløb bliver løst på klinikken. Dog vil der også fra tid til anden være komplicerede forløb, som kræver hospitalisering. I disse tilfælde sørger vi for en tryg overlevering til vores dygtige henvisningskollegaer.

​ Vi beskæftiger os primært med udredning og behandling af hunde og katte. Hos kaniner kan vi være behjælpelige med både kastration, sterilisation og vaccination. Ved sygdom plejer vi at henvise både kaniner, gnavere og mere eksotiske dyr. Det gør vi fordi der findes kollegaer som har dedikeret deres karriere til at dygtiggøre sig indenfor behandling af disse små patienter. Vi synes selvfølgelig også at de fortjener den mest kompetente behandling i branchen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

342 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super service og altid venlige og hjælpsomme

Er altid glad for at besøge Fasanvejens dyreklinik. Dybt professionelle ansatte. Altid venlige og hjælpsomme. Masser af gode råd og stor kærlighed til dyr.

21 marca 2025

Kære Annette

Mange tak for den meget fine anmeldelse af os. Den sætter vi meget stor pris på.
Rigtig god dag til dig, Casper og Coco

høj faglig kunnen.

6 lutego 2025

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik

Tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi lægger meget vægt på høj faglighed og det er skønt at høre, at det kan mærkes.

Dygtige medarbejdere

Vi føler os meget velkomne og de er virkelig nogle dygtige medarbejdere der varetager vores dyr kan varmt anbefales 👍
hilsen Erwin og Vibeke
samt Obi ❤️

17 stycznia 2025

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik

Kære Vibeke, Erwin og Obi!

Tak for jeres anmeldelse og de fine ord :) Det er så rart at høre om jeres gode oplevelse.

Klap Obi og god weekend,

//Marie

God og professionel

God og professionel . Yderst venlig og god bejling

30 stycznia 2025

Kære Tina og Bowie

Mange tak for en flot anmeldelse.
Jeg håber i får en pawfect weekend :)

Min hund føler sig tryk

Bonnie er altid glad for at kommer der selv om hun har været meget igennem.
Kan til tider være svær at få ud der fra da hun hellere vil snakke noget mere.

Søde og kompetente ansatte.

23 stycznia 2025

Kære Morten og Bonnie

Vi synes også det er så hyggeligt når Bonnie kan finde tid i sin kalender, til at komme forbi og sige hej til os :)

Mange tak for de meget søde ord og flotte anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk herfra det er ren…

Hold jer langt væk herfra det er ren tyveri. Min hund havde kløet hul på huden og derfor kontakter jeg dyreklinikken. Er ca derinde i 5 min hvor dyrelægen siger du får lige en pille for lopper og lidt salve, efter hun havde redt den to gange.
Regningen 1750kr🤬 det sidste hun siger bare kontakt mig igen hvis det ikke hjælper😱😡

27 stycznia 2025

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Feedback betyder meget for os, både når oplevelsen har været god og dårlig. Vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk flere gange for at høre mere om din oplevelse, men uden held.

Af hensyn til tavshedspligt og databeskyttelse kan vi ikke kommentere konkrete forløb i et offentligt forum. Generelt dækker en konsultation både den afsatte tid, den kliniske undersøgelse og den behandling, der vurderes relevant i situationen.

De mest effektive behandlinger mod hudproblemer kan desværre være relativt dyre, men de er valgt, fordi de har dokumenteret effekt. Medicinpriser fastsættes efter gældende regler og er ikke noget, vi selv fastsætter frit.

På vores klinik afsætter vi altid god tid til konsultationer for at sikre grundige undersøgelser og en god dialog – noget, vi vægter meget højt. Vi mener selv, at vores behandling og priser hænger sammen, men vi respekterer naturligvis, hvis du har en anden opfattelse. Vi ønsker, at vores ejere føler sig trygge og tilfredse med den behandling, de modtager.

Skulle du have lyst til at tage en konstruktiv snak om dit forløb, er du meget velkommen til at ringe til os på klinikken eller sende en mail, så ringer vi dig gerne op igen.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover og håber, at behandlingen har hjulpet.

Advarsel: Penge før dyr!

Jeg vil på det kraftigste advare andre dyreejere mod denne dyrlægeklinik. Min oplevelse var en ubehagelig kombination af overdramatisering af min kats tilstand og en pengegrisk tilgang, hvor profit var vigtigere end dyrenes helbred.

Min kat blev diagnosticeret med en mulig "fremmedlegeme i maven," og dyrlægen foreslog straks en omfattende operation, indlæggelse og behandlinger til en samlet regning på over 23.000 kr.. Efterfølgende fik jeg at vide fra en anden dyrlæge, at problemet kunne have været løst med en grundig undersøgelse og skånekost – ingen operation nødvendig!

Min kærlighed til mit dyr blev udnyttet for at presse flere penge ud af mig. Klinikken gav mig en klar fornemmelse af, at deres primære fokus ikke er dyrenes ve og vel, men at maksimere deres indtjening.

Jeg vil stærkt anbefale andre dyreejere at tænke sig godt om, hvis de overvejer at bruge Fasanvejens Dyreklinik. Vær kritiske, og søg altid en anden vurdering, før I går med til dyre og muligvis unødvendige behandlinger.

Jeg har lært min lektie og vil aldrig vende tilbage. Min kat og jeg er nu i trygge hænder hos en ny dyrlæge, der prioriterer dyrenes sundhed og ikke pengepungen.

26 grudnia 2024

Kære Dora,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft den oplevelse hos os.

Hele teamet på Fasanvejens Dyreklinik er dybt engageret i at give den bedst mulige behandling til alle dyr, der kommer ind ad døren. Derfor anbefaler vi altid den behandling, vi vurderer som den bedste, og vi bestræber os på at give ejerne så grundig information som muligt, så de kan træffe en velinformeret beslutning.

Så længe det ikke overtræder dyrevelfærdslovgivningen, tilbyder vi altid mulighed for en "næstbedste" løsning, hvis den bedste løsning ikke kan fungere af økonomisk eller anden årsag, men vi mener, at det ville være forkert at starte med at foreslå det næstbedste.

Af hensyn til tavshedspligt og databeskyttelse kan vi ikke kommentere konkrete forløb i et offentligt forum. Generelt gælder det, at i situationer med mistanke om alvorlig mave-tarmproblematik kan en operation i nogle tilfælde være nødvendig for at udelukke en obstruktion, da konsekvenserne af at overse en sådan kan være alvorlige.

Operation for at udelukke en obstruktion eller et fremmedlegeme i mave-tarmkanalen er altid noget, der besluttes i samråd med ejer, og hvor der på forhånd informeres om usikkerheder og mulige udfald.

Skulle der være ønske om en faglig dialog, er vi naturligvis åbne for det ved direkte henvendelse.

Både teamet og jeg reflekterer naturligvis meget over vores kommunikation i sager som denne, hvor en ejer føler sig dårligt behandlet. Det er et område, vi konstant gør en indsats for at forbedre os indenfor.
Vi arbejder først og fremmest med hjertet for dyrenes ve og vel. God behandling koster nogle gange penge, og vi står fuldt ud inde for både vores priser og de behandlinger, vi tilbyder.

Det glæder mig dog at høre, at du har fundet en dyrlæge, som du føler dig tryg ved – det er det vigtigste, når det gælder ens kæledyr.
Jeg ønsker jer begge alt det bedste fremover.

Oceniono na 5 z 5

Min hund havde spist en bold og var…

Min hund havde spist en bold og var meget træt og vi var usikker på om han havde problemer med bolden i tarm systemet, min dyrlæge kunne ikke undersøge hunden så jeg kontaktede Fasanvejen hvor vi fik en hurtig tid og hunden blev undersøgt, og røngten fotograferet og lykkeligvis kunne hunden komme med hjem og har det godt. Mange tak for hurtig service og for at i sendte diagnosen og journal til min dyrlæge der kunne følge den videre behandling op.

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik

Kære Frank, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte fem stjerner! Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig, når uheldet var ude! //Marie

Oceniono na 3 z 5

Top service

Vi måtte vente i lang tid trods det vi havde en aftale. Det virkede meget kaotisk.
Virkelig service i har vist os som i ellers plejer. Og selv tak for en behagelig samtale. Vi er glade for jer og vi bliver selvfølgelig ved med at komme hos jer.

2 grudnia 2024

Kære Petra.

Mange tak for en behagelig telefonsamtale og fordi du tog dig tiden til at anmelde os.
Vi er kede af, at vi ikke har været gode nok til at holde dig informeret om vores forsinkelse ved jeres sidste besøg.

Vi gør altid vores bedste for at overholde vores bookinger. Når man både tilser planlagte og akutte patienter, sådan som vi gør, vil der fra tid til anden ske forsinkelser i vores program. Når det sker, vil vi gerne være gode til at holde jer opdaterede på forventet længde af ventetiden – og så giver vi hjertens gerne en kop kaffe!

Vi har, med udgangspunkt i jeres oplevelse, talt om, hvordan vi bedre kan håndtere uplanlagt ventetid fremover.

Rigtig god jul til jer begge.

Mange hilsner
Laura

Overrevet korsbånd

Kære Christian
Vi vil gerne udtrykke vores glæde og taknemmelighed for den fremragende pleje og behandling, som vores hund Benji har modtaget under sin operation. Det er tydeligt, at operationen, hvor Benji fik indsat TTA I begge knæ, er gået over al forventning.

Vi har bemærket en markant forbedring i Benji’s bevægelighed og komfort siden operationen, og det er tydeligt, at den omsorg og professionalisme, du og dit team har udvist, har spillet en afgørende rolle i denne positive udvikling.

Vi er særligt imponerede over den grundige opfølgning og de klare instruktioner, vi har modtaget til efterpleje, hvilket har gjort os trygge i hele processen.

Vi vil varmt anbefale Fasanvejen Dyreklinik til alle, der måtte have behov for kompetent og omsorgsfuld dyrlægebehandling.

Linda og Henrik

5 września 2024

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik

Kære Linda og Henrik, Tusind tak for jeres anmeldelse og de fine ord til Christian. De er givet videre kan I tro :) Det er rigtig skønt at høre, at I har været glade for vores behandling. Jeg håber Benji har det godt. Mange hilsner Marie

Oceniono na 5 z 5

Dejlig velkomst skøn dyrelæge til min…

Dejlig velkomst skøn dyrelæge til min elskede killing Maldiva⭐️

11 listopada 2024

Odpowiedź od Fasanvejens Dyreklinik

Kære Chanette, Tak for din anmeldelse og for de fem stjerner 🌟 Vi er så glade for, at I har haft en god oplevelse her hos os og glæder os til at byde jer velkommen igen. //Marie

Dårlig oplevelse

Har brugt klinikken flere gange, mest fordi den er praktisk at komme til fra os. Har dog flere gange oplevet at de ikke kan håndtere vores kat og indrømmet hun kan være lidt besværlig, men en enkelt gang var det tydeligt at dyrlægen ikke kunne lide katte.
Sidst fik vi behandling af en vi helt ærligt var i tvivl om var uddannet dyrlæge og hun måtte hente hjælp fra en anden, som bar et skilt hvor der stod dyrlæge og som trods alt virkede kompetent. Vores kat skulle podes for bakterier og dyrlægen måtte stoppe hende der behandlede katten i at bruge samme podepind flere steder. Regningen var der heller ikke styr på. Jeg måtte stoppe behandleren i unødvendig brug af antibiotika (for ofte brug øger bakteriaresistens). Da vi efter næsten 2 uger (vi havde fået at vide der kunne gå så lang tid, så det var helt ok) fik svar på podningerne var der ganske rigtigt ikke bakterier. Tilgengæld blev jeg nærmest udskammet fordi vi havde udeladt at give den smertestillende medicin de havde udskrevet (og som vi havde betalt for en recept udskrivelse for). En medicin der er godkendt til smerter efter operation og ja den er anti inflammatorisk til en vis grad, bare ikke bevist at det har en effekt på luftvejene, som var vores kats problem.
I det hele taget gik vi derfra med en fornemmelse af en inkompetent behandling og en meget dyr regning.

7 listopada 2024

Kære Lars og Tina.

Først og fremmest tak for den gode samtale vi havde forleden, og fordi I tog jer tid til at anmelde os.
Som vi talte om i telefonen, så har vi ikke været tydelige nok i vores kommunikation under jeres besøg, hvilket har givet anledning til misforståelser. Det vil vi gerne undskylde for.

Af hensyn til tavshedspligt og databeskyttelse kan vi ikke kommentere konkrete forløb i et offentligt forum. Jeg vil dog gerne generelt forklare vores faglige tilgang.

Når man kommer til konsultation på klinikken, er det altid en uddannet dyrlæge, man møder.

Når vi foretager diagnostiske prøver, følger vi gældende faglige retningslinjer for prøvetagning og håndtering. Procedurer kan variere i praksis, men vi har efterfølgende drøftet forløbet internt for at sikre ensartethed i kommunikationen fremadrettet.

Når vi overvejer brug af systemisk antibiotika eller anden medicin, sker det altid efter en konkret faglig vurdering. Vi anvender antibiotika restriktivt og i overensstemmelse med gældende anbefalinger.

Afslutningsvis vil jeg gerne takke endnu engang for jeres tid og feedback. For os er det meget værdifuldt, så vi fremadrettet kan give en mere ensrettet rådgivning og tydeliggøre forklaringer for vores faglige bevæggrunde.

Vi håber, at jeres kat har det godt igen, og at I får en rigtig god jul.

De bedste hilsner
Laura

Sødt personale

God service, dygtig dyrlæge

19 listopada 2024

Kære Helle

Mange tak for de fine ord og stjerner :)
Mvh Nikoline

Oceniono na 4 z 5

Super fin service

Super fin service

13 listopada 2024

Kære Hanne

Tak for den fine anmeldelse af os :)

MVH Nikoline

Oceniono na 1 z 5

Been a client for over a year...

Been a client for over a year with my two British Shorthair. I have spendt a fortune getting all done, vaccinations, neutralisation, chip. I have been buying our food there.
On November 12, 16:00 p.m., I called worried about a knot in my cats hair and went there to buy food with my Cat. The Veterinarian in charge, C. would not only not even look at us over the counter for a minute, to tell me what I needed to do, he disgracefully and rudly said. "I do not have time". I went to our neighbour pet store at Spinderiet, bought a cat snack and showed the butik "assistant" the knot and she suggested to get it cut, so it would not affect the Cat's skin. It all went on a friendly and short conversation. So I did the next day, but not at Fasanvejens klinik since on my way out, I could not believe how the Veterinarian specifically said to me "I have no time" yet he used 10' to tell me that I need to get a time and pay.
I would do anything for my Dear cats.
I had already and while waiting booked my next vaccination where I was to get passports. A total of 2500kr aprox. Yet, a supposedly animal lover could not only not help in a friendly matter, he disgracefuly asked me to leave. On my way out I said, very sad that you would use 10' to explain how you could not help by just looking at my cat 1'... I think this is wrong...
He said "F -you" literally....
I am obviously not going back there.
Today I went to Anicura in Valby, suggested by the Pet store in Valby Spinderiet. At the Pet store, they are not Vets, but love animals. She, the cashier, told me what a knot on the cats hair is in 2 seconds.
At Anicura, not only they cutted the knot right away in 2', they also informed me that there was no charge as it was nothing and the Veterinarian Doctor did not need to come by. It was the Nurse, that very friendlly and gently took care of us at no charge. On my way out I bought 1.400kr worth of Cats products including a brush to make it all worth.

I cannot say how awful a treatment I received. Unkind, unfriendly. Disturbing.
I would definately not be comfortable having such a Vet look at my Cat. He showed no manners and his behaviour was unacceptable.
Very sad.
After all, they had the nerv to send me a letter. They took the time, again to write me a letter and turn it all on me.

This Vet shop will not see us ever again, nor our money. No Customer Service whatsoever was applied.

14 listopada 2024

Dear Silvia,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear about your experience and would like to address your concerns.

As previously communicated, we unfortunately did not have the capacity to offer a consultation at the time in question. Our clinic operates with scheduled appointments to ensure that each animal receives the time and attention required for a proper assessment.

In situations where clients arrive without an appointment, our reception team will always explain what options are available. A consultation requires dedicated time from a veterinarian and is therefore chargeable regardless of the outcome.

While we always prioritise animals with acute, life-threatening issues, it is our responsibility to assess and triage cases according to medical urgency and the capacity of the clinic at the time.

Regarding your comments about our staff, we strive to maintain professional and kind communication at all times. We also have policies in place to protect our team from rude or disrespectful behaviour. While the response you received was not acceptable, and we apologise for that, we would like to emphasise that respectful communication is essential for constructive interactions.

We understand that you have chosen to seek care elsewhere, and we sincerely wish you and your cats the best moving forward.

Kind regards,

Oceniono na 1 z 5

Hvis jeg kunne have givet dem 0 eller…

Hvis jeg kunne have givet dem 0 eller minus havde jeg gjort det. Vores hund har angst for burer og de låste hende inde i 1 time efter en operation. Da vi kommer derned kan man høre hende hylde og hun har gjort det i 1 time, derudover man kan se på hendes øjne hun har grædt og gjorde det også da vi kom ud. Vil aldrig anbefale stedet og skifter dyrerlæge med det samme.

13 listopada 2024

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os. Jeg har forsøgt at kontakte dig telefonisk uden held, men jeg havde en god snak med Anna jer i sidste uge. Jeg vil stadig meget gerne tage en snak med dig, enten over telefonen eller på klinikken, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte situationen yderligere.

Jeg vil endnu en gang beklage den oplevelse, I havde, og at vi ikke var bedre til at "gribe" jer i situationen ved afhentningen. Af hensyn til databeskyttelse og tavshedspligt kan vi desværre ikke kommentere på konkrete forløb her, men jeg vil gerne forklare lidt om vores generelle procedurer.

Når hunde er hos os i forbindelse med behandling eller opvågning, sørger vi altid for, at de er placeret sikkert – enten i bur eller fastgjort – både af hensyn til deres egen og andre dyrs sikkerhed. Vores personale er samtidig meget opmærksomme på at give dyrene så meget ro og omsorg som muligt i løbet af dagen.

Det er selvfølgelig ubehageligt at høre sin hund være ked af det, og vi har i personalegruppen diskuteret, hvordan vi bedst kan håndtere og kommunikere med ejere i sådanne situationer fremadrettet. Selvom vi ikke altid kan forhindre, at hunde føler sig urolige efter behandling eller bedøvelse, forsøger vi altid at få dem hjem så hurtigt som muligt, når de er vågne og klar.

Jeg håber, det går godt, og jeg står som sagt meget gerne til rådighed, hvis du ønsker at vende situationen nærmere.

Personlig og omsorgsfuld dyrlæge

Personlig og omsorgsfuld dyrlæge - professionel konsultation med ekstra nærvær

29 października 2024

Kære Trine

Mange tak for den flotte anmeldelse af os.

Vi glæder os til at se jer til næste besøg :)
Mvh Nikoline

Super kompetente

Super kompetente dyrlæger og hvad deres personale er uddannet som. Meget søde og venlige og meget hjælpsomme.
Kan klart anbefale dem til andre der har brug for en dr. Dyr.

18 października 2024

Kære Linda

Mange tak for den fine anmeldelse, og de flotte stjerner.

Det betyder meget for os, og tak fordi at du tog dig tid.
Rigtig god weekend.
MVH Nikoline

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej