Fantasy Design Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service, varer og kundeservice. Jeg har brugt Fantasy Design i over 22 år. Fra da min første barnebarn blev født. Det er blevet til rigtigt mange gaver gennem årene. Venners bø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er nu anden gang vi bestiller monogram/logo hos Fantasy Design. Først gang var til vores bryllup.Anden gang til vores nyopstartede firma. Begge gange er vi ovenud tilfredse med resultatet og be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte i påsken, et par sko til min søns barnedåb. I kommentar feltet skrev jeg og spurgte om det kunne lade sig gøre at modtage orderen i retmæssig tid inden barnedåben. 2 timet efter trods, på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De skønneste nærmest eventyrlige produkter, der kom overraskende hurtigt! Og fantastisk at man meget nemt kan få en utrolig personlig sød gave til en særdeles overkommelig pris. Har brugt Fantasy Desi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Fantasy Design er etableret i 2000. Vi er førende i dåbstøj, dåbs- og barselsgaver

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Telefonisk vejledning

Før jeg bestilte ringede jeg og fik vejledning inden jeg besluttede mig helt. Var slet ikke itvivl om hvad det skulle være derefter og det levede bestemt op til mine forventninger. Hurtig ekspedition. Tak

5 października 2012
Oceniono na 5 z 5

Lækker kvalitet i forklæder, man bare må have..

Bestilte et forklæde til min søn på 14 år, han ELSKER at lave mad. Og når han nu er så glad for at lave mad,syntes jeg da at han fortjente at få sit helt eget forklæde med teksten " Christian´s forklæde ". Det blev modtaget med stor glæde, og det blev da også taget i brug dagen efter at han havde fået det!.. Han siger at det er et SEJT forklæde :-)

24 września 2012
Oceniono na 4 z 5

Fint varesortiment

varerne er meget fine, synes dog det opkrævede portobeløb er for stort. Varerne kunne være i en kuvert, som ikke koster 58 kr i forsendelse!

20 września 2012
Logo Fantasy Design

Odpowiedź od Fantasy Design

Vi gå godt at du allerede ved købet mente, at varen kunne sendes i en kuvert, (underforstået som brev).

Nu er det ikke størrelsen på varerne der afgører hvordan de sendes, men værdien.

Vi har valgt en ordrestørrelse på kr. 148,- som højeste beløb til forsendelse som brev. Dette skyldes, at når man sender som brev, bliver brevet ikke registreret, og forsvinder det i posten, skal vi som virksomhed dække tabet.

Det fremgår tydeligt af vores handelsbetingelser, ligesom du kan se forsendelsesomkostningerne inden du bekræfter at du ønsker varerne.

Da der jo desværre forsvinder breve, med interessant indhold, har vi valgt denne løsning.

Med venlig hilsen
Fantasy Design

Super service

Jeg har handlet med Fantasy Design 2 gange og er yderst tilfreds med deres service. Jeg har også anbefalet andre, som derefter har handlet med Fantasy Design.
Venlige hilsner
Susanne
Hedehusene

11 września 2012
Oceniono na 4 z 5

Nemt

Bestilte håndklæde til levering inden weekenden, posten kom og afleverede det lige i hånden - dagen efter at det var sendt, så det kunne ikke være bedre

1 września 2012

Fantasy Design - Aldrig har jeg oplevet bedre service

De har de smukkeste varer, og da jeg havde en hastesag var de så søde at lave mit med det samme og sende.

Jeg kan kun sige godt om Fantasy Design.
De lever fuldt op til det de har på hjemmesiden, er rigtig søde at kommunikere med og MEGET hjælpsomme

Så de får mine største anbefalinger og jeg vil anbefale dem til alle

15 sierpnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og hurtig service og betjening.

Jeg havde et lidt anderledes ønske til billede og tekst på mit håndklæde, da det skulle bruges som en joke/hadegave. Det var intet problem. Fantasy Design var straks med på ideén, og jeg havde en fantastisk gave i hænderne i løbet af en uge.
Tak for en rigtig god og hurtig service.
Vh. Tina.

13 sierpnia 2012

Helt i top

God service og fuldt tilfreds med de varer jeg har modtaget.

20 lipca 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej