Fijn en snel geholpen met een testament…
Fijn en snel geholpen met een testament voor m'n ouders waar overal aan werd gedacht bij het opstellen waar jezelf niet bij nadenkt.
Bij ons kun je al je familierechtelijke zaken onder 1 dak regelen. We werken met onze fiscalisten, juristen, advocaten en notarissen nauw samen. We helpen je met alle fases in een mensenleven. Als je gaat samenwonen, trouwen of registreren als partner, kinderen krijgt of als je juist uit elkaar gaat of gaat echtscheiden en je een onafhankelijke derde nodig hebt om redelijke afspraken tussen jullie te maken en vast te leggen. Ook helpen we als je je zaken voor je nabestaanden goed wilt regelen in je testament en levenstestament. Familiemeesters is gespecialiseerd in het besparen van erfbelasting of schenkbelasting. Estate-planning met een mooi woord. Ook treden we vaak op als executeur of helpen we je met het afwikkelen van de erfenis door bijvoorbeeld de aangifte erfbelasting te doen. Ook werken we steeds meer samen met de overheid, belangenorganisaties zoals goede doelen of organisaties uit de LHBTI-gemeenschap om de rechtsongelijkheid zoveel mogelijk terug te dringen. Zo weet men ons bijvoorbeeld al jaren te vinden voor het opstellen van donorcontracten. We hebben een persoonlijke benadering en heldere korte lijnen qua communicatie en het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Onze tarieven zijn transparant en marktconform en worden vooraf met u afgesproken, dus geen verrassingen achteraf.
De Cuserstraat 93, Amsterdam, Holandia
We zochten hulp het opstellen van een testament, al weer een derde keer.Uitstekende service in de vorm van voorlichting, persoonlijk advies en gedegen afwerking en communicatie . We kregen weer een testament wat recht doet aan de ingewikkelde Nederlandse wetgeving o.a. wat betreft erfbelasting.We hebben het niet beter horen uitleggen.
Er zijn meerdere van dit soort adviesbureaus over erfrecht, maar mijn ervaring is dat de meesten een simpele testamenten maken en de adviseurs beetje snelle jongens zijn.
Bij Familiemeesters heb ik heel uitgebreid advies gekregen, de adviseurs waren geduldig voor mij en mijn familie, legden alles duidelijk en vakkundig uit. De testamenten waren zijn ook heel uitgebreid zodat ik lang hiermee vooruit kan
Buitengewoon deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Uiteindelijk hebben ze voor ons een uitstekend resultaat behaald. Zeer dankbaar
Familiemeesters was de executeur van onze tante en ze hebben haar erfenis erg kundig en snel afgewikkeld zodat alle neven en nichten (die onderling waren vastgelopen) alsnog over hun erfdeel konden beschikken.
Petje af!
Fam. Van de Moosdijk
Prima en vlotte service! Deskundige medewerkers en snel en fijn contact gedurende het proces. Aanrader!
Kundig advies waarmee wij goed zijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen.
Geduldig en een heldere uitleg.
Fijne en kundige begeleiding. Spaart ons een boel erfbelasting uit.
Aanrader.
Voordat ik de rekening betaald had waren ze bereikbaar. Na het betalen van de rekeningen, onbereikbaar. Wordt aan de telefoon afgewimpeld, en nog op een onbeschoft manier. De receptie laat mij niet een uitpraten en gooit de telefoon gewoon op de haak.
Ik heb maandag gebeld, het is nu donderdag. Nog steeds ben ik niet terug gebeld. Is dit hoe zij mijn nabestaanden gaan helpen, de service waar je ook voor jen betaald!

Odpowiedź od Familiemeesters
Wij zochten hulp bij het opstellen van een testament. Echter deze BV (freelance kandidaat notaris) stelde teleur door onprofesionele communicatie met teleurstellende aandacht voor de klant zijn wensen en zeer trage reacties(soms wel weken). Het uiteindelijke resultaat was beneden peil en moest alsnog aangepast worden bij een echte notaris.
Bij het aangeven van deze klachten werd wederom de tactiek toegepast van vertraging en miscommunicatie. Uiteindelijk werd er een intimiderende email verzonden met een aanmaning van een per email verzonden factuur. Kortom ik voel me flink bij de neus genomen.

Odpowiedź od Familiemeesters
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.