Fairtime Danmark ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Ledte efter uret med selvlysende effekt (hele natten) Fandt et TAWATEC ur til herren og et TRASER ur til konen, desværre havde Fairtime ikke urene i sortimentet! kontaktede Fairtime og en time sener... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte mit andet Davosa TT professionel GMT, dog speciel edition. Igen super service og dialog. De sendte det samme dag de fik det fra Fabrik, afleverede sendt om aften til GLS og sendte det med Expres... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun anbefale fairtime.dk 125%. De har en fantastisk service, svarer på E-mails lynende hurtigt, og beskriver varerne meget præcist. Kunne jeg, gav jeg dem gerne 10 stjerner. Handler... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kontaktede Ole fra fairtime.dk for at høre nærmere angående deres pris garenti mod andre dk sider. Han slog prisen fra den konkurrende side selvom den faktisk virkede lidt lodden i kanten, og 2 dage... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep z zegarkami

Napisane przez firmę

Ure til rigtige mænd fra Fairtime Danmark. Se vores store udvalg af ure til mænd fra Squale, Laco, Davosa, Elliot Brown, Chris Benz, Traser og mange flere. Hos os finder du herreure for en hver smag. Vi er er autoriseret forhandler af alle vores urmærker - din garanti for tryghed og kvalitet.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

270 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super nemt

Det blev satme ikke nemmere. Valgte mit ur, betalte og vupti så var det her i løbet af ingen tid. God kvalitet, udseendet passer perfekt til billedet. Go for it!

12 kwietnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun godt at sige om fairtime. Allerede da jeg begyndte at kigge på deres side har jeg følt mig i gode hænder. Ole spurgte om der var noget at han kunne hjælpe med i chatten og herefter fulgte en lang række mails frem og tilbage. Han gjorde meget ud af at jeg var godt oplyst om mig køb. Det er helt sikket ikke sidste gang at jeg handler med Ole fra fairtime.

11 kwietnia 2013

Perfekt

Alt fungerede. Dejligt overskuelig hjemmeside, godt udvalg, levering hurtigere end lovet og et Lüm-Tec V1 der er endnu flottere i virkeligheden, end på billedet. Bare superfin oplevelse at handle med Fairtime😃

9 kwietnia 2013

God handel - Super service

Jeg fandt et ur hos Fairtime som jeg var interesseret i. Havde nogle spørgsmål som jeg sendte via mail. Hurtige svar hver gang inden for 30 minutter. Tjekkede prisen på uret rundt om i Europa og fik et godt tilbud hos Fairtime. Slog til, og uret var hos mig efter 5 hverdage som lovet. Jeg kan bestemt anbefale at handle hos Fairtime.

31 marca 2013

Perfekt service.

Bestilte et ur hos Fairtime. Blev hele tiden informeret om levering mm. Selvom det ikke var på lager gik der ikke mange dage inden jeg modtog det. Jeg fortrød efterfølgende og sendte uret retur uden problemer og med superhurtig svartid på mail mm. både ved bestilling og returnering.

18 marca 2013

Fantastisk service!

Jeg købte et Laco Pilot ur hos fairtime.dk. Jeg har intet at klage over.
Jeg ringede efterfølgende med nogle spørgsmål om produktet, og jeg fik uddybende svar på alt. Vi talte sammen i 12 minutter, og jeg følte mig meget velkommen. Jeg kan på det varmeste anbefale dig at købe dit næste ur hos fairtime.dk, de ved hvad de taler om, og så har de alle de flotteste ure i alle prisklasser. Jeg køber mit næste ur hos fairtime.dk

16 marca 2013
Oceniono na 4 z 5

Produkt som lovet - god service

Modtog mit bestilte ur dagen efter bestillingen. Uret svarede helt til beskrivelsen og mine forventninger.
Trækker 1 stjerne fra, at forsendelsen ikke kan følges på Track & Trace.

9 lutego 2013
Logo Fairtime Danmark ApS

Odpowiedź od Fairtime Danmark ApS

Hej Knud

Vi sender altid pakker med track & trace og beklager, at du ikke har modtaget forsendelsesnummeret.

Vi lover at gøre os fortjent til den 5. stjerne næste gang.

Ole

Oceniono na 4 z 5

Kompetent service

Jeg fik meget hurtige og kyndige svar på mine spørgsmål og følte mig godt behandlet. Jeg kan roligt anbefale fairtime

21 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Jeg oplevede at mit ønskede ur var udsolgt hos leverandøren, og fik hurtigt besked herom af Fairtime. De foreslog et i en anden farve som jeg også havde kig på. Det bestilte jeg i stedet og det kom et par dage efter. Super service, venlig og imødekommende. Uret er i øvrigt kanon kvalitet og lige hvad jeg gerne ville ha...

16 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Perfekt handel fra start til slut - igen!

Ole fra Fairtime yder en på alle måder perfekt service. Har handlet hos Fairtime flere gange før - og nu som før forløber alt som aftalt. Man holdes løbende orienteret, og da uret - et Lüm-Tec M52 - er det lækreste ur jeg har købt derfra forbliver den samlede oplevelse helt i top.
Perfekt service, perfekt handel.
Vil anbefale alle at handle hos fairtime.dk.

26 grudnia 2012

Perfekt

Hurtig levering og meddelerser undervejs hvor varen er.
Helt i gennem Perfekt

25 grudnia 2012

Kan kun anbefale fairtime

Har nu købt mit andet ur gennem Fairtime og opfatter butikken som en ærlig og hæderlig butik - både service, produkter og pris er i orden. Kan kun anbefale Fairtime.

16 listopada 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej