Ledte efter uret med selvlysende effekt (hele natten) Fandt et TAWATEC ur til herren og et TRASER ur til konen, desværre havde Fairtime ikke urene i sortimentet! kontaktede Fairtime og en time sener... Zobacz więcej
Købte mit andet Davosa TT professionel GMT, dog speciel edition. Igen super service og dialog. De sendte det samme dag de fik det fra Fabrik, afleverede sendt om aften til GLS og sendte det med Expres... Zobacz więcej
Jeg kan kun anbefale fairtime.dk 125%. De har en fantastisk service, svarer på E-mails lynende hurtigt, og beskriver varerne meget præcist. Kunne jeg, gav jeg dem gerne 10 stjerner. Handler... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Ure til rigtige mænd fra Fairtime Danmark. Se vores store udvalg af ure til mænd fra Squale, Laco, Davosa, Elliot Brown, Chris Benz, Traser og mange flere. Hos os finder du herreure for en hver smag. Vi er er autoriseret forhandler af alle vores urmærker - din garanti for tryghed og kvalitet.
Drejervej 36, 8920, Randers NV, Dania
- info@fairtime.dk
- www.fairtime.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ovenud tilfreds gik meget stærkt!
Fra henvendelse til bestilling af uret, gik der kort tid. Endda et ur som skulle bestilles hjem fra udlandet.
Flot service !
Kommer absolut til at handle der igen!
Super nemt med gode produkter
Jeg er helt igennem tilfreds med handlen. Det var let at overskue sitet og finde det ønskede ur. Det blev leveret næsten lige så hurtigt, som hvis jeg havde købt det inde i byen.
Morten, Odense
Hurtigt og effektiv service, men manglende kvalitet i lev.
Selv ordre behandlingen og servicen i at få et produkt hjem udenfor standart sortiment var over al forventning.
Derfor er det ærgerligt, servicen mangler kvalitet i og med at man ikke tilsikrer at uret rent faktisk har et batteri isat som virker inden at det bliver afsendt.
Dette har medvirket en skjult ekstra omkostning til nyt batteri samt trykprøvning af uret

Odpowiedź od Fairtime Danmark ApS
effektivt.
Fin og effektiv service. De ting der bliver skrevet hjemmesiden er blevet effektueret og dette rettidigt.
Perfekt!!!!
Kontaktede Ole fra fairtime.dk for at høre nærmere angående deres pris garenti mod andre dk sider. Han slog prisen fra den konkurrende side selvom den faktisk virkede lidt lodden i kanten, og 2 dage efter havde jeg mit ur! Fantastisk service. Utrolig hjælpsom og nem at snakke med. Det er IKKE sidste gang jeg handler med Ole fra fairtime.dk
Top karakter herfra.
Mvh Steffen fra Randers
Fantastisk sted at handle...
Super hurtig levering, fantastisk service, og kanon hurtigt svar på email...
Perfekt handel, god og personlig service :-)
En god handel, hvor jeg følte at min bestilling og spørgsmål til varen blev behandlet på en personlig og professionel måde. Samt levering inden for den angivne tid.
Bestemt en online butik, jeg vil bruge igen en anden gang.
Som en ekstra bonus blev min mand vildt glad for morgengaven ;-)
Stor tak til Ole 'fairtime'
Lynhurtig, reel og ærlig kundehåndtering
Jeg bestilte et superflot ur hos Fairtime, og dagen efter modtog jeg en mail, hvor Fairtime blot ville orientere om at uret var lidt stort sammenlignet med andre modeller. Så de ville blot lige sikre sig, at jeg var opmærksom på dette. Da jeg svarede positivt på henvendelsen modtog jeg uret dagen efter. Det viste sig alligevel at være større end godt var, så jeg returnerede det - der var ovenikøbet lagt en returporto ved pakken. Og dagen efter blev uret krediteret uden bøvl eller brok. Det er en af de bedste kundeoplevelser jeg nogensinde har haft. Stor ros til Fairtime. De er ærlige og reelle! Jeg vil til enhver tid handle med dem igen, hvis de har den vare, jeg har behov for.
Fin og hurtig service/besvarelse fra Ole, kunne godt finde på at handle hos Fairtime igen, hvis behovet for endnu et ur skulle opstå.
Michael Århus.
De er bare bedst!
Beslitle vare om lørdagen...modtaget 2 dage efter om tirsdagen....5 stjerner!
Superb service og hurtigt ekspedition
Ved forespørgsel af uret var der hurtig tilbagemelding med foto som ønsket.
Forsendelse stod 4 - 7 dage, men 2 dage efter bestillingen havde vi uret med posten...så kan det ikke blive meget bedre, det skulle da lige være at der sammen med uret er fuld returret uden ekstra omkostninger;0)
Uproblematisk køb med hurtig levering
Let at handle på Fairtime's hjemmeside. Gjort det 2 gange uden problemer og med god service. Hurtig levering og varerne lever i den grad op til mine forventninger.
Glad og tilfreds!!
Dejligt at salget blev fulgt op! Har holdt øje med hjemmesiden her, som er mere end konkurrence dygtig med tyske ur sider!
Så stor fornøjelse for mig at handle indenfor min egen landgrænse uden at blive plukket total!! :)
troværdig internetbutik
Når man henvender sig telefonisk - bliver telefonen taget og der bliver svaret konkret på de stillede spørgsmål. Det der er bliver oplyst, bliver efterfølgende overholdt til punkt og prikke.
Hurtig levering..
Jeg bestilte ved Fairtime og uret blev leveret allerede 2 dage efter. Hurtigt og effektivt samt gode tilbagemeldinger via email fra butikken.
Upåklageligt serviceniveau
Når den primære kommunikation med kunderne foregår via e-mail, er det nemt at glemme, hvor vigtigt det er at yde en god service - men hos Fairtime er dette så absolut ikke tilfældet.
Jeg har igennem længere tid haft sporadisk kontakt med Fairtime, og selvom jeg først for nyligt har købt mit første ur hos virksomheden, har jeg altid fået en kompetent, tålmodig, hurtig og ikke mindst venlig betjening. Og alt dette til trods kan man jo ikke komme udenom, at Fairtime har et af de bedre udvalg af herreure på det danske net til de bedste priser.
Jeg har desuden oplevet en mindre skavank (fra producentens side) ved et ur, som Fairtime løste til min fulde tilfredshed. Jeg har uden tvivl ikke købt mit sidste ur her.