Fælgeeliten Recenzje

1. Sklep z oponami i felgami

Hos Fælge Eliten brænder vi for at give din bil det perfekte look med fælge i topkvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af fælge i mange designs, størrelser og finishes, så du altid kan finde den perfekte løsning til din bil. Uanset om du søger stilrene alufælge, sportslige letvægtsfælge eller robuste fælge til helårsbrug, har vi noget, der passer til dine behov. Vores udvalg spænder over forskellige dimensioner, så vi kan matche de fleste bilmodeller og kørestile. Vi går op i kvalitet, design og kundeservice – derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige fælge. Hos Fælge Eliten handler det ikke bare om fælge – det handler om stil, performance og køreglæde.

Średnia

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Akta er för dom!!!

Akta er för dom!!!! Dom lurade mej på pengar som jag inte fick tillbaka. Har försökt att nå dom åtskilliga ggr på både mail och telefon. Dom svarade alltid innan när man skulle beställa, men nu vill dom inte svara när dom ska betala tillbaka vad dom är skyldiga. Beställ inte av dom ni kommer att bli lurade!!!!!!!!

1 stycznia 2026

Professionel rådgivning.

Fantastisk service og rigtig god rådgivning. Følte mig tryg, hele vejen i processen. Og ikke mindst, gode priser..
Selim - du er min nye "fælge konge"
Jeg vender helt sikkert tilbage.
Tak for handlen.

26 kwietnia 2025

Super god service

Super god service. jeg bestilte et fælge til min bmw e30 på special mål har modtaget dem og alt spiller 112% super god kvalitet. Jeg har bestilt et sæt 2 deæt split fælge til mim bmw m3 som er under produktion og jeg bliver informeret hver gang der sker noget nyt i processen. Alt ialt super god service og intet negativt herfra.

10 lutego 2025