Dno i kupa mułu co chwile się blokuje,przy logowaniu wyświetlają że system nie rozpoznał ciebie i wyświetlają obrazki do układania tz weryfikacja jak dla ułomnych. Myślę że ta ułomna platforma padnie... Zobacz więcej

dno,ludzie stronniczy i o niskim ilorazie inteligencji chyba tam pracują.Jesli zamieszcza się krytykujący lewicę komentarz to go usuwają ,a do tego blokują wtedy konto.

Dzień dobry, chciałbym się bardzo bardzo w ostrych słowach wypowiedzieć co wyprawia Facebook . nie wiem czy się komuś jeszczer to wydarzyło ale to co wyprawia Facebook w ostatnich godzinach to jest pr... Zobacz więcej

Tragedia i insta i FB :).. dziś się nawet rolki na insta nie dało dodać (PC), a znowu na FB na fonie potrafi wszystko zaciąć bez powodu. Inne strony nie mają takiego problemy i to nie wina sprzętu. O... Zobacz więcej

1,3

Bardzo słaba

18 tys. recenzji

Facebook, medium dziki zachód

Po 1 problemy z przesyłaniem plików na czatach i znikające zdjęcia sprzed roku 2 *(żeby do nich dotrzeć musze cala konwersacje skrollowac a nie mogę zobaczyć z panelu multimedia). Po 2, ważniejsza kwestia. Facebook nie przejmuje się zgłoszeniami profili botów, nie usuwa ich, ani nie weryfikuje. Co gorsza nie respektuje także prawa krajowego Państw w których działa i nie usuwa postów oraz komentarzy o wątpliwej zgodności z prawem krajowym/unijnym, lub takich jawnie z prawem nie zgodnych.

23 lipca 2025

Strony o treściach erotycznych na FB

Strony o treściach erotycznych wraz ze sprzedażą gadżetów to nie problem na fb, a jak już wstawisz osobę w bieliźnie to Ci konto blokują na miesiące albo zawieszają grupę. Masakra! Nierówne traktowanie dla polskich stron / profili fb.

20 czerwca 2025

Ściek z reklamami i profilami polecanymi

Kilka dni temu, przez ponad pół godziny blokowałem natrętne profile polecane i inne ścierwo na fb.Czy ja już nie mam znajomych, żeby blokować ten szajs?

Jeśli będę czymś zainteresowany,to sam sobie wyszukam w internecie.Nie życzę sobie abyście zamienili mój profil w stronę z reklamami. Interesuje was tylko zarabianie i handlowanie danymi użytkowników. Macie totalnie wywalone, co myśli i czuje użytkownik. Szlag może trafić człowieka, logując się na fb. O tym że często blokujecie możliwość zgłaszania problemów, to już czyste chamstwo z waszej strony.

To już nie jest serwis społecznościowy, tylko ściek reklamowy, wyłudzania, oraz handel danymi użytkowników na masową skalę. Od roku zgłaszam problemy, z niemożliwością wyłączenia uwierzytelniania dwuskładnikowego. Wasza ignorancja jest taka, że przez ten czas ani razu, nikt nie ustosunkował się do problemu. Widzę że nie rusza was problem, macie totalnie wywalone na wszystkich użytkowników.

Jak długo można pisać, żebyście dali możliwość wyłączenia uwierzytelniania dwuskładnikowego. Zamiast ułatwić życie użytkownikom, facebook cały czas wszystko komplikuje. Żeby się zalogować, trzeba wprowadzić dwa kody. Żeby przywrócić wiadomości czatu, następny kod. Co wy odpie...cie????

Nie wiem już jak mam do was pisać i jak się zwracać. Nie mam słów aby opisać waszą niekompetencję i brak zainteresowania problemem, który zgłaszałem wielokrotnie. Żadnego odzewu z waszej strony, ponieważ problem nadal występuje. Po raz kolejny zgłaszam że nie można wyłączyć uwierzytelniania dwuskładnikowego. Każde logowanie na stronę fb to monit o wprowadzenie kodu, wysyłanego na mój adres mailowy. Rozumiem zabezpieczenie konta przed przejęciem przez osoby trzecie, ale wy przeginacie.
Do bankowości internetowej zaloguję się szybciej niż na pie....go fb.Co z wami???Dlaczego nie ma możliwości wyłączenia uwierzytelniania dwuskładnikowego???

Na fb loguję się tylko z dwóch urządzeń i nie mam potrzeby korzystać z tej funkcji. Bardzo dbam o prywatność, używam VPN, oraz usuwam historię przeglądarek, pliki cookie, pamięć podręczną oraz inne dane po każdej sesji. Nie życzę sobie aby fb korzystał z tych informacji do śledzenia mnie. Nie dajecie użytkownikom żadnego wyboru do zarządzania ustawieniami logowania.To użytkownik powinien decydować w jaki sposób chce się logować. Wy jeszcze próbujecie wyłudzić numer telefonu, dla bezpiecznego logowania. Szczyt chamstwa! Facebook zapamiętuje rodzaj przeglądarki, urządzenia, adres IP, historię odwiedzanych stron oraz wiele więcej danych. Ilość danych jakie gromadzicie o użytkownikach jest przerażająca. Robicie wszystko aby użytkownik faebook ,miał jak najmniejszy wpływ na zarządzanie i jakie dane zbieracie.

Zostaliście ukarani za przesyłanie danych europejskich użytkowników Facebooka do USA. O waszych niezweryfikowanych reklamach można by było, napisać nie jedną książkę. Tak natrętne dziadostwo jest niespotykane nigdzie indziej, jak na waszym serwisie.

Nie zliczę ile tego scamu zablokowałem ,mimo tego pojawiają się znowu te same. Zapewne założone przez waszych trolli internetowych. Widać jaki macie podejście do użytkowników. Liczy się tylko kasa i macie gdzieś, że człowiek ma już dość waszej polityki i napi....ania reklam oraz profili polecanych. Zablokowałem już tysiące, a wy nadal nawalacie to samo g..no, do upadłego .Kiedyś zaglądałem częściej na fb, jednak teraz staram się ograniczać wizyty do jednego lub maksymalnie dwóch. Wstydźcie się tego jak zniszczyliście, ten serwis społecznościowy.

28 kwietnia 2025

Co jakiś czas Facebook wysyła mi kod do…

Co jakiś czas Facebook wysyła mi kod do zmiany hasła. A ja w tym momencie nie robię nic na telefonie, więc to nie ja próbuje zmienić hasło. I za każdym razem staram się zmienić to hasło. Żeby nikt się nie dostał napewno do konta. Zmiana hasła graniczy z cudem, wyrzuci mnie 5 razy, brak internetu, spróbuj ponownie. A jak spróbuje ponownie to się wyświetli komunikat że za dużo razy próbuje ze to denerwujące i mu zablokują albo usuną całkowicie konto xdd

15 kwietnia 2025

Ocena powinna w wypadku fb obejmować…

Ocena powinna w wypadku fb obejmować też wartości ujemne, z opcją ujemnej nieskończoności. Zalew opłaconego w reklamach chłamu i oszustw przechodzi wszelkie pojęcie, a ich zgłaszanie nic nie daje. Za to wystarczy, że "życzliwa osoba" wskaże jako niewłaściwy Twój post - konto zablokowane od razu. Chcesz odblokować - prześlij skan twarzy, "który po weryfikacji natychmiast usuniemy". Jasne, tak samo "usuniecie" i "nie wykorzystacie" jak nie handlujecie danymi (vide: afera Cambridge Analytica). Dobra rada: omijać z daleka.

25 marca 2025

Zablokowali mi konto po 10 latach nie…

Zablokowali mi konto po 10 latach nie wiem za co, nie dodawalam postow, szkoda mi tylko utraconych kontaktow. Nie da sie odzyskac. Messenger tez zablokowany. Nie wiadomo jak sie z nimi skontaktowac, na formularze nikt nie odpisuje . Moze i lepiej ze tak się stało. Mam nadzieję, że Elon przejmie i posprzata to gowno tak jak zrobił z Twitter-em

21 lutego 2025

Przestalem zadawac sie z tym…

Przestalem zadawac sie z tym portalem,po tym jak brutalnie i beszczelnie zamieszczal reklame przestepczej grupy hakerow,udajacych spolke skarbu panstwa,zostalem naciagniety i okradziony,nadmieniam ze pokazywanie takich reklam jest przestempstwem,dlatego tez musimy sie pozegnac,to jets wspoolpraca z bandtytami,i dlatego nie chce miec nic z wami wspolnego

14 listopada 2024

Skladam oficjalna skarge na probe…

Skladam oficjalna skarge na probe likwidacji mojego facebook,mam do tego uprawnienia ONZ,czyli Organizacji Narodow Zjednoczonych z Genewy.Prosze
nielikwidowac mojego facebooka,Andrzej Charylo

15 grudnia 2024

Tragedia nie serwis!

Coeaz gorszy. W 2008 dało się wybrać co chce się przeglądać. Dzisiaj iż mam ulubione strony, na siłę wrzuca mi się zachodni syf, nawet z USA i nawet z indi! Chodź mam ustawiony region. Im więcej blokujesz tym więcej tego co zablokowałem , "wyskakuje"! Trzba być totalnym idiotą, by się reklamować na Facebooku! Nigdy nie dotrzesz to klienta! Mi wyświetlają się reklamy, które kompletnie nie są ze mną związane. W większości już programem sterują Boty! Nie działa centrum techniczne a zgloszone posty dalej są widoczne!
Komedia nie serwis. Czekam od kilku lat na kogoś kto stworzy normalny serwis a nie szajs typu GG i MG dla dzieci! Zamulacz idiotów!
Coraz więcej panienek z pod latarni się reklamuje. Komedia, dosłownie komedia!

8 grudnia 2024

Serwis robi się ostatnio większym…

Serwis robi się ostatnio większym szambem niż inne uznawane za szkodliwe serwisy.

* Tolerowanie oszustwa na facebooku przez moderacje
* Reklamy erotyki i pornografii - tolerowane przez moderacje
* SCAM tolerowany przez moderacje

Zgłaszam każdorazowo naruszenia i dostaje z automatu odpowiedź od botów że nic nie narusza norm facebooka

Dziś ktoś na marketplace próbował oszukać mnie przejmując kontrolę nad logowaniem się do banku (stara sztuczka oszustów) Zgłosiłem to i oczywiście facebook nie widzi problemu.

Czy ktoś tam jeszcze pracuje? Czy Ci ludzie oprócz $$$ widzą jeszcze jak wygląda świat?

29 listopada 2024

Coraz więcej reklam i brutalności

Coraz więcej reklam i portali, które mnie w ogóle nie interesują. Wprost przeciwnie, są pełne brutalności, znęcania się nad zwierzętami. Coraz więcej scamu, coraz więcej hejtu a co publikują moi przyjaciele, rodzina czy lubiane strony widzę na szarym końcu. Jeszcze trochę i zablokuje to bo szkoda tracić czas.

22 listopada 2024

Dostaje ograniczenia na konto że…

Dostaje ograniczenia na konto że napisałem komentarz w stylu dzieciaku odwal się odemnie, nie mogę zmienić nazwy strony firmowej ciagle błąd, jak wpisuje poprawne hasło wyskakuje że nie prawidłowe strach się wylogować żeby później móc się poprawnie zalogować. Zgłaszam reklamy AI gdzie został skradziony wizerunek youtuberów typu budda czy prawo Marcina do reklamowania kasyn gdzie w Polsce jest to restrykcyjne bardzo, ale facebook nie widzi w tym problemu dla nich napisanie do dorosłej osoby dzieciaku jest złe kradzież czyjegoś wizerunku, kradzieże kont przez wchodzenie w takie linki bądź przyczynianie się do uzależnieńod hazardu w tym ludzi młodych nie jest złe bo przecież za taką reklamę trzeba zapłacić fb żeby ją promował🤣🤣🤣 absurd. Mam nadzieję że po rozpatrzeniu sprawy buddy służby wezmą się też za takie strony typu fb itp co reklamują i promują. Facebook może niech przestanie przestrzegać poprawości politycznych, a zacznie przestrzegać prawa w danym kraju.

24 października 2024

Dostanie do głowy z tą stroną zmienić…

Dostane do głowy z tą stroną zmienić nazwy strony nie ma szans i to już od wielu miesięcy. Próbuje stworzyć nową stronę, to nie mogę podać numeru telefonu, bo jest zły kierunkowy, którego oczywiście nie można zmienić :D. Klikanie na zmianę nic nie daje. Nie pozdrawiam i mam nadzieje, że jakaś konkurencja, w końcu się za was weźmie, bo jaja sobie robicie. Takie problemy są co chwile i nikt tego nie naprawia.

23 października 2024

Czy to Twoja firma?