Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ze vergoeden geen retourkosten en dus betaal je 2x verzendkosten. Volgens de wet is dit niet toegestaan. Ook heb je maar 7 dagen om je bestelling retour te sturen en dat is echt veel te kort. En dan w... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestel hier nooit meer. 22 juli een een apart jurkje besteld voor me verjaardag voor 16 augustus, die paste niet mocht het 24 juli retour sturen daarna 4 weken moeten wachten. Paar keer geprobeerd te... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jas besteld, deze was helaas te klein. Jas retour gedaan, omdat Fabluxe geen geld retour stuurt onder eigen naam maar via mollie was er een misverstand ontstaan. De klantenservice reageerde in eerste... Zobacz więcej

2,0

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Super service als ik hier alles lees…

Super service als ik hier alles lees denk ik alleen maar hoe dan? Ik had een wedding vibe dress besteld die niet meer retour mocht en dat wist ik toen ik de jurk kocht....
Helaas was de jurk echt te klein en heb ik een appje gestuurd en ik mocht de jurk alsog omruilen voor een andere maat terwijl ze dat niet hadden hoeven doen ..!
Ik had de jurk ook echt snel weer in huis supersnelle service en heel vriendelijk op de app ook top!!!!

10 sierpnia 2022

Enorm slechte service

Enorm slechte service, doen vaag over retourneren en zeggen vervolgens dat de termijn van een week verlopen is. Antwoorden vervolgens ook niet meer op de e-mail.

8 sierpnia 2022

Super winkel

Al vaker hier besteld. Altijd leuke kleren! Bestellingen lopen altijd goed. Geld ook altijd gewoon retour gekregen.

16 kwietnia 2022

Nooit hier kopen.

Winterjas is binnen 2,5 maand kapot. Hun gewezen op consumentenrechten. Contact opgenomen en ingebrekestelling opgestuurd . Volgens hun buiten de retour en garantietermijn en dus pech. Echter in de wet staat dat je recht hebt op reparatie of vervanging. Doet ze niks. Klacht gemeld bij ACM. Geschillencommissie heeft geen zin omdat dat net zo veel kost waardoor ze door kunnen gaan met hun slechte service.

17 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ik ben voor €30 opgelicht.

Ik ben voor €30 opgelicht.
Ik had een paar dingen besteld, ze hadden alleen de broek niet stond ook op de bon.
Er vanuitgaande dat ik me geld terug kreeg of dat die broek alsnog werd verstuurd maar helaas.
1 maand na aankoop bel ik ze op waarop ze al heel warrig opnam.
Ik vertel mijn verhaal en ze zegt zonder wat te vragen ja je krijgt je geld terug en hangt op.
Ik heb in september 2021 mijn bestelling gedaan en tot op heden geen geld terug gekregen.

28 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte kwaliteit en service

Zeer slechte kwaliteit en service! Nog geen maand geleden een jas gekocht van 75 euro waarvan nu al de rits en binnenvoering kapot is! De service is na deze klacht ook super slecht! Dus koop niks via deze site!!

24 lutego 2022

Slechtste service ooit

Vorige week een bestelling geplaats alles is op voorraad zou binnen 2 werkdagen geleverd zijn tot op heden niets ontvangen ook geen verzendmail. Er word niet op je mail gereageerd. Er word niet op het contactformulier gereageerd nog op fb. Heb telefonisch contact gehad met hen zeiden dan komt het zaterdsg of maandag binnen tot op heden niks. Ik heb per email mijn bestelling geannuleerd en wens mijn geld terug tot op heden geen reactie.

5 października 2021

23 sept besteld

23 sept besteld,
Geven aan 1/2 dagen levertijd.
Nog steeds niks binnen.
Op mijn e-mail word niet gereageerd.

29 września 2021

Goede ervaring

Enkele keren besteld en ook langs geweest in de winkel. Gezellige mensen en netjes behandeld! Ook mijn bestelling was enorm snel geleverd (1 dag). Ook ruim aanbod aan allerlei items, elke week iets nieuws! Mij zien ze nog wel terug.

7 sierpnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej