Hold jer langt væk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kønsløs tørt og kød af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tog derop fordi det lød godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gå men kun lige, torsdag stegt flæsk med persillesovs, meget dårlig alt var saltet og hel tørstegt ikke en gang hunden gad næsten æd... Zobacz więcej
Torsdag-flæsk. Sad og tænkte tilbage på Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret på fade ved borde. Fårup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... Zobacz więcej
Super godt ophold på 2 overnatninger. Lækker helstegt pattegris den første dag. Anden dag hønsesalat på ananasring, og marineret svinemørbrad kartoffelbåde og grønt. Mega lækkert. Sov rigtig godt og... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Lad Faarup Skovhus danne rammen om din næste fest.
Dane kontaktowe
Saltum Strandvej 63, 9493, Saltum, Dania
- www.faarupskovhus.dk
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Har kun godt at sige om fårupskovhus…
Har kun godt at sige om fårupskovhus god mad altid smilende pasonale god savering vil gerne komme igen
Super god oplevelse på Fårup Skovhus
Super god oplevelse på Fårup Skovhus. Kan klart anbefales.
God mad, gode drikkevarer med bredt udvalg og flot, og ikke mindst sødt og venligt personale!!
Fantastisk konfirmation
Fantastisk konfirmation, lækker helstegt pattegris med alt tilbehør, lækkert dessert og venlige personale effektivt betjening. 👍
Vi var 20 personer oppe og spise…
Vi var 20 personer oppe og spise buffet. Det var rigtig lækkert og kæmpe udvalg.
Konfirmation
Vi har lige holdt vores datters konfirmation på Fårup Skovhus.
Det var en super god oplevelse. Både mad/drikkevarer, betjening, personale samt borddækning var yderst tilfredsstillende. Samtidig en god pris pr. Kuvert. Vores datter kan kigge tilbage på en vellykket konfirmationsdag i hyggelige omgivelser. Tak for det.
Vi har lige holdt vores nummer 2…
Vi har lige holdt vores nummer 2 konfirmation på Faarup Skovhus. Vi havde, ligesom første gang, en super dejlig dag, med flotte dækkede borde.
Der blev ydet en fantastisk service og cheftjener Marlene og hendes tjenere var med til at gøre dagen helt fantastisk. Maden og vores ønsker var lige som de skulle være - helt i top. Vi kan kun anbefale skovhuset🌟🌟🌟🌟🌟
Ophold med mad.
Ophold med mad.
Vi er netop kommet hjem efter et to dags ophold på Fårupskovhus.. 1 dag stegt flæsk 2. Dagen buffet med tillæg af grill stegt gris, okse og kalkun. Afsluttet med softice.
Det var god velsmagende dansk mad som hvor mor lavede det. Der var ikke noget at sætte en finger på.
Morgenmaden var også i orden.
Generelt var det et fint ophold med god betjening, vi kan kun anbefale at prøve.
Mvh Brian og Linda Vebbestrup
Første og sidste gang vi spiser på…
Første og sidste gang vi spiser på Faarup skovhus.
Det var buffet med helstegt pattegris og andre sager, desværre stod der intet om hvad de forskellige ting var, der var heller ingen kort så vi kunne læse hvad de tilbød vi kunne købe og drikke, da vi så fandt frem til hvad vi ville have, så virkede sodavandsmaskinen ikke og den alkoholfrie øl var over 1 måned for gammel, service var der intet af, virkede mest som en kedelig bistro og ikke en hyggelig restaurant som vi have forventet.
Ikke et sted vi kommer igen.
Lave priser, men!!!
Lave priser, men man får hvad man betaler for. Vi fik wienerschnitzel m. halv kolde brasede kartofler i kold fedt.
Aldrig har jeg oplevet noget så ringe
Aldrig har jeg oplevet noget så ringe. Gummiflæsk, paneret klam flæsk slasket hvid sovs med fnulder i. Alt var ulækkert og klistret. Skynd dig at kør forbi. Føj.
Vi var hos fårup skovhus og spise stægt…
Vi var hos fårup skovhus og spise stægt flæsk igår. Hold da op en super dårlig oplevelse. Kartoflerne var over kogte, persillesovsen har ikke set skyggen af persille. Men det værste var flæske. Føj for dælen. De må ha tabt saltkværnen i det flæsk, for det var ikke spiseligt flæsk. Det var så saltet man ikke kunne spise det. Jeg var der for 15 år siden, og det er ikke blevet bedre. Der var det også dårligt. Så kom ikke til fårup skovhus, den oplevelse fortjener man simpelthen ik.
Virkelig dårlig mad oplevelse
Spiste på Skovhuset 23/7 21
Stedet og bordene var beskidte.
Dårlig og upersonlig servering.
Maden var rigtig dårlig.
Men det væreste var at der blev serveret fordærvet oksemørbrad som blev bragt tilbage til køkkenet.
Min mand og andre af mine gæster måtte holde deres kød i munden til de nårde toilettet.
Det lugtede så grimt at man kunne lugte om nabo bordet havde fået det på sin tallerken og ud over det meste af restauranten.
Jeg kommer der aldrig mere og den oplevelse vil altid blive husket som det værste spisested jeg har besøgt.
vi har nu spist her på Faarup-skovhus…
vi har nu spist her på Faarup-skovhus ca. 23 gange og vi har holdt 70 års fødselsdag her.
altid er vi mødt med smil og fantastisk god mad og drikke samt softice...
Vi glæder os til hver gang at besøge stedet og den gode mad til en billig penge. Tak til alle på Faarup-Skovhus fra Elsebet og Svend.Vindblæs
Langtfra pengene værd.
Langtfra pengene værd.
Vi skulle på forlænget weekend og havde glædet os meget, da vi havde hørt så meget godt om dem, men hvor blev vi skuffet over hvordan der så ud hvor vi skulle sove. Det var ikke blevet tjekket efter om der rent (sæbeholder i bruser lå efterladenskaber fra tidligere gæster) eller om de lige skulle løbe det over for støv igen. Alt i alt ET STED VI ALDRIG VIL TAGE HEN IGEN. Så jeg vil ikke anbefale dem selv min hund vil ikke spise deres, mad.
Spiste buffet idag til 79kr
Spiste buffet idag til 79kr. Kødet var super dejligt: mørt-varmt og yderst velsmagende MEN alt andet var desværre ikke varmt,men derimod fis lunken. Man mangler lidt at flødekartofler og div kan holde sig varme/lune. Har været der dør og blev skuffet over deres stegt flæsk,så gav dem endnu en chance men desværre holdt det ikke. Så der har jeg været for sidste gang👎👎👎 ikke værd og køre efter, ikke hvis du spørger mig.
BLIV LANGT VÆK!!!
BLIV LANGT VÆK!!!
TORSDAGSFLÆSK = TOTAL FIASKO
TØRT, GUMMIAGTIGT, BRUSK OG KNOGLER FLÆSK...
UDKOGTE KARTOFLER...
SOVS VAR NÆRMEST GRØD...
Absolut IKKE pengene værd😏
Vi var på Skovhuset og spise Stegt Flæsk, det er godt nok billigt. Men når det så er sagt, så er det overhovedet ikke et besøg værd, det minder aller mest om et Cafeteria med mange mennesker. Buffeten er ikke særlig tiltagende👎Der er ikke styr på om folk spritter af eller bruger de handsker der er sat frem, folk rager bare ind over og roder rundt blandt det “ Flæsk” der nu ligger, halv kold sovs og noget udkogte kartofler. Absolut ikke pengene værd😏
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. Havde booket to nætter med morgenmad. (Sommer 2020) Vi betalte samme pris som vi betaler for overnatning på Scandic hoteller og mere end på øvrige hoteller. (For hele familien)
Værelserne er meget gamle og slidte, men det kan vi godt forholde os til, hvis prisen afspejler dette. Det værste var den flere uger manglende rengøring. Der var støvsuget og vasket gulv, men intet herudover. Der var mange ugers gammel støv og spindelvæv.
Morgenmaden er det mest skrabede vi nogensinde er tilbudt. Der var en slags rugbrød, en slags franskbrød og en type rundstykke, uden kerner og kun lyst brød (bortset fra rugbrødet). Herudover marmelade og ost og en slags pålæg. Ingen æg af nogen slags og ikke engang en skål yoghurt eller lign. Juice var det billigeste fra et supermarked og så et lille frugtfad, som ikke blev fyldt op. Personalet gik i Adidas joggingbukser og klip klappere. På bordene stod nogle glas med lidt kaffebønner og et udbrændt fyrfadslys. Der blev ikke sat nyt lys i og de var ikke tændt, hvilket ellers kunne have givet en smule hygge og en fornemmelse af at man ønskede at hygge om sine gæster
Alt sammen noget jeg sagtens kunne acceptere, hvis prisen havde afspejlet forholdene, men når jeg ved hvad jeg kan få på fx et Scandic hotel, med yderst rene værelser og et kæmpe udvalg af morgenmad samt rigtig god service, til samme eller lavere pris, så blev dette en kæmpe skuffelse. Vi vil aldrig booke her igen og vil vil aldrig anbefale stedet til nogen.
Utrolig ringe kvalitet af mad
Utrolig ringe kvalitet af mad!
Flæsken var uspiseligt - så tørt at man kunne knække tænder på det og det panerede var tilsølet i panering og ikke stegt nok...
Upersonlig servering og sted.
Selvom det er billigt er det stadig for dyrt ift. kvaliteten!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.