Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kønsløs tørt og kød af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tog derop fordi det lød godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gå men kun lige, torsdag stegt flæsk med persillesovs, meget dårlig alt var saltet og hel tørstegt ikke en gang hunden gad næsten æd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Torsdag-flæsk. Sad og tænkte tilbage på Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret på fade ved borde. Fårup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super godt ophold på 2 overnatninger. Lækker helstegt pattegris den første dag. Anden dag hønsesalat på ananasring, og marineret svinemørbrad kartoffelbåde og grønt. Mega lækkert. Sov rigtig godt og... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Lad Faarup Skovhus danne rammen om din næste fest.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Vi er to par

Vi er to par, der lige har været på, ophold, for fjerde gang. Lige så godt som de tre andre gange. Glæder os til 5 gang. Giver to ekstra stjerner.

16 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi har i dag været til friteret flæsk

Vi har i dag været til stegt ( friteret ) flæsk. Pris og kvalitet hænger absolut sammen. Jeg har aldrig fået så billig flæsk. Jeg har heller aldrig fået så dårligt noget flæsk. Den såkaldte stegte flæsk havde helt tydeligt være i frituren, det sammen var gældende for den røgede af slagsen. Den panerede flæsk var så sej, tør og trådet at jeg mistænker den kraftigt for at være genopvarmet. Fælles for alt køddet er, at det er fuldstændig oversaltet. De ellers nye kartofler var overkogte og sidst men ikke mindst - Persillesovsen fin i konsistensen, meget vag og ligegyldig i smag, helt tåbeligt sød, og på ingen måde smagt til. Og persillen der var rørt i, kunne man heller ikke smage. Det gør ondt som kok at opleve, at der på alle mulige måder mangler faglig stolthed i køkkenet.

3 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ekstrem dårlig kundeservice og mega…

Ekstrem dårlig kundeservice og mega uhøfligt personale!
Vi havde bestilt en overnatning men da min mands mor bliver syg med en blodprop ringer vi og spørger om vi kan aflyse (dette er tre dage før booking aftale) personen der tager tlf siger at vi skal tale med en som først er der dagen efter fra 10-14… Vi ringer dagen efter om fredagen 13.20 pga arbejde og får så af vide af den person som tager tlf at den vi skulle snakke med var gået kl 13… vi fortæller situationen og får bare af vide at vi kan prøve at ringe på mandag (vi havde booket fra søndag til mandag) vi spørger til refundering af de penge vi havde betalt men det kunne personen ikke svarer på vi måtte prøve at ringe mandag… vi vælger så at sige vi vil ringe tilbage senere da vi derhjemme skal snakke om det da 1200kr er mange penge hvis de ikke kom retur… Vi vælger så at tage overnatningen alligevel og det ringer vi og oplyser… vi spørger personen om vedkommende ikke er sød at tjekke at vores booking stadigvæk er tilgængelig men dette svarer vedkommende nej til fordi der er gæster… min mand ber dem i en lidt bestemt tone om de vil være søde at tjekke da vi skal vide det så vi ikke køre forgæves med børn og det hele… personen svarer så “ja”så skal jeg da nok forlade mine gæster for at hjælpe dig! Total uforskammet!
Vi ankommer til værelset og der er kun redt op i dobbeltsengen selvom vi har booket til fire… de reder åbenbart ikke op i hemsen på trods af at det er deres eget valg i et af værelserne til fire Pers… !
Der manglede linned til to selvom vi igen havde booket til fire personer…
Ikke om jeg vil anbefale dette sted til nogen som helst..!
Vi havde sådan glædet os men allerede den manglende varme kundeservice vi fik i tlf den første henvendelse glædet vi os overhovedet ikke… og den manglende kundeservice holdte så desværre stik hele vejen igennem… ! Øv

30 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke blive til mere end 1 stjerne…

Kan ikke blive til mere end 1 stjerne desværre.
Noget af maden var ok service manglede meget .
Værelser med hems dårligt for dem som ikke kan lide højder ,dårlige senge ,alt for bløde .puderne var tynde som den billigste i jysk Så ikke et sted for os sidste gang vi besøger dette sted ☹️☹️☹️☹️☹️☹️

27 lipca 2023

Fantastisk lækker mad.

Fantastisk lækker mad.
Besøgte Fårup Skovhus igen, igen til lækker Stegt Pattegris. Kødet var mørt, og der var mange dejlige salater. Sikke en middag for så få penge. Servicen var god, og der var godt besøgt. Kan helt sikkert godt forstå , der var så mange mennesker. Vi vil absolut komme igen. Anne Grethe

21 lipca 2023

Ros til fredagsbuffet

Efter at have læst diverse dårlige anmeldelser af stedet, var vi skeptiske. Min mand og jeg var til "gris" fredag d. 14.7- alt var absolut helt i orden. Vi har kun ros til stedet. Drikkevarerne (lidt) dyrere end de fleste steder, men forståeligt, når maden kun kostede 99 kr pr. person. Der var mangel på p-pladser kunne vi se, da vi tog derfra, vi var heldige at komme tidligt, så vi havde en fin p-plads

14 lipca 2023

Mad ud af huset

Vi har før bestilt menuer som mad ud af huset, når vi har holdt fest, og har altid være meget tilfredse! Lækker mad til en skarp pris!

Denne sommer var vi desværre for sent ude, og blev derfor ringet op med besked om, at de desværre ikke kunne levere mad til vores fest grundet for mange bestillinger samme dag. Et par timer senere blev vi ringet op igen med besked om, at de havde fået en aflysning og alligevel kunne levere til os. Selvom vi havde fundet anden løsning, synes jeg det var en rigtig fin service at ringe tilbage til os :-) Vi vender tilbage som kunder igen en anden gang!

10 lipca 2023

Helstegt pattegris

Til min mands fødselsdag havde vi bestilt Helstegt pattegris med salatbuffet og 2 slags kartofler og med udskæring på stedet.
Maden kom til aftalt tid, høflig og venlig kok der hurtigt og nemt fik anrettet det hele. Maden smagte godt, fint anrettet og der var rigeligt af det hele.
Stor tak til Faarupskovhus. Venligst Anna og Ole Nissen

1 lipca 2023

Øv øv 🤔

Vores første besøg og desværre også sidste.
Vi havde virkelig glædet os. Men må sige det er dyremishandling at slagte et dyr for så at total skam stege det bagefter, kødet var så tørt at det var uspiselig med undtagelse af rigbenene, som var oversaltet, laksen kunne man næsten ikke bide over, pompfritterne og de røde pølser var kolde. Salaterne var på ingen måde vores favoritter.
Brødet var dog godt og friskt 👍🏼Men ville aldrig betale så meget for et stykke brød.
Sød og venligt personale, det undre os dog at de ikke på noget tidspunkt spurgte om vi var tilfredse med maden ?

5 lipca 2023
Oceniono na 3 z 5

Dejlig solid mad

Dejlig og solid mad. Personalet havde meget travlt, men der var ingen ventetid. Meget mørkt værelse, men da det var varmt, var det udmærket med et køligt værelse. Der trængte virkelig til at blive fjernet spindelvæv på værelsesbygning udenfor og til at få fjernet ukrudt. Dejligt med et lille cafebord og to stole udenfor værelset. Utroligt at så mange tager den brugte tallerken med til buffet og genbruger den. F.eks. øser op af flødekartofler og lader "opøserskeen" røre tallerkenen - den tallerken, som man jo også har brugt sin gaffel på (som man har haft i munden). Tag dog en ny tallerken, når man går 2. gang. Der var jo rigeligt af dem. Vi havde 6 overnatninger 08.06.23 - 14.06.23

8 czerwca 2023

Vi holdt sommerfest for 50 personer

Vi holdt sommerfest for 50 personer. Menu totalfest, som var så veltillavet og lækker med stort og varieret udbud af salater, kartofler og kød. Forretten som var fiskeanretning var yderst delikat og dessert et stort udbud af isdessert, kage og ost. Vores gæster og os selv var ovenud tilfredse med Fårup Skovhus, så vi anbefaler det til gerne.

10 czerwca 2023

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse
Vi ankommer 4 personer til der buffet
Får anvist et bord vi selv skal finde i et lokale med folk der sidder som sild i en tønde
Vi får hurtig betjening & får vores drikke vare & kan gå i gang i buffeten
Vi kommer op til buffeten der ligner en gang smadder, ingen beskrivelse på hvad der var. Det lignede noget der bare var rodet sammen
Beskidte tallerkner, & det kød der blev serveret i buffeten var så tørt at man kunne blive kvalt i det
ALDRIG OM JEG SÆTTER MINE BEN DER IGEN

24 maja 2023

Det var for ringe

Det var billigt. Og så alligevel ikke. 4 personer kostede inkl drikkevare over 500 kr og det er nok et af de dårligste køb jeg har gjort længe. Er egentlig lidt bekymret for om jeg skal kaste op i nat. Bøvser stadig dårlig lammekød. Virkelig kedeligt mad og kedelige omgivelser. Små borde, kold belysning og på ingen måde hyggeligt. Vi lod os friste af et tilbud som jo nok alligevel var lidt for godt til at det kunne være sandt.

22 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Kedelig mad

Vi var 6 personer til deres 'vinterferie-buffet'. Det var desværre en skuffende oplevelse.
For det første er bordene ekstremt små. Selvom 2 i vores selskab var spinkle piger, måtte 4 af os stadig sidde med fødder og arme udenfor kanten af bordene.

Selve maden var meget meget skuffende. kedeligt oksekød, uspiseligt lam, sur sovs (og kun 1 sovs at vælge imellem.) Og mange af tingene i buffeten såsom pommes frites var decideret kolde...

Det eneste positive jeg kan sige, er at det var billigt. Men en meget skuffende oplevelse. Vi kommer næppe igen.

18 lutego 2023

Vi var i går

Vi var i går, d 02.12.2022 til julefrokost med et hold arbejdere fra Colas, og det var det ringeste mad som var der. Frikadellerne smagte voldsomt af salt, både tarteletter og tarteletfyld var koldt, grønlangkålene var meget saltede og resten af maden var heller ikke indbydende at se på, så det havde vi ikke lyst til at spise

1 grudnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej