Bad consignment service. When payment due date comes, no money were paid. Asking on chat didn't help, asking on e-mail resulted in no response, and calling on the phone resulted in an unpleasant conve... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Foarte mare atentie cu acest magazin. Cumpar destul de des de la ei, dar in ultimul am am avut multe experiente neplacute. Cumparat produs "verificat" de la ei era nefuctional. Cumparat PRODUS NOU, pe... Zobacz więcej
Nu informeaza cumparatorii cu privire la termenul de livrare. Pntru o comanda cu un monitor professional, o blenda mica.si si un bounce pt flash, livrarea era in mai bine de 15 zile din cauza bounce-u... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
F64 Studio - Echipamente fotografice, aparate foto compacte si digitale, obiective, accesorii
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Nu recomand
Nu recomand ! Când vine vorba despre garanție , caută scuze
They are trustworthy
There was an issue with the payment for a product I was trying to purchase for black friday.
After the sale finished and the product was out of stock, they were kind enough to help me and get the product from a supplier and still offer it at the black friday price. In my opinion they went above and beyond to find a solution for me and I appreciate that.
They could've just said that the product is no longer available or some burocratic stuff, but they did what they could and found a solution.
This review refers to the F64 Academy…
This review refers to the F64 Academy from which Blake Rudis sells courses on photoshop. I bought his courses on 6 October 2023 following a Facebook advert. There wasn't a word in the ad or on the website it took me to to tell me that these courses were three years old. Three years in photoshop is a huge gap, rendering the courses effectively useless for anyone wanting to apply them today. Rank dishonesty on the part of Rudis.
Missing parts of order not rectified.
I bought a lens from them which was missing the lens hood. Not only do they answer emails slowly, but they would not order a replacement hood, they merely asked me to send the whole thing back. They don't seem to care. The lens was 800 Euros. Do not take the risk buying from them, shop elsewhere.
Am cumparat un trepied NOU NOUT
Am cumparat un trepied NOU NOUT, acesta a venit defect si l-am returnat in ambalajul original.
F64 a decis ca prezinta "soc mecanic" si mi-a taiat 15% din valoarea produsului, 161 de lei mai exact.
Produsul a fost returnat a doua zi, eu unul nu am nicio vina daca s-a stricat in timpul transportului sau l-au stricat chiar ei, sa mai fure niste bani. La cate trepiede au pe stock iar modelul fiind unul foarte popular e simplu sa trimiti poza cu unul zgariat si sa dai vina pe client.
Oricum, le-am facut reclamatie la ANPC iar de la mine nu vor mai vedea nicio comanda, exista si Amazon ce livreaza in toata Europa, care este exemplar.
Customer service is a shame!
Customer service is a shame!
Whatever you enquire about, they have a standard reply "we don't have that information".
When you getting new drones? - I don't have that info
When is the price updating? - I don't have that info
Nobody knows anything!
-----
Serviciu clienti de toata jena! La orice intrebare, au un singur raspuns: NU AVEM ACEASTA INFORMATIE
Mai primiti drone modelul X? - Nu avem aceasta informatie
Se schimba pretul curand la produsul X? - Nu avem aceasta informatie
O sa revina in stoc produsul X? - Nu avem aceasta informatie..
Pai, in afara de titlurile produselor de pe site, alte informatii mai aveti?
Great Store
I really like your online store, my camera was delivered the next day, without paying for next day delivery.
Excelent
Am cumparat mai multe accesorii de-a lungul timpului de la F64 si de fiecare data am avut experiente placute. 5 stele
Servicii garantie de toata jena
Am dus in service un produs cumparat in urma cu cateva luni si nu au vrut sa il repare pe motiv ca anumite piese din interior erau 'deformate'. Motivul oficial a fost ca produsul a fost lovit, desi nu avea NICIO urma de lovire si a fost tinut mereu in husa. NU a fost un produs scump si probabil nu l-au desfacut cu atentie si au dat vina pe client. 0 profesionalism
Nu o sa mai fac niciodata comenzi la f64.
cumparat de la f64 un canon 600d defect
am facut comanda de aparat foto nou vineri seara, sambata l-am primit,
a fost defect, l-am returnat si urmeaza sa primesc altul, sper ca o sa fie ok.
Tepari
Am cumparat de la f64 un telefon Asus ZE551ML si surpriza softul era pt China, nu se mai actualizeaza. L-am trimis inapoi si am primit banii dupa 3 saptamani cu toate ca legea spune ca trebuie sa-ti returneze suma in 14 zile, ca sa nu mai zic ca dupa cum arata cutia si tipla in care era telefonul parea mai degraba un produs resigilat.
Am scris un review pt telefon pe site-ul lor dar normal ca nu l-au postat, ca doar trebuie sa mai tepuiasca pe cineva.
In concluzie rezistati tentatie de a cumpara de la f64, chiar daca au preturi mai mici la unele produse.
Post vanzare si garantie de toata jena
Totul e in regula in magazin doar sa nu aveti nevoie de garantie. Nu isi asuma nici o responsabilitate pentru ceea ce vand. Totul trimit in service autorizat pentru constatare si dureaza 14 zile cel putin. Au putini oameni cu adevarat pregatiti in service in schimb sunt unii cu pareri personale si aere de profesionisti dar fara putere efectiva de decizie. Retururile sunt foarte greoaie din cauza asta. In mod normal ar trebui sa schimbe pe loc produsele neconforme fara vreo explicatie din partea clientului dar orice cerere de RMA dureaza enorm. De asemenea e o diferenta foarte mare intre felul in care esti tratat inainte sa dai banii si dupa ce i-ai dat, repsectiv indiferenta, taraganare, amanari. Comunicarea inceteaza odata ce ai probleme cu un produs vandut de ei. Am sunat si sun in continuare pentru a scoate cu patentul informatii.....Ceva pur romanesc. Un magazin bun consta in preturi bune, servicii bune dar si post vanzare buna. La f64 primele 2 sunt ok, in schimb ultima parte e catastrofa.
Au de toate pentru toti
Nu sunt fotograf profesionist, asa ca nu am cumparat niciodata vreo camera foto de pe F64, in schimb mi-am cumparat de mai multe ori acumulatori si incarcatori pe care nu ii gaseam nicaieri altundeva. La una din comenzi am fost chiar la ei la sediu si am vazut ca par a avea absolut toate ciudateniile si maruntisurile foto-video posibile...
Nu-mi plac
Am cumparat de la ei un aparat foto (i-am ales doar pt ca nu am gasit acel model pe argintiu in alta parte), si cu toate ca aparatul e ok si nu am probleme cu el, serviciile lor au fost jalnice.
In primul rand, cutia originala a aparatului in care se aflau toate accesoriile incluse era vizibil umblat la ea / desfacuta, iar aparatul nu avea tipla pe display.
In al doilea rand, fata cu care am vorbit la telefon sa ii cer detalii cu privire la comanda parca avea 4 clase ca nici nu stia sa vorbeasca.
Si in sfarsit, baiatul de la <External link removed> prin care trimit cei de la F64.ro comenzile, era un taran fara nici un fel de maniere - nici buna ziua sau la revedere nu a dat, si de-abia a scos 2 vorbe cu jumatate de gura la semnarea hartiei.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.