Eyeshot Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben via Eyeschot foto’s laten maken op locatie in Utrecht. Op locatie zijn we ontzettend goed geholpen bij het maken van de 'colission' foto. Het resultaat is heel mooi geworden en we zijn er e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het stond al heel lang op de planning om irisfoto's te laten maken en dit voorjaar was het dan eindelijk zo ver. Het maken van de foto's ging snel en makkelijk en het was fijn dat beide ogen gefotogra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het was ontzettend leuk om onze irisfoto te laten maken! Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een jonge man hielp ons, en hij wist het hele uitje nog leuker te maken. Het is zo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij Eyeshot locatie Zwolle een lang gekoesterde wens gerealiseerd. Een irisfoto van mijn dochter haar oog en de mijne. WAUWWW boven verwachting gaaf en wij zijn er superblij mee! Ook een vlotte lever... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fotograf

Napisane przez firmę

Welkom in de kleurrijke wereld van Eyeshot. Ben jij er klaar voor om jouw iris tot een kunstwerk te laten maken? Ons ervaren team heeft technologie en kunst gecombineerd tot een uniek product. We kunnen de fijnste details en de mooie kleuren van jouw ogen vastleggen. Alle ogen hebben een unieke kleur en kenmerken, wat jouw ogen zo speciaal maakt!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 78

Napisz recenzję

Heel mooi resultaat

Heel mooi resultaat, echt een aanrader!

We hebben een afspraak online gemaakt, en werden de volgende dag meteen gebeld met wat informatie. We zijn in Utrecht langs geweest en waren daar eigenlijk zo klaar. Erg vriendelijk personeel en een leuke uitleg van wat je ziet op de foto. Er werd gezegd dat we het binnen 3 weken via de post zouden ontvangen. Maar nog geen week later kwam het thuis aan. En precies wat we hadden verwacht. Heel blij mee bedankt!

17 listopada 2024

Eyeshot Leeuwarden

Samen met mijn partner zijn wij in Leeuwarden geweest. Vriendelijke dame heeft ons snel geholpen en de foto’s waren binnen no time klaar! De volgende dag konden wij al genieten van het resultaat op de mail. Nu wachten tot we het binnenkrijgen en het een prachtig plekje krijgt.

20 listopada 2024

Een geweldig mooi kado

Onze 4 ogen vast laten leggen in Eindhoven, wat een mooie herinnering.
Wat was deze snel binnen, helaas met een foutje en wat een topservice want hebben vandaag de nieuwe al binnen gekregen. Zo blij mee 😍

3 listopada 2024

Top!

Voor het maken van de foto's waren wij in Zwolle. Het was een vriendelijke man en we waren snel klaar. We kregen ook duidelijke informatie over het proces en hadden ons product na een week al binnen (ookal werd er 3 weken aangegeven). Het zat ook goed verpakt en het resultaat is helemaal naar mijn wens en ben dus erg tevreden.

28 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over snelle en goede service

Ondanks onze kinderen van 1,5 en 4 jaar zeer goed geholpen. Medewerkers waren zeer geduldig en behulpzaam. Het voorbeeld was na 1 dag al in mijn mailbox. Nog een aantal keer communicatie gehad waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. Zeker een aanrader en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

26 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Tijdje terug contact gehad met een…

Tijdje terug telefonisch contact gehad, of ik een foto kan laten maken met mijn hond. Helaas was dit bij hun niet mogelijk. Dame aan de telefoon heeft mij zo lief geholpen en tips gegeven, waar het eventueel wel kan. Dit waardeer ik enorm! Het is mij uiteindelijk gelukt😊

3 października 2024

Eyeshot Rotterdam

Met heel het gezin in Rotterdam geweest. 5 personen waarvoor uitgebreid de tijd werd genomen om de perfecte irisfoto te maken! En het resultaat??? Zo gaaf geworden! Een unieke vastlegging van ons hele gezin. Wij zijn zeer tevreden!

24 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Op locatie (in zwolle) een goede service, foto binnen een dag binnen en ook met de vragen nadien snelle reactie. Buiten de goede service is het product ook erg mooi geworden.

1 listopada 2024

Unieke cadeau

Ik had een cadeau bon gekregen, dit was helemaal nieuw voor mij! Al mijn vragen waren duidelijk beantwoord. Vriendelijke medewerkers, je word snel geholpen en ze zijn erg oplossingsgericht. Ik had een kleine deukje in mijn canvas, zonder enkele moeite hebben ze mij een nieuwe opgestuurd! Heel netjes.

Het is een unieke cadeau.

24 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Super gaaf om dit te doen

Super gaaf om dit te doen! Ik koos ervoor om bij locatie Utrecht de foto’s te laten maken en hier werden wij heel vriendelijk geholpen. Iedere stap werd uitgelegd en je kon mee kijken terwijl de foto’s bij de ander werden gemaakt.

29 października 2024

Eyeshot rotterdam

Wij hebben onze foto in Rotterdam laten maken en het was echt top. We werden rustig geholpen en het product was ook nog eens snel geleverd

8 października 2024

Irisfoto in Utrecht was geweldig

Vorig weekend zijn mijn vriend en ik naar de vestiging in Utrecht gereden voor een iriscirkel van ons 2. De service was geweldig, we mochten zelf kijken welk van onze ogen we wilden gebruiken en de fotografe nam de tijd om de perfecte irisfoto te maken! Nog geen week later ontvingen wij de iriscirkel (yin yang) en we zijn er super blij mee! Hij is prachtig geworden en krijgt een mooie plek boven onze eettafel!

12 października 2024
Oceniono na 5 z 5

We zijn goed geholpen in Utrecht

We zijn goed geholpen in Utrecht! Aardige medewerker en legde alles goed en duidelijk uit. Wij (mijn vriend en ik) zijn heel erg te spreken over het eindproduct die heeft een mooi plekje gekregen in ons huisje (wij hebben gekozen voor het fotoblok)

7 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej