Express pizza Nørrebro Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi havde bestilt og betalt pizzaer til levering, men de ankom næsten 1 time før aftalt - og dermed 1 time før gæsternes ankomst. Vi påpegede at vi enten ville have nogle penge retur for selv at skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte og fik leveret – 10 minutter for sent, altså efter 1 time og 10 min. – og efter at have ringet og rykket: 1 x pizza – halvkold og blød 1 x ½ kylling med pommes frites – begge dele sl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt flere gange, men

Jeg har bestilt flere gange, de seneste par gange har pizzaen været forsinket i over en halv time. Igår var den så forsinket med 45min, hvilket betød den var helt kold. Efter at have brugt 200 på pizza og levering og ingen refundering, eller når man ringer efter 30min før at få status på ens pizza, går der "bare et par minutter" - kommer jeg aldrig igen

7 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Dårligste spaghetti med kødsovs i Danmark!

Når man har spaghetti med kødsovs på menuen, så skal man også kunne finde ud af at tilberede det! Jeg kræver ikke umami, når jeg bestiller fra pizzariaer, men 10% af min spaghetti var brændt. Derudover var der klasket hakkekød på toppen, og så et lag tomatpuré!! Det er ikke i orden. Pil retten af jeres menu!! 🤬

Opdateret: Jeg kan se I skriver, at jeg skal fjerne min anmeldelse, da den ikke har noget med jeres sted at gøre.
Hvilken del af min anmelde har IKKE med jeres sted at gøre? Det var jer jeg bestilte mad hos, som I lavede og jeg fik leveret. Man skal kunne tage kritik, når man serverer SÅ ringe mad.

25 grudnia 2020
Logo Express pizza Nørrebro

Odpowiedź od Express pizza Nørrebro

De bedes fjerne deres Bedømmelse, da det ikke har noget med vores Butik at gøre.

Ikke så god oplevelse

Jeg fik noget karrydressing i stedet for bearnaise, som jeg havde bestilt.
Pommes var bløde, og pizzaen var kold
Desværre ikke den bedste oplevelse denne gang.

16 grudnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Forkert topping og lang ventetid.

Lang leveringstid og modtog en pizza hvor de havde fået en ud af 4 toppings rigtig. Rar service da jeg ringede og gjorde opmærksom på det, de ville sende en ny, dette tog dog endnu en time og der manglede en topping.... Men i det mindste havde de ikke puttet ananas på den nye :D
Maden er middelmådig, men fedt initiativ med en vegansk menu!

19 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Der var ren f***king tis

Der var ren tis. aldrig har jeg prøvede den slags service i så ringe kvalitet.. derudover får jeg en pizza jeg har allergisymptomer Omkring. Ville denne rygende bunke tis, ikke give mig en ny da de”da ikke var deres politik” spis der aldrig kunne jeg havde givet den 0 så jeg f***king gjordt det

8 listopada 2020

Ordered cancelled, again.

It's the 3rd time this restaurant cancels an online order and says "we are too busy".

If you are too busy, remove yourself from delivery platforms.

2 listopada 2020
Oceniono na 2 z 5

Har givet stedet flere chancer

Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatten og fugtig bolle, twisters var bløde og fugtige og plantemayoen var klumpet. Smed det hele ud efter 2 bidder.

11 października 2020

Lunt og sent.

Lunt og sent.

Maden kom 35min for sent og den var lun, ringede 2 gange til restruranten før der skete noget, Vil ikke anbefale det her sted

19 września 2020
Oceniono na 3 z 5

Er ikke imponeret

Er ikke imponeret. Levering var 45 minutter forsinket, og måtte ringe to gange for at rykke for levering.
Salatpizzaen var noget slatten ved modtagelsen.
Måske er 3 stjerne for meget!

18 września 2020

Fejllevering…

De sidste to bestillinger har de enten glemt at give mig min bestilte salat mayo med og i går gav de mig kartoffelbåde istedet for mine bestilte twisters med. Kartoffelbådene er ret kedelige så jeg endte med at smide dem ud.

13 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Love it!!

Den bedste og mest snaskede veganske pizza i hele København!! Og ok hurtig levering :)

12 maja 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej