Oceniono na 2 z 5

Langsommelig refundering af for meget betalt leje af udstyr. Lover at ringe tilbage, men hører ingenting. Fik besked om at pengene ville blive tilbageført inden for 2-4 hverdage. Det er nu snart 3 uge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superflot behandling. Jeg ville bestille to ens vare på click og collect, men kun den ene ville gå igennem. Da jeg ringede til forretningen på Søborg Hovedgade, tilbød de at hente den anden vare i en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I løbet af de senest 4 år har vi købt iPhone, iPad, Pc og TV ved Expert i Ringe og hver gang har vi mødt fremragende service, ekspertise og venligt personale. Ved seneste køb af TV, valgte vi sel... Zobacz więcej

1. Zakład fotograficzny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Experts vision er "Making life easier and more exciting!" Vi ønsker at inspirere og motivere vores kunder til at forstå, og se fordelene ved, vores produkter.

3,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Fast and a good service

Fast and a good service. I am not giving 5 star only because I am waiting too long to get the refund as I bought the wrong item. But the service beside this, is just perfect. I am only disappointed for the long waiting time to get the refund policy followed fast.

24 stycznia 2021

Elendig service. Totalt fiasko

En stjerne for hurtig levering af TV. Dog blev beslaget så leveret 10 km herfra?! De kunne ikke finde ud af at få det rettet, så jeg måtte ud at køre. Det viste sig at Chromecast på TV har en fejl, så det skrev jeg til kundeservice. I første omgang fik jeg svar at det havde travlt så de slettede alle sager og man skulle skrive igen hvis man stadig havde et problem. Det gjorde jeg så. Fik svar at jeg skulle vælge et andet faneblad? Øh, på en Chromecast? Næste svar var at vælge et incognito vindue. Øh på en Chromecast?? Næste svar - det ser ud til at du spørger om to ting så venligst uddyb hvad du ønsker svar på. Ai, hvor svært er det at læse min besked og svare på mine spørgsmål til fejl og returnering af defekt TV? Nu er de 14 dages returret snart gået med det her pjat. Useriøst på højt plan.

22 stycznia 2021

Defekt headset

Man køber et headset.. Et dejligt dyrt 1300 kroners headset, dog i den lokale Expert Grenå butik, man får at vide at man skal støtte lokalt i denne corona tid. Headsettet virker ikke første gang man slutter det til, man kontakter butikken og får at vide at man skal gøre alle de ting, man selvfølgelig allerede har tjekket brugsanvisningen og googlet sig til, det dejlige headset virker stadig ikke.

Heldigvis er det ombyttede headset helt igennem perfekt.

20 stycznia 2021

ekstremt ringe

Køber over Expert.dk webshop og annullerer køb dagen efter, da produktet kan fås 20% billigere andetsteds.

3 uger, 3 rykker mails og 3 opkald til deres kundesupport senere har jeg stadig ikke modtaget mine penge retur.
Mails til kundesupport bliver ikke besvaret og kan kun kontaktes telefonisk - men der sker ikke noget alligevel..

18 stycznia 2021

Ingen prismatch

Jeg skulle bruge et mesh wifi system, jeg valgte at støtte lokalt i stedet for at købe på nettet.
Jeg spurgte i expert Jyderup hvad de kunne anbefale.
De solgte mig så et system som efter deres ord var noget af det bedste jeg kunne købe.
Det koster kr. 1490

Da jeg kom hjem og fik nettet til at virke igen søgte jeg på det system jeg havde købt ofik en slem overraskelse.

Systemet er flere år gammel og står i elgiganten til kr. 999

Expert siger at der ikke er prismatch fordi de ikke har systemet på deres hjemmeside (nok fordi det er vel at udgå?)

15 stycznia 2021
Oceniono na 2 z 5

Jeg har bestilt en helt ny gamer…

Jeg har bestilt en helt ny gamer computer hos jer, og nået kun og starte den op første gang, så slog den fejl på drivere og hardware og der er stadig bøvl med den!!! Det så dårlig service og sende en pc, der ikke er iorden!! 2 stjerne herfra!!!😖

10 stycznia 2021

Elendig service

Bestilt ipad 17/12 med lovning på levering d 22 december, her den 4/1 er den endnu ikke pakket ved dem, og slet ikke afsendt. Der er ikke kommet nogen som helst beskeder fra dem, og kunder service svare ikke. Alt i alt elendig service.

4 stycznia 2021

Expert Tønder

Der er ikke så meget at sige, jeg havde min bestillings vare efter 2 dage til afhentning i butik.
Så det var jo fint

14 grudnia 2020

Gå langt uden om EXPERT

Gå langt uden om EXPERT. For det eneste de er ekpert i, er dårlig kundeservice. Jeg skulle havde haft min pakke den 7-12 men kunne ikke spore den. Ringer til Ekpert d. 8/12 her efterlyser de min pakke hod gls, og lover mig at de vil ringe tilbage. d. 10/12 ringer jeg igen og de kan se at gls siger at de aldrig har modtaget min pakke, igen lover de at ringe tilbage om havd der nu skal ske. D 11/12 ringer jeg igen denne gang lover de mig at en chef vil ringe tilbage til mig og at de vil sende en ny pakke. D. 14/12 ringer jeg igen og får afvide at nu ville der ske nået og jeg vil høre fra dem hurtigt. Ja jeg modtog en mail kl. 12 om at nu havde de sendt det til deres reklamationsafdeling. Igen ringer jeg og nu får jeg besked på at være tålmodig for der kan gå op til 48 timer før der er svar fra reklamationsafdelingen. Jeg prøver at bede om at komme til at snakke med en chef eller med reklamationsafdelingen. Men nej det kan man ikke for de har ikke et nummer så man kan ringe til dem. Mine penge har de hævet, men mine vare har jeg aldrig set også skal jeg være tålmodig.. Har jeg ikke mine vare den 22/12 så mener jeg hvad jeg siger med at jeg står i en af jeres butikker og tager mine vare. Og nej det er ikke tyveri for i har fået penge for jeres vare

14 grudnia 2020

Ualmindelige dårlig service

Ualmindelige dårlig service. Var nede angående varer jeg havde købt, og prøvede at forklare ekspedienten problemet med varen, men han var uinteresseret i at høre om problemet, og mere interesseret i at sælge mig en ny, på trods af der stadig var garanti på første vare.
Kiggede på mig som om jeg var dum og ville ikke høre på hvad jeg sagde.
Generelt dårlig service, igen.

Læs anmeldelserne og vurder om du tør satse på Power, Expert og Punkt1

Gør dig selv en tjeneste og scroll ned over anmeldelserne af Punkt1, Expert og Power (samme organisation og kundeservice).

Forvent at bruge timer på hold (har ventet ml 25 og 45 minutter hver gang) Når du kommer igennem, lytter de venligt til hvad du siger, men oplyser ellers at ”de kan kun behandle sagen på mail” eller ”sagen er sendt videre til en anden afdeling man ikke kan ringe til").

Punkt1 har sendt en forkert espressomaskine.

De lover at sende en erstatningsvare (som retfærdigvis må siges er en bedre vare til samme pris) men de sender den bare ikke. En uge efter, er den stadig ikke sendt, selvom den er på lager, og jeg har kontaktet dem flere gange, og apelleret til at få den afsted.
Betalingen for den forkerte beholder man dog.

Kundeservice oplyser, at de har givet besked videre i organisationen om at jeg gerne vil kontaktes/modtage ordrebekræftelse/info om levering – men ingen vender tilbage, ingen tager ansvar for at vende tilbage - og kundeservice kan ikke gøre andet end at give beskeden videre - igen!

Som om det ikke er træls nok at skulle returnere en 10 kg espressomaskine, så skal man bruge oceaner af tid på at trænge igennem en eksorbitant ringe kundeservice funktion (en anden anmeldelse skriver "du skal tage ferie for at komme i kontakt med dem"). De burde virkelig kalde den funktion noget andet :-)

Du kan jo scrolle ned over de anmeldelserne af Power, Expert og Punkt1 og se de hvordan de forholder sig til dem.

Jeg vil på det stærkeste anbefale, at man spørger sig selv om det er et sats man har lyst til at tage.

OPDATERING 18. DECEMBER 2020
En time efter offentliggørelse af anmeldelsen, vendte kunderservice tilbage og oplyste at varen ville blive pakket samme aften.
Modtog den en lille uges tid senere.
Det skal retfærdigvis siges, at der er sendt en bedre maskine - og til samme attraktive pris.
Det er 5 ud af 5 stjerner værd!

Men alt i alt en 1 stjernet oplevelse.
Så sent som dagen før modtagelse, sidder jeg 45 minutter i kø ved kundeservice!
Ikke engang der kan nogen oplyse, om der er noget på vej.
Der er brugt timer på at komme i kontakt med nogen, som ingen svar giver.

8 dage efter jeg har modtaget en forkert maskine, og oprettet en sag hos kundeservice, var det stadig ikke lykkedes at få en bekræftelse på om en ny var på vej. På trods af ihærdige forsøg. Lang ventetid i telefonen, mail der ikke bliver svaret på.

Jeg ender med at sidde 45 minutter i kø for at oplyse, at med mindre det kan bekræftes, hvornår der er noget på vej, så er jeg nødt til at involvere min bank, for at få betalingen trukket tilbage.

Først herefter sendes der en bekræftelse.

Ærgerligt at man skal bruge så lang tid på noget der kunne være undgået, hvis man bare havde taget action med det samme - og orket at informere om timing.

Jeg tror aldrig jeg kommer til at handle hos Punkt1, Power eller Expert igen.
Selvom jeg har fået en god erstatningsvare til samme attraktive pris, så er det det eneste positive der er at sige.

Oceniono na 1 z 5

Kom ind i kampen Expert !!!

Købt Playstation, står levering 4 dec, kommer intet, skrevet flere mails, ringet mange gange og når jeg har hængt i røret i snit 30 minutter så lægger jeg på, simpelthen ikke i orden at jeg på ingen måder kan få kontakt overhovedet, var nede i en af jeres butikker og de kunne intet gøre, ringede til en af jeres butikker og samme svar der.
Kom ind i kampen Expert eller skift navn.

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej