Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een pakketboeking gedaan (vlucht+hotel+auto). Het zwembad was defect en daarom kreeg ik een coupon van 50 euro als vergoeding. Nu wil ik een andere reis boeken in die 50 euro coupon gebruiken,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik had een fout gemaakt bij een boeking. Normaal gezien was er geen mogelijkheid tot wijziging. Echter, na contacten met Expedia alsook met het hotel, zijn we er in geslaagd de boeking te wijzigen. Ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb tot 2 maal toe geprobeerd een reispakket te boeken waarbij allebij de keren alleen de tickets werden afgeschreven en niet het hotel. Klanten service kon me geen duidelijke reden ervoor geve... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agregator turystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Do NOT ever do a car rental through…

Do NOT ever do a car rental through Expedia. Rent directly through the car rental company ONLY! Expedia is a scam if you need to cancel. Flights were cancelled and Expedia charged full price regardless of circumstances. Recommend renting thru car agency only.

16 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

1 ster is nog teveel. Oplichters!!!!

1 ster is nog teveel. Met 8 personen geboekt via Expedia naar Ethiopië. Nooooooit meer!! Op het vliegveld bleken er enkele personen met voornaam geboekt te hebben. Konden daarmee gewoon online inchecken.
Ter plekke moesten we allemaal nieuwe tickets kopen. En ze beloofden dat al we weer thuis zouden zijn we de originele tickets retour zouden krijgen.
Maar sindsdien alleen maar aan het liegen. Inmiddels een deel terug nadat we in Amsterdam voor de deur hebben gestaan. TIP DUS!!!!!! NAAR KANTOOR EXPEDIA. SINDSDIEN EEN DEEL TERUG. Maar ze blijven maar afschepen dat er een bandopname is dat wij op vliegveld akkoord zijn gegaan met een deel terug. Dat klopt natuurlijk niet. Bandopname nooit gekregen, ondanks 100x toezegging. Bestaat natuurlijk ook niet. Noooooooit meer via deze oplichters boeken!

20 lutego 2025

Expedia oplichters

Wat een oplichters zijn het van Expedia!
Adverteren en wij geboekt met all in resort maar bij aankomst bleek ineens dat de kamer die wij hadden geboekt (een zelfde als jaar er voor en toen ook all in) helemaal geen all in te hebben!

Expedia zegt nu dat je die kamer niet met all in kan boeken….hoe dan…
Gelukkig heeft het hotel ons geholpen en toch all in er van gemaakt!
Wij weten nu zeker dat we voor all in geboekt hadden maar nu dubbel hebben moeten betalen!

21 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

De afgelopen 12 jaar hebben wij 9…

De afgelopen 12 jaar hebben wij 9 reizen geboekt via Expedia, 3 x Bali ( vlucht en hotel) en 6 x verschillende bestemmingen in Europa ( vlucht, hotel en huurauto )
Al deze reizen zijn probleemloos verlopen.
Mijn zwager had in 2018 een vlucht met hotel op Bali geboekt . Bij aankomst bleek het hotel een slechte keuze te zijn geweest, zowel qua locatie alsmede de hygiëne . Het hotel en de kamers waren erg vervuild. Na 2 dagen werd zijn dochter ziek en werd in ziekenhuis opgenomen. 1 telefoontje gepleegd met Expedia en gevraagd of Expedia behulpzaam kon zijn met het zoeken van ander hotel. Binnen hetzelfde uur werd mijn zwager teruggebeld door Expedia en werd hem een ander hotel aangeboden . Zelfs voor vervoer werd gezorgd . Dit nieuwe hotel lag op super locatie en bleek een aantal prijsklassen hoger te liggen.
Desondanks hij heeft niet bij hoeven te betalen.
Dankzij Expedia, ondanks de ellende in het begin , toch een super vakantie gehad.

30 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Nog nooit zo’n slecht bedrijf…

Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt als Expedia!! De naam van mijn zoon stond verkeerd in de boeking (had ik met boeken wel goed ingevuld). Vervolgens 4 dagen voor vertrek dit gezien en bij Expedia aangegeven. Zij hebben het aangepast bij de vliegmaatschappij, dit kon 1 x gratis. Ze hebben het niet goed aangepast, ik ben tot 1 dag voor vertrek hiermee bezig geweest en vervolgens een nieuwe ticket moeten boeken!!! Expedia zegt me niet te kunnen helpen, ook niet met de kosten, mijn eigen probleem. Dus boek noooooit meer bij Expedia!

21 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Bij aankomst geen samenwerking tussen hotel en Expedia?

Onderwerp: Klacht over misgelopen hotelboeking en gebrekkige klantenservice

Geachte Expedia, aangezien jullie geen klachtenmogelijk beschikbaar hebben, ook niet via de app of jullie pagina...

Graag wil ik mijn grote teleurstelling uiten over een zeer vervelende ervaring met een door jullie bevestigde hotelboeking. Bij aankomst op onze bestemming in Oostenrijk bleek het hotel waar wij volgens jullie bevestiging zouden verblijven, niets te weten van enige samenwerking met Expedia. Er was dus geen kamer voor ons beschikbaar, ondanks een duidelijke boekingsbevestiging.

Wat de situatie nog schrijnender maakte, is dat ik samen met mijn senior moeder op dat moment zonder accommodatie stond, midden in een voor ons onbekende omgeving.

Bij telefonisch contact met jullie klantenservice kregen wij excuses, maar ook vooral het doorschuiven van verantwoordelijkheid: het hotel zou fout zijn geweest, of andersom. Tot overmaat van ramp bleek de communicatie lastig — er was niemand beschikbaar die Duits sprak, en de Engelstalige medewerker met wie ik uiteindelijk werd doorverbonden, kon mij zelfs na 45 minuten wachten geen concrete oplossing bieden. Pas na aandringen is de foutieve boeking geannuleerd.

Uiteindelijk heb ik zelf een alternatief moeten regelen — buiten Expedia om. Dit alles heeft niet alleen tot veel stress geleid, maar ook tot een totaal verlies van vertrouwen in jullie dienstverlening. Na meerdere eerdere prettige ervaringen met Expedia is dit een enorme tegenvaller.

26 czerwca 2025

Wagen geboekt via Expedia

Wagen geboekt via Expedia, de vlucht had vertraging dus we waren 1,5 uur later dan het opgegeven uur om de wagen op te halen en ze hadden onze wagen geannulleerd. Dus terug een wagen moeten huren en betalen. Heb dus voor 2 wagens moeten betalen omdat onze vlucht vertraging had maar ze ze hadden onze vluchtnummer dus ze hadden dit kunnen zien. Nooit nog Expedia.

8 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Geen enkele medewerking, zero.

Echt jammer dat er geen enkele medewerking werd verleend bij het wijzigen en/of omboeken van de vlucht (twee van de zes, twee ouderen). Beter rechtstreeks boeken bij de vliegtuigmaatschappijen. Als je door omstandigheden die niet te verzekeren zijn niet kan en bereid bent om naar een oplossing te zoeken door de tickets om te boeken of naam te wijzigen met bij betalen vind ik het dus een dikke 0! Ook geen restitutie heffingen of luchthavenbelasting, wees gewaarschuwd. Helaas had ik de reviews niet gelezen. Stom! Geldwolven ook dus.

23 czerwca 2025

Very bad service

We booked an accommodation with bathroom and toilet for 2 nights in Sweden and paid in advance. We received a message from Expedia that a mistake had been made with the booking and that the desired cabin was no longer available.

We could get a smaller accommodation but without a bathroom or toilet. We did not agree to this. We were asked to contact the campsite. We contacted the campsite by e-mail after which they referred us back to Expedia.

We then contacted Expedia and expressed our objection and annoyance. The response was that they would contact the campsite. Well, they did not get in touch, no answer. Or if we would just wait a moment. The campsite would have to agree to refund the money already paid!

This is the world upside down! We paid the full amount in good faith. Due to a mistake by Expedia or the campsite, we now have to nag to get our money back! Their response? Well sir, we have to follow these procedures. And no, we cannot escalate your complaint to a manager. A very bad service! We will not book via Expedia again! What a ridiculous approach of their service apparatus!

19 czerwca 2025

Onterechte kosten, klacht zinloos

Via Expedia boekte ik vlucht en hotel. Het hotel bracht 35 dollar kosten per nacht in rekening, voor 9 nachten. Volgens mijn Expedia bevestiging zou dit 35 dollar per verblijf zijn, niet per nacht. De fout ligt bij Expedia, maar ik kan 300 dollar extra betalen. Al meerdere klachten ingediend, maar ze reageren niet en als simpele klant krijg je niets vergoed en hebben ze schijt aan je. Ik boek er nooit meer!

29 kwietnia 2025

Expedia is a SCAM!!!

This company is your worst nightmare! With this company it is possible that they take money from an creditcard for an hotelreservation without an agreement or conformation from the cardholder.

2 czerwca 2025

Oplichterij

Heel slecht!!
Wij boekten met Hotelgift( onderdeel van Expedia), via een bon die ik ontving via het werk. Uiteindelijk is die bon "ergens" verdwenen en hebben we de volledige som bij het hotel moeten betalen. Ze zijn het aan het "onderzoeken" maar we krijgen geen uitleg meer. Pure oplichterij. Je gaat dan met pensioen en krijgt 2 bonnen die niets waard zijn. Expedia mag fier zijn op hun werking?
Boek dus NOOIT via Expedia / Hotelgift! Wij ondernemen verdere stappen samen met andere gedupeerden.

23 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik had eerder bij de ervaringen moeten gaan kijken!

Ik had eerder bij de ervaringen moeten kijken, inderdaad wat een ongelooflijk slechte organisatie, iedereen gewaarschuwd! Boeken gaat voorspoedig, maar dan komen de problemen en om die op te lossen moet je eerst via een absoluut onzinnige chatbot voordat je een (meestal) wel behulpzame medewerker te spreken krijgt, maar die nooit een toezegging nakomt.
Tot twee keer toe een hotelkamer geboekt, tot twee keer toe (na ontvangst van de boekingsbevestiging en een reservering op mijn creditcard) na 1 à 2 dagen geannuleerd door het hotel wegens betalingsproblemen!?! Geen enkele medewerking van Expedia anders dan bericht dat het hotel geannuleerd had.
Ik zag (jammer genoeg achteraf) een reactie bij dit panel waarom problemen met verouderde programmatuur die niet om kan gaan met Multi Factor Authentication (MFA), zou inderdaad best wel eens zo kunnen zijn.
Boeking van hetzelfde hotel via Booking.com en dezelfde creditcard verliep binnen enkele minuten zonder problemen.
Op deze manier heeft Expedia in feite geen bestaansrecht meer.

21 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej