2,7

Słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Tyveri

PAS PÅ når I har dem på besøg i dit hjem, for du kan risikere og mangle noget, når de forlader dit hjem.
Jeg havde to på besøg fra Exhausto til at udskifte min emhætte. Dagen før fik jeg et opkald på, hvornår det passede mig de kom. På dagen ringer de mig op omkring 3 timer før, at nu vil de komme. Og det er jo smart, for det passede ikke ind i mine planer. Det er sgu for ringe.
Ved besøget kommer de, og det fungerer jo godt nok. Men de har den nye emhætte med, hvilket undrer mig meget, hvorfor man ikke kunne tage den med, når man var færdig. Nej den ene var meget overivrig efter, at den gamle kunne han lige hurtig gå ned med, mens den anden monterede den nye emhætte.
Det virkede meget mistænkeligt på mig, hvorfor han skulle ned med den emhætte. Nu ved jeg så hvorfor, for der var jo lige en Fjallraven jakke han skulle have med. I grunden mærkeligt den jakke forsvandt på samme tid som jeg lige have besøg af Exhausto eller hvem firmaet bruger til at montere deres emhætter.

20 sierpnia 2024

Har et VEX 270 ventilationsanlæg til en…

Har et VEX 270 ventilationsanlæg til en kvartal million, som er 8 år gammel.
En lille motor som trækker varmeveksleren er defekt og til min store overraskelse, så findes den ikke mere... Kan ikke skaffes.

Vildt at så stort et firma skider på deres kunder.

8 listopada 2021

Rigtig dårlig kvalitet på emhætte ...

Emhætten virker ellers upåklageligt - men når man skal skifte pæren ud, så sker det. Soklen i emhætten er så dårligt placeret, at det er svært at få den gamle pære ud og den nye pære ind. Selv med en forsigtig forsøg på at trykke den nye pære ind, kan nogle bittesmå dimser, som holder soklen på plads i emhætten brække af - resultat - ingen lys over komfuret, eller også skal man skrue hele den yderste plade på emhætten ud - og held og lykke med at få pæren ind uden dyr besøg fra en el-installatør!

30 stycznia 2015

Czy to Twoja firma?