Deras publika laddare är fyllda av buggar och kabeln blir sittandes i laddaren. Skett flera gånger. Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kun... Zobacz więcej
- En laddare med garanti var ur funktion mer än en månad innan Eways reparerade - Nytt fel anmält på Eways hemsida. Efter fem dagar ännu ingen återkoppling - Vår Brf fick återbetalning först efte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!
Dane kontaktowe
Invernessvägen 2, 18276, Stocksund, Szwecja
- 010-121 94 00
- info@eways.se
- www.eways.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
eWas(t)e - buggigt och obefintlig support
Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skriva ett supportärende men kan inte ge någon form av återkoppling gällande tidslinjen, vilket är 0 värt när man står fast vid en laddare med laddkabeln för några tusenlappar fastlåst i deras laddare.
Verkar vara oserios företag
Verkar vara oserios företag, det står kosnadsfri kort men det går inte beställa, betalnings metod med att registrera bankkort funkar inte. Ringer man support de kan ingenting säger bara skicka mail som man får inget svar.
mycket enkelt att ladda bilen
Kunna se vad man laddat/laddar för…
Kunna se vad man laddat/laddar för innan det dras pengar från kontot hade uppskattats.
Håll dig borta från Eways
Jag beställde en laddbox från Eways. Men faktiskt använder de Solarfy för att leverera och installera laddboxen. Laddboxen är dock defekt eftersom lamporna på laddboxen aldrig kan släckas av appen. Jag kontaktade Eways och då sa de till mig att det är något fel på en chipset i laddboxen och den måste bytas ut. Men jag måste kontakta Solarfy själv. Efter 10+ samtal till Solarfy, i princip ett samtal varje vecka, varje gång fick jag olika ursäkter och ingenting hände. Nu efter mer än 3 månader fick jag ingen feedback från Solarfy.
Jag beställde laddboxen för att jag litade på Eways, då jag har använt Eway på kontoret med god erfarenhet. Därför valde jag Eways för att installera laddboxen hemma. Men jag hade tydligen helt fel. Det här är en fruktansvärd upplevelse. Jag vet inte varför de använder Solarfy, ett riktigt hemskt företag. Det är otroligt att inget gjordes för ett så enkelt problem. Det är helt enkelt en defekt produkt.
Så, håll dig borta från Eways och håll dig borta från Solarfy!!!
Inga proplem - Fungerar alltid
Snabbt svar från kundtjänst. För övrigt lätt att ladda elbilen
Begärt sig själva i konkurs.
Begärt sig själva i konkurs.
Oseriöst företag utan byggd grund men bäst i bransch på att paketera och sälja.
Tråkigt för partners/kunder och anställda(!) men att skylla på marknad och rådande omständigheter(omgivning) är vilseledande. Man har gjort det till kutym att gå in i LOU:er och stora avtal med minusmarginal bara för att kunna vinna dessa. Inte hållbart då och tydligen inte hållbart nu.
Moderbolaget skillteam har plockat ut miljoner i ersättning vilket är ok enligt lag. Men när man tagit kunders pengar(återbetalning)för att bedriva sin egna verksamhet är det varken snyggt eller etiskt försvarbart.
Marknad borde ta en tankeställare. Början av konsolideringen - fler lär följa kommande 5 år.
Oseriös företag stänger av abonnemang…
Oseriös företag stänger av abonnemang utan nån anledning sen tar 11 dagar innan får nåt svar men värsta att kundservice när man ringer ditt kan ingen ting vet ingen
Nu har jag mejlat 13 mejl men till och med nu har inte fått tidligt svar

Odpowiedź od Eways
Försöker få betalt för en laddbox som…
Försöker få betalt för en laddbox som returnerats för 1,5 år sedan. Företaget hotas av konkurs och försöker få rekonstruktion.

Odpowiedź od Eways
Lagar inte våra laddboxar i…
Lagar inte våra laddboxar i bostadsrättsföreningen på över 6 månader. Vi installerade de för drygt 1,5 år sedan. Så de höll inte länge.
Dålig support som inte svarar på mail, men telefonsupporten är bra. Gillar inte att man blir belagd med en "service fee" oavsett om man laddar eller inte varje månad.

Ge lite extra vw
Hej
Jag har hyrt en parkering med laddare i Täby
Men tyvärr det är jätte jätte svag
Och jag betalar 1400 kr
Jag tror det är inte värd
Tack

Odpowiedź od Eways
Ignorera inte varningssignalerna kring detta företag
Den initiala säljprocessen fick oss att lita på dem, men deras betalningsmodell var väldigt konstig – man skulle betala en stor del i förskott och sedan resten efter att installationen var klar. Snart insåg vi varför. Efter att vi skrev på kontraktet fick vi vänta i sex månader på att ens få ett svar om när installationen kunde börja, samtidigt som vi läste fler och fler nyheter om hur dåligt företaget var skött. Med deras betalningsmodell tog vi all risk, vilket innebar 150 000 kronor. Efter att ha utforskat alla möjliga vägar för att få kontakt med företaget, kontaktat en advokat, ringt deras VD med mera, gjorde vi äntligen framsteg genom att ringa tillverkaren av utrustningen. Efter det pressade Eways oss att skriva om kontraktet för att betala deras underleverantör direkt, eftersom de själva inte hade medlen. I slutändan, efter flera dagars extra arbete från vår sida, fick vi allt installerat, förutom två hållare för laddkablarna som de glömde sätta upp och sedan vägrade att komma tillbaka för att åtgärda. Jag är fortfarande chokad över deras sätt att bedriva affärer och att de fortfarande är finns kvar på marknaden. Kanske inte så mycket längre…
Oseriösare företag får man leta efter
Svarar inte i telefon, svarar inte på mejl. Fick åka in fysiskt till deras kontor (som ekade tomt) för att få ett nytt laddkort, då det gamla inte funkade. Har försökt byta faktureringsadress i 8 månader, men har inte lyckats. Oseriösare företag får man nog leta efter.

Inget svar från kundtjänst
Installationen gick bra! Men försökt få kontakt med supporten i 3 veckor utan svar ang att appfunktionerna till laddboxen inte fungerar. Uselt att inte kunna ge minsta svar på den tiden. Mailat 5 ggr utan svar!

Värdelös kundtjänt
Mitt laddkort för att kunna ladda på jobbet fungerade inte längre efter semestern. Jag använde få företagets chatt på hemsidan och blev lovad återkoppling. På två-tre dagar hände ingenting, varpå jag mejlade kundtjänst och fick svar samma dag. Ett tips är att inte använda chattfunktionen, det är ingen chatt utan nån form av AI-verktyg med oklart existensberättigande.
Kundtjänst lovade hur som helst sen att skicka ett nytt kort, men trots påminnelse så har inget kort kommit efter över två månader. För runt en vecka sedan gick jag därför in och köpte ett nytt kort. Då fick jag mejl med frågan om varför jag behövde ett nytt kort. Jag förklarade att det var för att mitt kort har slutat att fungera, och på det har jag inte fått något svar.
Jag har inget gott att säga om detta företag som inte klarar av att skicka ut ett simpelt laddkort på över två månader. Jag är bara glad att jag inte har med dem att göra privat.
Admir R. på Eways - ypperlig support också tid efter köp
Som privatperson köpte jag min laddbox med laddbalanserare av Eways för ett antal år sedan.
Under åren som gått har en del frågeställningar dykt upp och jag har då alltid kunna få support från Eways, vid något tillfälle till och med att de kommit förbi för att på plats kontrollera laddaren.
Den senaste månaden har vissa frågor om laddbalanseringen dykt upp och jag har då fått alldeles ypperlig hjälp av Admir R.
Admir har gått flera steg längre än vad jag som kund är van vid, alltifrån mail-kontakt till telefon-diskussioner till hårdvara som smidigt bytts ut – jag har känt att han verkligen har brytt sig och gjort sitt yttersta för att få allt att fungera (även om orsaken nödvändigtvis inte ligger hos Eways utan mer troligen beror på tillverkaren av hårdvaran).
Kundtjänst under all kritik
Man ser inte hur mycket man har använt som skall betalas den 5e i månaden efter. Så då fanns det för lite pengar på kortet. Efter slutbetalning var kortet fortfarande spärrat. Har skickat mail, använt chatten, supportfomuläret o ringt utan gehör. I över en månad.....
Patrik Noring på Eways en riktig…
Patrik Noring på Eways en riktig stjärna som bryr sig på riktigt. Fångade upp ett inlägg på FB som jag hade lagt upp, vi hade problem med vår laddbox. Han kommer hem till oss och löser problemet på nolltid. Kundservice på högta nivå.
Tusen tack Patrik!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.