Ogólnie nie polecam części tej firmy Towar nieznanego pochodzenia oraz przede wszystkim jak to firma twierdzi oni nie mają pewności czy towar jest sprawny przechowywany na zewnątrz pod przysłowiow... Zobacz więcej
Jestem zadowolony za pomyslne zalatwienie mojejgo zwrotu gotowki za radio ktore odeslalem i za Wasza uczciwosc.Mertens Paul. Bardzo dziekuje.
Wszystko ok , szybko wysyłka profesjonalny kontakt i oryginalne części w dobrej cenie
Wszystko ok, dobra cena i dostępność towaru w porównaniu do innych firm. Polecam
Firma F.H.U. EuroFrance od 1997 roku specjalizuje się w sprzedaży używanych oraz nowych oryginalnych części do samochodów francuskich: Citroen, Peugeot, Renault, Dacia. Obecnie nasze magazyny zwierają około 1 miliona części w tym 490szt. silników, 520szt. skrzyni biegów, 8500szt. elementów blacharskich, układy hamulcowe, radia samochodowe, szyby samochodowe, nadkola, zderzaki, elementy blacharki: błotnik, drzwi, pokrywa silnika, dachy, opony, koła, felgi i wiele innych części pochodzących z rozbiórki samochodów w Niemczech, Francji, Holandii. W 2017 roku poszerzyliśmy nasz asortyment o części elektroniczne takie jak sterowniki, komputery, liczniki, przepływomierze do pojazdów wszystkich marek. Wszystkie części są wstępnie sprawdzane co do jakości tuż po wymontowaniu z samochodu, magazynowane w zamkniętych magazynach wolnych od wilgoci co nie powoduje korozji podzespołów mechanicznych i elektronicznych, każdy element objęty jest gwarancją. Łącząc dokładność oraz nasze wieloletnie doświadczenie jesteśmy w stanie zagwarantować Państwu profesjonalną realizację zamówienia oraz bezpieczną dostawę wysyłanych produktów.
al. Gen. W. Andersa 43, 43-305, BIELSKO-BIAŁA, Polska
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Szyba dostawa cześć zamiennych do mojej daciy
Polecam posiadają bardzo dużo francuskich cześć do samochodów.
Świetna obsługa i bardzo duży wybór części do Citroena, Peugeota, Renault i Dacii. Fachowe doradztwo, szybka realizacja zamówienia oraz konkurencyjne ceny sprawiają, że zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Części zawsze pasują idealnie, a jakość produktów jest na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego miejsca z częściami do francuskich samochodów!
Bardzo się cieszę że trafiłem właśnie do Państwa. Macie fajne alternatywy do wyboru części, więc nie miałem problemu ze znalezieniem tego co potrzebowałem do swojej RENI czyli renault clio. Dobra cena zdecydowanie zachęca do zakupu.
Bardzo duży asortyment.Bardzo szybka realizacja zamówienia.Firma godna polecenia,bardzo polecam
Zamówiłam Chłodnice samochodową do ałta,wysyłke otszymałam
bardzo szybko polecam serdecznie każdemu
Super części samochodowe jestem bardzo zadowolony
Dobre miejsce jak szukasz części do swojego francuza, duży wybór, ja znalazłem co chciałem. Polecam
Jest bardzo dobry , szybki . Wysyłki jest okej i coraz lepsza zamawianie części samochodowe. Obsługi , profesjonalne. Polecam
Ogólnie nie polecam części tej firmy
Towar nieznanego pochodzenia oraz przede wszystkim jak to firma twierdzi oni nie mają pewności czy towar jest sprawny przechowywany na zewnątrz pod przysłowiową chmurką. Właściciel firmy nie miły jedyny pracownik który jest w stanie realnie i miło podejść do klienta to pan Andrzej. Firma sprzedając towar daje gwarancje jedynie na cześć lecz w przypadku gdy po montażu cześć okazuje się jest uszkodzony z ich winy nie pokrywa kosztów na które narazili klienta co jest śmieszne.
Ogólnie nie polecam nikomu tej firmy dawno nie miałem większego kina z kimś.
Widzimy się w sądzie i zobaczmy kto ma racje a jak nie wiecie co sprzedajecie to dajcie sobie spokój

Odpowiedź od Części Samochodowe Citroen Peugeot Renault Dacia