Fantastyczna obsługa w sklepie. Byłam 2 razy raz zajmowała się mną Julia, za drugim razem Jacquline (nie wiem czy tak się pisze). Obie świetnie mi doradziły, to była przyjemność być przez nich obsługi... Zobacz więcej
Świetne Panie pracujące w sklepie, skore do pomocy. Pani Zuzia, która pomogła mi wybrać pierwszy biustonosz bardzo zaangażowana, pomocna, sympatyczna i mająca wiedzę, co naprawdę jest ważne dla osoby,... Zobacz więcej
Arkadia, Warszawa- p. Oliwia (w okularach, są dwie (; ) niesamowicie pomocna, profesjonalna i do tego uśmiechnięta. Ogarnęła cały temat od doboru rozmiaru po wybór fasonów i wszystko pięknie zamieniła... Zobacz więcej
Chciałam kupić strój kąpielowy z górą bez ramiączek, czarny. Przechodząc koło sklepu zobaczyłam strój który mnie zainteresował. Wróciłam po paru dniach. Pani z obsługi była bardzo miła pomogła mi znal... Zobacz więcej
Magasin de prêt a porter féminin Etam : lingerie, vêtements, accessoires.
Francja
- www.etam.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Pomocna i przyjazna obsługa
Zagubione zamówienie... :)
Moje zamówienie złożone 8 lutego złapało błąd systemowy. Po wymianie maili 16 lutego dostałam informację, że zamówienie jest przekazane do realizacji i dostanę maila z powiadomieniem o wysyłce. Mimo to do 28 lutego nie otrzymałam zamówienia. Po weryfikacji na moim koncie bankowym okazało się że dostałam zwrot środków parę dni po otrzymaniu maila o przekazaniu zamówienia do realizacji. Bez żadnego "Przepraszamy, ale produkty są już niedostępne. Niezwłocznie zwrócimy pieniądze." czy cokolwiek. Nic. Zero jakiejkolwiek informacji. Żadnej rekompensaty. Żadnego przepraszam. Kontakt z tą firmą w moim odczuciu jest tragiczny. Długo czekałam na każdą odpowiedź... Jestem zawiedziona obsługą klienta, o produktach się nie wypowiem, bo zamawiałam pierwszy raz i niestety do mnie nie dotarły, a już na pewno nigdy nie dotrą, bo więcej stamtąd nie zamówię :)
Zawsze bardzo miła obsługa w sklepie.
Zawsze bardzo miła obsługa w sklepie.
Asortyment na moje potrzeby- idealnie dopasowany rozmiar. Piękna bielizna.
08.02.2024 została zamówiona satynowa
08.02.2024 została zamówiona satynowa, halka która miał być dostarczony 13 -14 luty (informacja z systemu podczas zakupu). Po zamówieniu do 24 h miała przyjść wiadomość o statucie przesyłki, nie przyszła (całe szczęście że zachowalem potwierdzenie zakupu blikiem). Próba skontaktowania sie z obsługą klienta tragednia. Odpowiedź na pytanie nadeszła po 5 dniach (16 lutego). Lakoniczna informacja ze nastąpił błąd systemu. 25.02 nadal brak zamówienia czy jakich kolwiek informacji na jakim etapie jest jego realizacja. NIGDY WIĘCEJ ETAM!!!!
Nie otrzymałam całego kompletu…
Nie otrzymałam całego kompletu zamówień, obsługa klienta w ogóle nie odpowiada na moje wiadomości. Jakość ubrań okropna….
Such a nice store
Bardzo profesjonalna obsługa oferująca pomoc przy doborze bielizny, produkty dobre jakościowo o ladnych wzorach
Najlepsza jakość
Ceny w stosunku do jakości są przystępne, nigdy nic nie reklamowałam tak jak w innym sklepie Polskiego producenta M...in.
Bardzo miła obsługa i świetnej jakości…
Bardzo miła obsługa i świetnej jakości bielizna
Miła i rzetelna obsługa
Miła i rzetelna obsługa, poza tym produkty jak zwykle dobrej jakości.
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo przy zakupach, miłe podejście do klienta
Super sklep
Bardzo mila, profesjonalna obsluga.
Piekna bielizna w przystepnej cenie
Bardzo miłe doświadczenie i udany zakup!
Jestem zadowolona z zakupu oraz ze wsparcia i obsługi jakie otrzymałam od Pani ekspedientki
Obsługa i jakoś produktów
Chętnie wracam do Etam
Bardzo miła obsługa i fajne rzeczy. Zawsze są promocje.
Obsługa na najwyższym poziomie
Obsługa na najwyższym poziomie. Pani pomogła mi dobrać idealny stanik.
Produkty dobrej jakości
Produkty dobrej jakości, bardzo kompetentna i miła obsługa. Byłam w salonie w CH Janki.