Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

ESSO TANSTELLE IN HATTINGEN Als langjähriger Kunde bin ich nach meinem heutigen Besuch extrem enttäuscht. Eine einfache Frage nach einem Produkt und der nächsten Lieferung endete damit, dass di... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Meest ranzige en vieze toilet wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Met afgebroken urinoir en stank, ook parkeerterrein is vuil en echt een soort achterbuurt. Vermijd deze stopplaats, er zijn veel betere

Oceniono na 1 z 5

Station Esso- Esso St-Ghislain sur autoroute A7 en Belgique. Probablement une des plus sales stations service de Belgique. Les toilettes sont payantes mais pas nettoyées, il fait sale au sol dans tout... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Es ist nichts schiefgelaufen. Esso ist einfach ein ganz schlimmer Abzockerkonzern. Die Essotankstellen sind zu 90 % mit Abstand die teuersten. Hier hilft nur noch eine hohe Millionenstrafe sonst m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca energii
  2. Zakład energetyczny
  3. Gazownia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Exxon Mobil Corporation is the parent of Esso, Mobil and ExxonMobil companies around the world. ExxonMobil is an industry leader in almost every aspect of the energy, oil and gas, and petrochemical business

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 164

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

ESSO punten worden niet toegekend

Ik spaar reeds tientallen jaren ESSO punten middels de ingave van mijn telefoonnummer die bij elke tankbeurt wordt gevraagd op de betaalterminal van het tankstation. Er is daar geen enkele indicatie dat hiervoor een account nodig is, ik acht mijn tel.nr. uniek en verwacht de gespaarde punten te accumuleren. Ik maak nu een account aan om mijn puntensaldo na te kijken, en dat is "0", de punten werden dus NOOIT toegekend. Dank u ESSO.
Dat ene sterretje is er dus 1 teveel.

9 września 2025

Esso Ringelbach Reutlingen

Der Besitzer der Tankstelle Esso Ringelbach in Reutlingen ist sehr unfreundlich. Die akzeptierten Zahlungsmittel sind begrenzt und er scheint kein Interesse an Apple Pay, Kreissparkasse und einigen anderen Banken zu haben. Trotz mehrfacher Nachfragen zeigt er keine Bereitschaft, die Geräte auszutauschen. Für mich ist diese Tankstelle definitiv keine Option mehr. An allen anderen Esso-Stationen werden alle Zahlungsmethoden akzeptiert, nur an dieser nicht. Ich werde diese Tankstelle ab sofort meiden.

5 września 2025

Een sterretje teveel

Een sterretje teveel
Punten sparen hoort leuk te zijn en klanten te binden. Bij Esso is sparen alleen maar ergernis.
App werkt vaker niet dan wel, zelfs Klarna heeft de app niet meer in aanbod. Helpdesk is helemaal drama, ze hebben geen idee waar ze over praten en helpen alleen maar meer ergernis op te wekke

27 sierpnia 2025

Esso ketelbrug

Wat een goor toilet. Je betaald 0,90 cent om even te mogen plassen, wat ik al schandalig vind. Maar voor dat bedrag zou je dan wel verwachten dat er schoongemaakt wordt. Troep op de vloer, bruine spetters op de muur ter hoogte van de toilet en achterstallig onderhoud. Mocht je het nog even op kunnen houden dan zou ik nog even doorrijden!

24 sierpnia 2025

Trotz 3 Toilette,Toilettengang verweigert

Singen 23.8
Die selbst sich so ernannte Hexe ,
unsozial, gesellschaftsschädlich, gegen die Gesellschaft gerichtete abschaumartige gemeinschaftsfeindliche Leiterin der morgigen Schicht .
Trotz 2 Toiletten und eine personaltoilette hat dieses Individuum vom Hausrecht Gebrauch gemacht den Kunden mit dringlichkeit wegen Harninkontinenz nicht auf die Toilette gelassen .
Trotzdem mehrfachen etleutern das man sich gleich einpinkelt ,lachte die unverschämte der Kundin ins Gesicht.
Kundin hat sich leider komplett eingepinkelt !!!!!
Polizei konnte nicht helfen ,ausser zu bestätigen das unsoziales Verhalten rechtlich völlig legitim ist !

23 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ich MUSS einen Stern vergeben um…

Ich MUSS einen Stern vergeben um überhaupt eine Bewertung zu schreiben ! Ein Stern ist noch zuviel ! Ich bin Motorradfahrer - habe bei einer Esso Tankstelle in Soltau ( Lüneburger Heide) getankt... bin Brillen und Hörgeräte Träger...es ist immer etwas Fummelig den Helm auf zu setzen... deswegen habe ich mir einen Klapphelm gekauft den ich immer beim Tanken komplett öffne...so das mein Gesicht nicht verdeckt ist. Der Unfreundliche Kassierer drohte mir... wenn ich beim nächsten mal nicht den Helm abnehme den Notfallknopf zu drücken.. und ich hätte dann den Einsatz der Polizei und Rettungskräfte zu zahlen. ES REICHT !! Ich bin Kunde .. und muss mir drohen lassen !?! Wo sind wir angekommen ? Was ist mit Leuten die einen Hut und Sonnenbrille tragen..? Müssen die auch den Hut und die Brille abnehmen ? Oder Muslime die verschleiert unterwegs sind ? Oder Perückenträger mit Sonnenbrille ? Was erlaubt sich dieser Kassierer ? In Zukunft werde ich diese Tankstellen in Soltau nicht mehr auf suchen !! Bei einem Tankvorgang vor ein paar Wochen standen in der Tankstelle "Trink Freudige Gesellen" und prosteten sich lautstark zu ! Sowas ist mir noch an keiner Tankstelle passiert !! Der Kassierer trug selber eine Sonnenbrille die sein Gesicht verdeckte ! Was erlaubt der sich ? Droht mir als Kunde mit der Polizei ! UNGLAUBLICH ! Aber auch diese Beschwerde wird die verantwortlichen von ESSO nicht "wecken" .. solange die Kasse klingelt. Schlimm wo wir gelandet sind ! Ich hoffe nur das auch andere Motorradfahrer diese Tankstelle meiden werden! Das ist kein Service... und absolut Kundenunfreundlich !

12 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Er zijn ook nog aardige mensen

Esso Velp,mooi weer goede zin en ff een pakje peuken kopen.Moet je jezelf legitimeren vanaf...Zeg in m'n jolige bui *das lang geleden*want ben 63.Kreeg meteen de volle laag van mevrouw achter de balie."Moet je maar naar Den Haag enzo!!Jammer bedoelde het aardig

20 sierpnia 2025

Esso app , geld blokeren

Getankt met de Esso app. Heel eenvoudig zou je denken. Is het ook. Echter gaat Esso bij het begin van het tanken en bedrag op je rekening reserveren. Naar het tanken wordt dan het juiste bedrag op je rekening terug geboekt.
So far so good.
Echter dat reserveren van een bedrag gaat onmiddellijk.
Het terug storten van het verschil duurt minimaal 5 dagen.
Dus Esso houdt 5 dagen geld vast dat niet van hun is .
Dit is onacceptabel en dus slecht voor de consument.
Nooit meer met de Esso app tanken. Oplichterij!

15 sierpnia 2025

Esso Beesd

Esso Beesd. Digitaal bij het toilet betalen en i.p.v. de 50 cent die op het apparaat staat 90 cent afgeschreven krijgen. En dit voor toiletten die al dagen niet fatsoenlijk is schoongemaakt gezien al het stof op het toilet zelf en de dode vliegen etc.

11 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Tankstation Esso Dirksland eerst nadenken dan oordelen.

Tankstation Esso Dirksland. De pomp waar ik sta stopt op iets meer dan 3 liter. Vreemd dus ik probeer het nog 2x.
Rij vervolgens heel rustig naar de pomp ernaast om hopelijk meer dan 3 liter te tanken. Werknemer klopt op mijn ruit u heeft niet betaald en mensen rijden zo door. Ja met met volle tank als je al zo fout bent maar niet met 3 liter en op je gemak naar de volgende pomp rijden?Eerst nadenken dan oordelen!

9 sierpnia 2025

ESSO - BLIND RIVER, ON - HORRIBLE

The ESSO location on Causley Street, in Blind River, Ontario is a disgrace. Dirty, no working washrooms (for a long time, based on reviews).
Just portable toilets in a back parking lot. How would a disabled person use?
We would never have stopped there for gas if we had seen the signs on the door, and will.know not to stop at another Esso again.
This is an embarrassment to your whole brand.

5 sierpnia 2025

gasoil contenant plus de 50% d'eau

j'ai pris 60 litres de gasoil à la station Esso rennes le rheu le 17 fevrier 2025 vers 14h30. Nous terminons notre voyage tres difficilement. Panne de voiture definitive des le lendemain matin. Apres expertise contradictoire et analyse effectuée par un laboratoire agréé il s'avére que le gasoil contenait au moins 50% d'eau. EG group ainsi que son assurance ne nie pas que le carburant était corrompu mais refuse à ce jour toute proposition d'indemnisation indiquant seulement que le devis de remise en état est trop élevé. Le 17 juin un courrier du responsable service client de EG group nous indique que son assureur va tres prochainement faire une proposition A ce jour rien n 'est venu!Apres environ 6 mois d'immobilisation du vehicule notre seule solution est d'assigner EG group au tribunal de Paris.

17 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Das ist die größte Frechheit im Umgang…

Das ist die größte Frechheit im Umgang mit Kunden. Esso macht Werbung für die Deutschland Card und hier in Donzdorf funktioniert nichts!!!Erst wird renoviert und einfach der Esso Shop zu gemacht! Alles Neu?!? Offensichtlich Nein! Kommen mit dem eignen Kassensystem nicht klar und sind dann noch unfreundlich wenn man nach dem Grund oder dem Inhaber fragt!!! Am besten hält man hier erst gar nicht
Esso Donzdorf
Dieselstraße 11

27 lipca 2025

SOLD hi octane gas that has WATER IN IT

Purchased gas at the Smithville, Ontario Esso and put it in my lawn mower. The mower stopped working and took it back to the dealer. They found the carburetor seals were damage and to diagnosis the source of the damage they drained the fuel tank and there was WATER in the gas.

13 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Esso Rotselaar richting Lummen rond…

Esso Rotselaar richting Lummen rond 15u. Bij bestelling sigaretten tot tweemaal toe gevraagd of ik wel zeker was. Dit alles op neerbuigend toontje, terwijl zijn collega kalkoen liep na te doen. Laatste keer dat ze me daar zien.

23 lipca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej