Jeg er ked af at se at I tilsyneladende er lukket. Jeg har handlet hos Jer flere gange og har altid fået en supergod service og virkelig gode støvler til mig selv og mine børn. Der er ingen andre inte... Zobacz więcej
Ericscott
Zobacz, co mówią recenzenci
Har handlet en del med Eric Scott, både via Internet samt lokal og har altid fået en super behandling. Ok har dog som andre oplevet lidt lange svartider lige efternytår, og en meddelelse på hjemmes... Zobacz więcej
Efter mange forsøg lykkedes det min kone at få fat på Eric Scott Gummistøvler. Da hendes problem var blevet afklaret blev kr. 100,00 straks tilbageført som aftalt og hele vores mellemværende må he... Zobacz więcej
Jeg har flere gange købt gummistøvler eller rådført mig telefonisk vedr. køb af gummistøvler, hos Ericscott. Jeg har altid fået en super kompetent samt ærlig rådgivning, hvilket jeg sætter stor... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Spar 25-40% på Hunter Gummistøvler. Over 600 varianter af de originale Hunter Wellington Boots, indersokker og pleje. Køb online eller bestil på 6611 7600
Dane kontaktowe
Dania
- www.ericscott.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Excellent service
Superb service, we have brought countless wellies from Eric from the day he started his business. We would not go anywhere else, allways willing to help, chat and put up with my kids rummaging around in his shop. Absolutely recommended.
Ole Kristensen
Fin service, havde varene 5 dage efter bestilling, har intet at klage over
Super butik
Har handlet flere gange både fyisk og via nettet. Et meget stort udvalg til rimelige priser. Hurtig levering og venlig betjening.
Perfekt ifm bestilling, levering, samt ombytning
Købte et par støvler til min datter over nettet. Det viste sig de ikke passede hende i størrelsen, hvorefter vi kontaktede Eric Scott. Da hun bor i Odense, var det nemmeste at hun henvendte sig direkte. Alt foregik uden nogen problemer. E. Scott får de bedste anmeldelser. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem.
Smertefri handel og ombytning
Jeg bestilte 2 par gummistøvler i slutningen af 2012. Det ene par var som det skulle være, mens det andet var lidt for små. Jeg fulgte anvisningen vedr. returnering på deres hjemmeside og ombytningen gik også helt glat og smertefrit. Alt i alt en god købsoplevelse.
super handel
Jeg bestilte via hjemmesiden en tirsdag formiddag, betalte via bankort og modtog mine huntress om torsdagen, super nemt, hurtigt og absolut ikke noget at klage over :-)
Jeg har købt fleecesokker til mine Huntergummistøvler. Og det er et rart sted at handle - så virksomheden fortjener en god anmeldelse!!
Super service
Jeg har dog ikke købt gummistøvler hos Ericscott.dk da jeg havde fået støvlerne i gave. Mit problem var at jeg ikke kunne finde en fleecsok til mine gummistøvler da det var midt i sne og frost, så alle skulle have sokker til deres støvler, men hos ericscott.dk havde de dem. og til min store overraskelse havde jeg dem allerede to dage efter jeg havde bestilt dem, det er hvad jeg kalder super god service og det er hvertfald ikke sidste gange vi handler der.
Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, hvilket er nået jeg sætter stor pris på da jeg er en af den der hurtigt kan miste overblikket på en hjemmeside hvis jeg skal sidde og klikke for meget rundt for at finde frem til det jeg skal brug.
Serviceminded!
Jeg har været på Eric Scotts hjemmeside for at købe et par Hunter gummistøvler, som jeg skulle bruge til gave.
Inden købet, havde jeg et par spørgsmål, så derfor kontaktede jeg først firmaet pr. telefon.
Jeg kom straks igennem til personlig betjening (uden først at skulle taste mig igennem 117 menuer) - et særsyn når man taler internet-firmaer!
Jeg var bekymret for, om modtageren af gaven kunne nå at returnere støvlerne indenfor 14-dages fristen - hvis de nu ikke passede.
Dette var intet problem, da jeg blot kunne få købet fremdateret til den dag gaven skulle gives.
Støvlerne ankom indenfor de to dage der var lovet, og med notat på fakturaen om det vi havde aftalt.......så jeg er alt i alt fuldt ud tilfreds med den betjening jeg har fået.
Berit Tange, Jægerspris
SUPER
Meget fin webshop - gode priser - og lynhurtig ekspedition. Alt klappede perfekt, så jeg kommer igen.
God vejledning og kvalitetsprodukter
Perfekt mailkorrespondence og super betjening. Uventet stort varesortiment. Vil gerne benytte mig af samme fa. igen.
Ingen reaktion på henvendelser
Denne forhandler har sikker alle gode intentioner i verden om at drive en sober forretning på internettet.
Det er mildest talt ikke lykkedes. Jeg bestilte mellem jul/nytår (nu 4 uger siden) varer her. Efter ca 1 uge blev varene afsendt, men returneret til forhandleren grundet en fejl hos PostDK. Så langt, så "godt".
Jeg ringer til oplyste nummer - ingen svarer. Jeg skriver til forhandleren for at få gen-fremsendt varen. Intet Svar.
Efter nogle dage modtager jeg en mail. "Vi har valgt at slette alle mails fra vores kunder fordi vi har for travlt til at besvare dem" . . . Mailen opfordrer til at ringe og få løst evt. problemer.
Jeg ringer . . og ringer . . . og ringer. Skriver så igen (5 dage siden) og har efterfølgende ringet - uden resultat.
Jeg har nu som sidste udvej truet med at gå til min bank og få returneret mine penge.
Kære "Ericscott.dk". Kom ind i kampen! Det er ganske simpelt for ringe at være berøringsangst overfor sine kunder (jeg vælger at gå ud fra at du ikke er svindler, men bare en elendig forretningsdrivende).
Super service !
Jeg har købt mine Hunter gummistøvler hos Eric Scott, her har de altid de størrelser man skal bruge, det er nemt, hurtigt og super service, kan anbefales til alle der har brug for at få bragt gummistøvler lige til døren. Hilsen Neri
Super service hos Eric Scott :-)
Jeg har købt mine lækre LaCrosse gummistøvler hos Ericscott.dk. Her var servicen bare i orden, og jeg fik mine støvler i løbet af to hverdagen, jeg kan kun anbefale alle, der skal have nye gummistøvler til denne våde vinter, at handle hos Ericscott.dk.
Svindel !
Bestilte et par gummistøvler d. 28.12.11
Pengene er efterfølgende hævet !
MEN varen er ikke modtaget !
vi har henvendt os pr mail og ringet mange gange samt indtalt besked på telefonsvarer - dog uden at få nogen respons !!
Jeg har nu kontaktet epay som håndterer deres betalinger og oplyst at der er tale om svindel - har desuden gennem min bank gjort en indsigelse - som sikrer jeg kan få mine penge tilbage på mit Dan Kort
Pas på !!!! tids- og pengerøver
Bestilte et par gummistøvler 19.12.11. Pengene blev hævet 19.12.11 Støvlerne ankom 21.12.11.
Jeg sendte støvlerne tilbage, 23.12.11 helt efter anvisning på hjemmesiden, til ombytning, da de var for små. Kan se via PostDanmarks track and trace, at pakken er ankommet til Eric Scott 23.12.11.
Har mailet masser af gange og ringet til 6312 2200 masser af gange, enten er der optaget eller også bliver der ikke svaret. På 6611 7600 er der altid tlf svarer på som lover at ringe tilbage omgående .....og der bliver aldrig ringet tilbage.
Har mailet mit kontonummer og forventer nu at få pengene sendt retur til min konto. Der er nu gået ialt 3 uger uden livstegn ????
Still waiting....
I am still waiting for 500 kroner to be reimbursed to my account, as I paid for two pairs, and they have only sent me one pair.
I have called countless times, and sent some emails too. No response.
Sådan skal det gøres.....
Flot webshop med kvalitetsprodukter.
Super service og hurtig levering.
Her er absolut ikke noget at klage over, slet ikke når jeg samtidig sparede penge ved gratis levering.
Jeg kigger snart forbi igen......
Rigtig dårlig kundeservice
Jeg bestilte Hunter gummistøvler hos Ericscott.dk. Handlen gik fint, og jeg fik mine støvler. Alt ok.
Nu er det dog sådan, at den ene strop i højre støvle er gået i stykker efter helt normalt brug. Jeg har faktisk set andre med samme problem.
Ericscott.dk svarer på min reklamationsmail på følgende måde:
"Hej. Spændet er ikke gået i stykker af sig selv og derfor afvises denne reklamation..." . Kort og kontant.
og jeg svarer høfligt.... - og får endnu en afvisende mail:
"Hej igen, Stroppen er heller ikke gået i stykker af sig selv. Din reklamation er afvist."
Ericscott.dk lytter ikke til kunden, hvilket jo er alfa omega i god kundeservice.
Jeg kan kun sige, at jeg desværre må fraråde alle i at handle med denne virksomhed, da man ikke kan reklamere ved helt åbenlyse fejl fra producentens side.
-----
Jeg får af selskabet at vide, at jeg skal nuancere min anmeldelse....- og at oplysningspligten er overholdt. Til info er støvlerne købt fra ca. 1½ år siden og ikke brugt særlig meget. Min reklamationsret på 2 år er derfor stadig gældende.

Odpowiedź od Ericscott
Overskuelig side og hurtig levering
God webshop med overskueligt indhold. Bestilte varen fredag formiddag og modtog den lørdag formiddag. Varerne er desværre ikke specielt billige i forhold til almindelige butikspriser. Derfor kan det "kun" blive til 4 stjerne her fra.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.