Det er ikke alle produkter som vi har kjøpt som er like gode. En del ergonomiske produkter har ført til mer belastning i steden, men det er kanskje ikke Ergonomi.no sin feil.... Men Ergonomi.no... Zobacz więcej

Det ble litt sen leveringstid, men det var ikke disse guttas feil. Det er egentlig 4 og en halv stjerne, men det kan jeg ikke gi. De hadde fått den siste stjerna hvis de hadde kontaktet meg selv og sa... Zobacz więcej

Fikk fortløpende god tilbakemelding på når varen ble losset og skulle leveres. Det hadde bare vært bra dersom de hadde klart å sende korrekt vare.

3,1

Średnia

Dårlig service

Bestilte ei ergonomisk mus i nettbutikken. Leveringstida var det ikke noe å si på. Da jeg hadde fått musa og skulle prøve den viste det seg at den ikke passa hånda mi helt. Jeg forsøkte da å ta kontakt for å ordne retur, men fikk ikke svar på hverken telefon, e-post eller Facebook. Jeg forsøkte flere ganger i løpet av dagene som gikk, men uten hell. Når jeg igjen prøvde ca to uker etter bestillingen fikk jeg svar på telefon. Det viste seg at e-postene var mottatt, men ikke fulgt opp. Jeg fikk en beklagelse på at saken var blitt håndtert dårlig i tillegg til ei adresse å sende returen til. Det ser heldigvis ut til at saken løser seg til slutt!

23 września 2015

Dette var en "kjappis" !!

Sendte en forespørsel på armhviler på morgenen. På ettermiddagen lå den vonde armen min i hviler fra dere ! Super service...............................

23 września 2013

Problemfri handel på internett

Enkelt å finne den optimale produktvarianten med akkurat de spesifikasjonene som er nødvendig for å få det optimale produktet du har lett etter.

15 czerwca 2013

Odpowiedź od Ergonomi.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, Hans! :)

Meget bra.

Greit og finne produkter jeg var på jakt. Og meget bra info. ved forsendelsen av varen på sms og e-post.

24 czerwca 2012

Suverent!

Lett å finne frem på nett siden, du rekker så vidt å bestille det og så er varen levert :-)

Veldig bra, og produktet som jeg kjøpte er jeg også veldig fornøyd med.

27 lutego 2012

Bra, rask levering, men manglet en del.

Fint at dere leverte så raskt, men mangler en del på armstøtten min. Den kom bare med en bøyle, det skal vel være to???

30 stycznia 2012

Odpowiedź od Ergonomi.no

Takk for tilbakemeldingen. Det viser seg at dette produktet har sluttet med to fester, og inneholder standard kun ett. Men vi liker også best to stk, så da skal vi fikse dette slik at du får dette tilsendt idag. :)

Kjapt og billig

Ikke billig som i crappy, men billig som i lavest pris på den varen jeg bestilte. Og den ble levert på to dager, helt utrolig bra! Ergonomi.no får helt klart min varmeste anbefaling!

16 stycznia 2012

Odpowiedź od Ergonomi.no

Takk for en fin start på uka for oss med din tilbakemelding. :)