Erggoedkoop.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel zi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Prima!

Tablet besteld om 13:30, volgende dag voor 13:30 binnen. Meteen weer een bestelling geplaatst.

11 sierpnia 2015

super goed en snel

heel fijn de case paste niet en echt maar een mailtje en de volgende dag een nieuwe binnen goede servies mag ook gezegd worden

10 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Goedkoop en toch kwaliteit!

Ik heb hier mijn Samsung Galaxy S5 mini besteld.
Deze werd prima de volgende dag al bezorgd, heel netjes en goed ingepakt. Alles was naar behoren en nu heb ik een hele fijne telefoon voor de laagste prijs! Top website, echt een aanrader!

8 sierpnia 2015

Zeer tevreden

De bestelling verliep simpel. De door mij bestelde iPhone is keurig op de aangegeven datum bezorgd en was goed verpakt.

28 lipca 2015

Samsung tablet 4 met 4g zwart

Zéér snelle verzending; laat op de avond besteld maar de volgende dag al in huis. Al eerder besteld bij erggoedkoop.nl en ook deze keer weer uiterst tevreden. Goede communicatie en prima service.
Tablet zelf is heerlijk om mee te werken. Heel eenvoudig te bedienen. Aanzetten en alles wordt geïnstalleerd. Zelfs de spelletjes van mijn vorige tablet werden direct overgezet.
Prima tablet voor een leuke prijs!

28 lipca 2015

Erggoedkoop.nl

Is erg goedkoop. Ik heb een Samsung Galaxy 4 10.1 gekocht. Prima levering binnen 4 dagen. Product is net zoals in de winkel, maar goedkoper.

24 lipca 2015

Mijn bestelde Samsung Galaxy S5

Op zondag 12 juli m'n mobiel besteld en helaas donderdag de 16e deze pas ontvangen maar de oorzaak lag bij de post i.v.m. staking anders had ik deze al dinsdag de 14e ontvangen. Daarom ben ik zeer tevreden over de snelle verwerking en verzending van mijn bestelling, TOP.
Zal zeker weer bij Erggoedkoop een bestelling plaatsen.
Groet, Rob.

21 lipca 2015
Oceniono na 5 z 5

Heel goedkoop en snelle levering!

Heb een tablet+hoesje hier besteld na 2 dagen al in huis. Hoesje kwam later (2 dagen) en dat was netjes vermeld op een brief die mee was gestuurd. Tablet helemaal in orde en super blij mee! Vandaag een sd kaartje besteld voor mijn tablet :)

19 lipca 2015

gewoon SUPER!!!!!!!!!!!

Ik had 2 tablets besteld en waren echt per direct in huis, er zat alleen verschil in de tablets dus zonder problemen een tablet omgeruild en Erggoedkoop.nl stuurde per direct een postzegel voor het retour van de tablet die ik wilde ruilen.
Wat ik nog een heel groot pluspunt vond, is dat je erggoedkoop gewoon kan bellen voor informatie over een artikel, ik twijfelde over een artikel en kreeg hele goede informatie.

14 lipca 2015

Prima levering

Snelle levering en prima verpakt.
Goede service . Ik had een smartphone bestelt en doet het heel erg goed.

14 lipca 2015
Oceniono na 3 z 5

Samsung S3 Neo

Snelle levering van de telefoon. Het was wel een product uit een andere regio. En ook jammer dat het label/etiket al doorgesneden was, Het doosje was dus al open geweest.
De telefoon doet het verder wel prima.
Rosanne

9 lipca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej