Eqology has been producing and distributing high-quality, test-based health supplement products for more than 25 years. Rooted in the pure Norwegian nature—the fjords, the mountains, and the ocean—our company, brand, and products reflect the purity, strength, and sustainability of their origin. Our name combines “EQ” and “ecology”, symbolising our commitment to human intelligence, empathy, and responsibility toward the environment. This philosophy is embedded in everything we do: from natural, carefully selected ingredients to science-based testing and proven health benefits. At Eqology, we are driven by a clear purpose: to change people’s lives for the better. We inspire healthier, more active lifestyles by offering test-based health concepts that support balance between nutrition, sleep, physical activity, and targeted supplementation. Sustainability, ethics, and quality are at the core of our business. We put the planet first in product development and operations, working to protect nature for future generations. Eqology – It’s in our nature.
PO Box 514, 1327, Lysaker, Norwegia
Kolagen z Eqology jest świetny! bardzo pomógł mi w czasie rekonwalescencji, a także jako suplement w zwykłym życiu. Polecam każdemu. Jedne co odstrasza to cena. Spokojnie mogłoby być więcej fajnych opcji zakupowych (stąd 4*)

Odpowiedź od Eqology AS
Biorę omega od 6 miesięcy, stan moich włosów, skóry, poprawił się znacznie. Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź od Eqology AS
po 5 miesiącach suplementacji stwierdzam, że jest to dokładnie to, czego brakowało mi w moim holistycznym podejściu do zdrowia. Kolejna bardzo ważna cegiełka, które podniosła moje zdrowie na wyższym poziom. Dużo można by tu pisać na ilu płaszczyznach. Powiem tylko, że zadziałało to bardzo komplementarnie i holistycznie.

Odpowiedź od Eqology AS
Przede wszystkim produkty najwyższej jakości. Dlaczego mnie jest ważne bezpieczeństwo produktu, bo podaję go mojej rodzinie. Dlatego Eqology, ponieważ firma bada swoje. Realne efekty zdrowotne spowodowały, że polecam z całego serca.

Odpowiedź od Eqology AS
Świetne preparaty. Witamina D w kapsułkach podniosła się po krótkim czasie brania, a teraz jest na poziomie 52. Bierze ją cała rodzina i wszyscy mają podobne wyniki. Kwasy omega pure artic Oli też mam nadzieję że są równie dobre. W smaku bardzo dobre, a ich branie przed nocą poprawia jakość snu i przyspiesza regenerację organizmu. Jest to odczuwalne.

Odpowiedź od Eqology AS
Preparaty są bardzo dobrej jakości o czym świadczy znaczna poprawa zdrowia we wszystkich aspektach. Trochę drogie , ale nie żal wydanych pieniędzy bo efekty mnie zaskoczyły. Lepsze samopoczucie , stałem się odporniejszy na infekcje i mam w sobie więcej werwy.Przy okazji chcę podziękować Pani Karolinie za bardzo miłą wsółpracę,polecenie waszej Firmy oraz pomoc przy składaniu zamówień.Bardzo pomocne było doradztwo Pani Karoliny. WSPANIAŁA KOBIETA.🫶

Odpowiedź od Eqology AS
Bardzo dobry produkt a mowie tutaj o Omega3 Pure Gold.Po braniu tego oleju przez kilka miesiecy mój organizm odżył, czuje sie bardzo dobrze a po dodatkowym suplementowaniu witaminy D3+K2 jestem zdrowy jak nigdy.Może produkty nie są tanie ale czy to ważne jeśli dobrostan jest wyśmienity?

Odpowiedź od Eqology AS
Niestety w moim przypadku produkt nie sprawdził się. Przy IBS po infekcyjnym powodował przyspieszenie perystaltyki i wyraźne obciążenie jelit. Zdecydowanie lepszą tolerancję uzyskałam przy preparatach bez dodatku oliwy z oliwek – dobrze sprawdził się Norsan Omega-3 w płynie oraz klasyczny tran Möller’s.

Odpowiedź od Eqology AS
Pan Romas z obsługi klienta jest niesamowicie pomocny, zawsze sympatyczny, doradzi, poinstruje w jasny sposób- zawsze jestem zadowolona z obsługi. Dziękuję bardzo i polecam :)

Odpowiedź od Eqology AS
Eqology pure arctic oil rozlewany jest do plastikowych butelek, co sprawia, że „czysty” i „naturalny” olej bogaty jest w mikroplastik. Szkodzi nam i środowisku. Słabo :(

Odpowiedź od Eqology AS
Jak za takie pieniądze można się bardziej postarać jesli chodzi o pakowanie. Pomijam fakt ze w szkle byłoby bardziej ekologicznie z czego firma podobno ma słynąć (eko, organic itp.). Zamówiłam pakiet półroczny z jednorazową płatnością. Niektóre butelki przyszły lekko wgniecione nie wiem z czego to wynika. Dostałam ładnie opakowane 3 buteleczki w miarę ładnym kartonie, pozostałe 4 były luzem. Przy takich kosztach wypadało by chyba bardziej o to zadbać i dopilnować żeby wszystko wyglądało i było odpowiednio zapakowane.
Jakość paczki oceniam na mocno średnią.
Wiele do rzeczenia pozostawia też wysyłka bo moja paczka została wysłałana z Polski. Nie do końca jestem przekonana do pochodzenia produktu.
Polecam ale czy warte tych pieniędzy, zobaczymy po stosowaniu.

Odpowiedź od Eqology AS
Od samego początku odkąd zdecydowałam sie na subskrybcję obsługa jest bardzo pomocna, ale moja ostatnia rozmowa zasluguje na opinię. Przeprowadzilam dosyć zagmatwaną rozmowe z mojej strony, ale Pan Romas Mazeika-pracownik biura obslugi wykazal sie niebywałą cierpliwoscia,taktem, zrozumieniem. Bardzo rzeczowo ofpowiadal na moje wszystkie pytania, byl przy tym bardzo uprzejmy i naprawde bardzo pomocny, wszystko wyjasnial mi bardzo klarownie, nie czuć bylo zadnego zniecierpliwienia z Jego strony, jak to czesto niestety bywa w tego typu rozmowach. Wszystko mi podpowiedzial, przedstawil korzysci jakie moge osiagnac, bez zadnej presji czy namolnosci. Naprawde czulam, ze chce mi pomoc. Bardzo dziekuje, takie postawy zasluguja na docenienie.

Odpowiedź od Eqology AS
Przesympatyczna rozmowa, Pan Roman pomocny odpowiedział na wszystkie pytania i pomógł wyjaśnić moje wątpliwości. Jestem zadowolona

Odpowiedź od Eqology AS
Świetne produkty. Świetny koncept oparty o fundament diagnostyki i faktów. Tutaj się nie zgaduję i nie kolenduje. Wszystko przemyślane i poukładane tak aby wspierać zdrowie i zdrowy biznes. Support na medal. zawsze obecny, pomocny, empatyczny i wyrozumiały (: 5/5

Odpowiedź od Eqology AS
Bardzo miła obsługa, Pani wszystko mi wytłumaczyła i pomogła w zamówieniu.

Odpowiedź od Eqology AS
od trzech lat kupuje u Państwa produkty. Od pierwszego razu kontakt z pracownikami infolinii jest zawsze cudowny, bez pośpiechu, a za to zawsze z pełną rzetelną informacją. Produkty Eqology arctic to najwyzsza jakośc jaką do tej pory kupowałam i juz przy niej zostane z Państwem.Zawsze kupuję kuracje na pół roku. Bardzo cieszy mnie to, ze mogę sobie pozwolić na produkt z "najwyższej" półki.Pozdrawiam

Odpowiedź od Eqology AS
Serdecznie dziękuję pani Marcie za cierpliwość i skuteczne rozwiązanie problemu.