"This option is available only with the SX420W/SX425W/NX420. When color ink is expended and black ink still remains, you can continue printing for a short time using only black ink. However, y... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg giver op! Køber kun originale printer cartridges for my Epson XP-6005. Men alligevel vil printeren ikke længre acceptere nogle af dem. Har kørt software update men problemet løser sig ikke. Det sk... Zobacz więcej
Den værste printer nogensinde..skifter blæk konstant, og selvom man køber orginale patroner virker møget ikke..kundeservice er ikke til nogen hjælp, og kun engelsk talende ansat det når han bliver su... Zobacz więcej
Epson ET2814. Elendig printer. Har som flere skriver, brugt oceaner af tid og blæk på testprogrammer, for at få printeren til at udskrive normalt. Har aldrig oplevet så mange problemer med udskriv... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Generatorvej 8 C, 2730, Herlev, Zjednoczone Królestwo
- www.epson.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Køb IKKE Epson EcoTank ET-2865
Jeg købte en Epson EcoTank ET-2865 i tirsdags, og den bliver leveret tilbage i morgen, mandag!
Wifi opsætning kan kun foretages gennem EpsonSmartPanel app, og da printeren ikke kunne finde vores wifi 😳 endte jeg med en direct forbindelse til min iPhone. Men det er jo ikke godt nok, når jeg også skal kunne printe fra min macbook! Og det kan jeg ikke uden særlig software. Så jeg downloadede Epsons setup software på min macbook, men det kunne ikke finde printeren! Hvorfor? Fordi printeren nu har låst sig fast på Direct-forbindelsen til min mobil! Jeg har søgt vidt og bredt; jeg har nulstillet printeren; jeg har gendannet den til fabriksindstillingerne; jeg har slukket alle gadgets og computere og routeren og igen gendannet til fabriksindstillinger og derefter tændt routeren for at forbinde til wifi (denne gang via en anden mobil)… Men printeren husker stadig mobilforbindelsen og vil KUN bruge den! Jeg har også downloadet et wifi setup program fra Epson til min mac, men det åbner ikke - sandsynligvis fordi det ikke er opdateret til seneste styresystemopdatering!!!
Jeg gik direkte efter en Epson printer, fordi jeg ingen problemer havde med min forrige Epson. Den var super nem, kunne let finde mit wifi, og jeg kunne derfor også let printe fra alle enheder.
Så jeg er rystet i min grundvold! Aldrig har jeg oplevet så ringe et produkt - eller det vil sige, selve produktet er sikkert helt fint, men alt omkring opsætningen har rystet mig. Aldrig har jeg oplevet så ringe apps og software, og jeg køber aldrig Epson igen!
Købt en epson til jul men cashback…
Købt en epson til jul men cashback gives ikke fordi den blev registeret 13 timer forsendt (inden 30 dage fra køb) derudover mister den konstant wifi og skal geninstalleres -virker på ingen måder!!
ET-5170 har jeg købt hos Computersalg
ET-5170 har jeg købt hos Computersalg.
Har forsøgt at få downloadet så jeg kan bruge scanning fra min computer. Umuligt at finde ud af at downloade og ringer du til dem så er det engelsk. Forbindelsen er så dårlig (har prøvet flere gange) at det er umuligt at forstå dem. Skriver du mails til Epson, ja så kan I jo nok gætte hvad der sker ? Ingenting.
ELENDIG SUPPORT!!!!
ELENDIG SUPPORT!!!!
Men ellers superfin Eccotank.
Problemer med at koble på WIFI - fik super hjælp forleden dag, men i dag hvor jeg har fået problemer igen, smækkede supporten røret på !!!!!!!!
Det er UHØRT 🤬🤬🤬🤬
Købte en Epson XP-4200
Købte en Epson XP-4200. Har aldrig i mit liv haft en så dårlig printer og jeg har haft mange printere. Den kan ikke udskrive efter jeg har installeret dvs.software og brugt så meget tid på at få det til at virke. Nu gider jeg ikke mere.
Epson bondefanger
Jeg har købt en Epson-scanner. Når jeg skal installere den, bliver jeg ført til en driver-app, som jeg skal abonnere på. Der er ikke en enkelt måde at installere scanneren på. Bondefangere. Snydepelse.
hol jer langt væk fra dem de tror alle…
hold jer langt væk fra dem de tror alle kan engelsk og når man få en dansker så smider de røret på så det er den dårligste måde at opfør sig på de vil have email men det er ikke hjælp hvis i vil have bedre service så køb en hp printer de hjælper på dansk en så længe der er brug for det og ringer en op hvis det er fejl i flere dage jeg køber ikke deres bras mere da de er så mærkelige
-----------------------------------------------------------
Stay far away from them they think everyone knows English and when you get a Dane they hang up so that's the worst way to behave they want email but that's no help if you want better service then buy an hp printer they help in Danish as long as it's needed and will call you back if it's a problem for several days I won't buy their crap anymore because they're so weird
-----------------------------------------------------------
Haltet euch bloß von denen fern! Die denken, jeder spricht Englisch, und wenn man einen Dänen erwischt, legen die einfach auf – das ist echt unmöglich. Die wollen zwar E-Mail, aber das hilft überhaupt nicht. Wenn ihr besseren Service wollt, kauft euch einen HP-Drucker. Die helfen euch auf Dänisch, solange es nötig ist, und rufen zurück, wenn es mehrere Tage dauert, bis es Probleme gibt. Ich kaufe deren Schrott nie wieder, die sind echt komisch.
Jeg har netop købt en Epson ET-2861…
Jeg har netop købt en Epson ET-2861 printer i Power. Sælgeren sagde at det var let at få til at virke. Efter nogle timer har jeg fået den til at printe, men den vil stadig ikke scanne. Hod dig langt væk det virker meget indvikledt
Virkelig godt tilfreds
Jeg købte en WorkForce printer, og den sparker bare ....
Deres danske kundservice er, når man ellers opfører sig ordentligt og taler pænt, super flinke, enormt effektive og har virkelig styr på deres sjit.
Jeg har selv været en klage-roev - dengang jeg ikke selv vidste op eller ned :)
Upålideligt produkt, hold jer væk.
Købte en Epson EcoTank ET-2865 hos elgiganten. Den værste og dyreste printer jeg har ejet. Pumperne går i stykker for et godt ord, alt alt for billige komponenter. Hold jer væk fra epson.
ADVARSEL hold jer langt væk fra Epson
ADVARSEL hold jer langt væk fra Epson. Jeg købte en printer et-2865 i Elgiganten. Der var et tilbud, hvor man skulle registrere printeren hos Epson, så ville man få tilsendt kr.300,- i rabat. Der skulle indsendes en uanede mængde oplysninger. Jeg oplyste hvad der blev spurgt om, efter 5 dage kom der besked om at de ikke kunne læse fakturaen og serienummeret. Mærkeligt for vi kunne da godt læse det på vores kopi. Har den opfattelse at de helst vil undgå at betale.
Uhjælpelig support
Uhjælpelig support. Købte XP-2205 wifi. Har brugt 6-7 timer uden at få den til at printe fra laptop via netværk (printer fint fra iPhone) inkl. adskillige korrespondancer med Epson. Har opgivet. Brugte derefter 2 m på "gammeldags facon" via USB. Printer nu fint. Den næste printer bliver helt sikkert ikke EPSON. Efter adskillige dage bad de mig kontakte ProShop, hvor den er købt. Deres service består i at indlevere printeren og så går der adskillige dage. Så opgav her og som sagt brugte USB. Hverken Epson eller Proshop foreslog USB indtil det andet problem var løst.
Deres projekter er langsom og halv…
Deres projekter er langsom og halv delen af tingene på den virker ikke.
Det var 20.000 lige ud af vinduet.
Dårligere teknisk support skal man lede…
Dårligere teknisk support skal man lede længe efter. Jeg har en Epson sc P8000 plotter og oplevet at den har problemer med at skrive på OHP transparent film. Jeg ringer ind for at få hjælp til evt opsætning eller ideer til samme. Jeg bliver hurtigt affærdiget med at der er sent en mail og jeg kan beskrive det der og sende nogle fotos. Det er tydeligt at kvinden jeg taler med ingen teknisk viden har. Epson! “Det er her og nu jeg har et problem og ikke i næste uge”. Prøv Canon support de prøver med det samme at hjælpe. Jeg har lært at hvis ikke Epson upper sig så har jeg købt mit sidste produkt fra dem.
Elendig printer, elendig service.
Min kæreste forærede mig en printer i julegave. En Epson Ecotank ET-2861.
Vi downloader den app, der anbefales når printeren skal bruges med en Macbook, og printeren udskriver straks 25-30 sider uforståelig kode, og nægter at udskrive andet. Vi afinstallerer og forsøger igen med samme app og samme resultat. Vi prøver med en anden app, der påstår at kunne bruges og det samme sker. Vi fjerner alt andet printerrelateret fra min computer og prøver igen med begge apps. Nu er vi oppe på over 100 udskrevne sider kode og intet anvendeligt. Så skriver vi til firmaet, der svarer at vi skal geninstallere og derefter nægter at svare os yderligere.
Jeg må sige, jeg har mødt meget elendig kundepleje i min tid med computere, men Epson undergår dem alle.
Printeren er ubrugelig og firmaet er fuldkommen ligeglade.
Jeg kommer aldrig til at købe et produkt af dem, og kan fraråde alle andre at prøve.
Tusind tak
Min nyindkøbte epson printer virkede ikke. Ringede og meget hurtigt blev årsagen fundet. Talte med det rareste menneske, der roligt og forståelig forklarede / løste problemet og nu virker printeren. Tusind tak til Epson support.
Advarsel: EPSON printer OK - support håbløs
Der kan ikke gives 0 stjerner. Har i januar 2025 hos Elgiganten købt en EPSON printer ET-3850 eco tank. Fint produkt og økonomisk i brug. EPSON tilbød i en kampagne en cash-back på kr. 400,- ved at kontakte EPSON. Er gjort. STORE tekniske problemer med indtastning af data. Lykkedes dog at modtage kvittering for OK. Stadig ingen penge modtaget. Rykket, rykket rykket. Bliver kastet rundt i Europa til forskellige afdelinger. En total håbløs organisation. Har opfordret Elgiganten til at droppe EPSON.
Blev overfuset af supporter hos Epson
Jeg er vant til rigtig god support fra Epson, men måtte i dag revidere denne opfattelse!
Havde brug for support til en af mine Epson printere og ringede til kundeservice. Efter +45 minutter opgav jeg og forsøgte med held nogle timer senere.
Fik en lavmælt møg uforskammet østeuropæisk kvinde i telefonen. Bad hende tale lidt højere og tydeligt, hvilket kun resulterede i mere grim tale og en email med nogle anvisninger, som jeg forsøger mig med.
Det kan i ikke være bekendt. Ved i kan gøre det bedre!
EpsonET-2865 printer
EpsonET-2865 printer - lige til lossepladsen.
Har taget tilløb til at installere den...desværre så nu kan jeg ikke returnere den !!!!
Det tager timer at koble den til Wi-Fi.
Den er mega ustabil og printet er grimt.
Til gengæld er den dyr!!!!!!
Ikke særlig god anbefaling fra Elgiganten.
Køb den aldrig....
Der er ingen tvivl om at Epson har…
Der er ingen tvivl om at Epson har nogle produkter af høj kvalitet, hvis de også havde en support afdeling af samme kaliber ville det være rart.
Jeg har for en måned siden bestilt noget printpapir og kort efter modtog jeg noget papir som jeg ikke har bestilt. Talrige mail frem og tilbage har ikke løst problemet, så jeg savner stadig det papir jeg har bestilt, for en måned siden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.