Chciałem zagrać sobie event, włączyłem fortnite o 18 bo o 20 jest event i wywaliło mnie z gry i nie mogę być na evencie, specjalnie włączyłem 2 godziny przed żeby być na nim, a niestety epic zrobiło t... Zobacz więcej
Darmowe gry od epic games to jakieś dno, myślą, że jak gra kosztuje na epicu 200 zł to ma taką rzeczywistą wartość. A w rzeczywistości te gry nawet nie są warte 5 złotych... Jak już chcą rozdawać... Zobacz więcej
Odradzam każdemu jakkolwiek angażować się w tą platformę. Pomimo zabezpieczenie 2 etapowego, jakiś z kosmosu haker mi je zdjął i przejął konto zmieniając hasło i email. Po skontaktowaniu się z support... Zobacz więcej
STFUU Na tą niemiecką strone, pobieram pokornie aktualizacje a tu hói, pokazuje że pobieranie mam na prawie 450mb/s, a jedyne co odbierają te iepane serwery to hIV alternatywki z katowic. Nie polecam,... Zobacz więcej
🤮🤮🤮🤮🤮🤮pls reapar the ranked system
jebać ich
chyba pójde zapładniać przez nich wszystkie matki,
tam pracujących. Scierwo większe niż lurwa repreztacja polski najlepiej bym naspermił na te wory spermy fajnie by było gdyby nie musiało to ograniczać do 100kb/s. Mam nadzieje że wyjaśniłem że to gowno to ściek i nie warto instalować na tym grze. Już kuraw autystyczne dziecko lurwa nie przydatniejsze niż te worki na sperme
jebać tą zjebaną aplikacje
jebać tą zjebaną aplikacje, żałuje ze wgl założyłem na tym konto, tempo z jakim to działa jest niesamowicie irytujące
Największy ściek jaki powstał
Największy ściek jaki powstał. nic dodać nic ująć
Beznadziejna platforma do gier
Beznadziejna platforma do gier, chyba najgorsza jaka powstała. Gry się zwyczajnie nie chcą pobierać. Co chwilę złe hasło i trzeba resetować. Nie polecam najgorszy ściek
epic napraw to że w fortnite mam…
epic napraw to że w fortnite mam odebrane 1100 v-dolców a mam tylko 900 v-dolców
co to za trailer do fortnite
co to za trailer do fortnite trwający 20sekund. Czekałem na to od 6 rano a wy dodajecie takie coś.
PS: kiedy włączycie serwery?
kradzież konta
dłużenie sprawy w której ukradli mi konto. dawałem wszystkie faktury dowodu zakupu oraz maile z utworzeniem danego konta na moim mailu w konkretnym czasie i kraju także ukazanie połączenie mojego konta z rockstar games które to jest jedyne połączenie które miałem połączone konto w skrócie brak konkretnej pomocy w dodatku strata konta ponieważ nie potrafią zweryfikować że to ja jestem twórcą konta choć wszystko na to wskazuje
Epic napraw zapis danych
Największy badziew jaki mógł powstać na tym świecie.Miałem tylko 11gb gry do pobrania ( gdzie pobrałem już 104gb gry) i przez tydzień miałem zatrzymane pobieranie gry ponieważ zużyło mi to dużo internetu i musiałem poczekać aż znowu będzie lepszy,włączam ponowne pobieranie a tam okazuje się ze znowu muszę pobierać wszystko od nowa gdzie wcześniej robiłem to samo i wszystko było normalnie zapisane, dzięki bardzo Epic Games za stracony internet czas i pieniądze na prąd :).
Nie Polecam.
3 sezon 4 rozdział to najgorszy sezon…
3 sezon 4 rozdział to najgorszy sezon jaki był. Naprawcie go pls bo się grać nie da
Nie oddają pieniędzy za zwrócone gry !!
Nie oddają pieniędzy za zwrócone gry !!
Na konto bankowe zwrócić nie potrafią, chcieli PayPal, podałem , też nie potrafią!! Nie mam teraz ani gry ani pieniędzy!!
dodane rangi w fortnite są zbugowane…
dodane rangi w fortnite są zbugowane pozdro
ŚCIERWO
Ten wasz ku*wa launcher to obrzydliwe ku*estwo, ładuje się pół godziny, wylogowywuje bez powodu, gdzie jest wyraźnie kliknięte, żeby ku*wa nie wylogowywać. G*wno, 0 optymalizacji, wczytuje jakieś ścierwo nikomu nie potrzebne.
dodajcie ustawiania profilu aby moznalo…
dodajcie ustawiania profilu aby moznalo dać zdj na profil
Katastrofa!!!
Epic Games to najgorsza platforma jaka istnieje na rynku. Nawet Electronic Arts z tym swoim nowym syfem, nie sięga takiego dna jak ta platforma... Ta platforma nigdy więcej nie zagości na żadnym moim komputerze. Choćby 100 gier AAA oferowali za darmo!
PS Dzięki za zepsucie Saints Row IV na Steama przez jakieś aktualizacje wersji gry z prefenracją na to epickowe coś. Nie ma mowy bym to kupił znowu na Epicku.
nie moge zalogować się na konto bo…
nie moge zalogować się na konto bo przenosi mnie na inne konto. Polecam steama bardziej , bo steam to nie oszusci.
Nie polecam epic bo to jebany śmieć…
Nie polecam epic bo to jebany śmieć który mi skasował konto z dupy a tylko włączyłem Fall guys ,a na tym koncie miałem aż 13 gier ponad połowa to kupione
Jeżeli ktoś wam e-maila zwinie…
Jeżeli ktoś wam e-maila zwinie zapomnijcie o odzyskaniu konta epic albo o rozłączeniu powiązań śmiech.
Pobieranie aktualizacji
Żeby ku*wa pobrać 6gb aktualizacji to musze czekać godzine, bo se pobiera po 3mb i później po 0, na speed testach mam 300 mb/s :)
to g0wno a nie firma…
to g0wno a nie firma ponieważ nie mogą naprawić mojego błędu pisze jeszcze raz że to g0wno