EnergiMidt

Oceniono na 5 z 5

Har været fiberkunde i mange år hos EnergiMidt, og der har aldrig været nogen problemer. Altid venlige og forstående hvis et problem opstår. Derimod har jeg en søn som bor i Odense og som har Energi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg vil gerne have lov til at takke Energimidt for at blive stemplet som dårlig betaler og samtidigt kræve 2000,00 kroner for at blive kunde bare fordi jeg har valgt at have adressebeskyttelse. De... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev betjent af Lene Christina Petersen, som virkede både erfaren, dygtig og velformulerende. Og også personligt engageret med sin viden. Jeg anmeldte et ejerskifte i forbindelse med en sommerh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service og rådgivning ang. Faktura. God til at forklare deres måde at afregne på, samt Ca.forbrug fremover. Lene Petersen var utrolig behagelig at snakke med, venlig og dejlig at snakke med, me... Zobacz więcej

1. Zakład energetyczny
  2. Dostawca internetowy

O EnergiMidt

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk

Danmarks fjerdestørste energiselskab tager aktivt del i udviklingen af fremtidens energi- og kommunikationssamfund. Flere end 57.000 fiberbredbåndskunder og over 4.500 installerede solcelleanlæg i Danmark. Solcelle- og vindmølleparker i Danmark og i udlandet leverer en årlig el-produktion svarende til ca. 37.000 familiers elforbrug. EnergiMidt leverer bæredygtige løsninger, som lever op til kundens forventninger om komfort og tryghed.

Kundeservice El/Energi

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Man skal betale ekstra for alt!

Min udlejer skiftede os fra Yousee til Waoo fordi han ville fremtidssikre vores boliger. Men jeg føler sku jeg er kommet et skridt tilbage i tiden! Jeg betaler 250kr om måneden for internet. Men jeg får INTET for den pris. Hos yousee gav jeg 215kr for internet. En 50/10 mener jeg det var. En forbindelse jeg selv kunne blande som jeg ville. Derfor kunne jeg bla. lave en 30/30. For de 215kr fik jeg både en router med 4-5 porte i som jeg kunne koble flere computere og andet i. UD OVER det fik jeg også trådløst internet i samme router OG mulighed for at ændre i porte og andre ting inden i routeren. Der ud over fik jeg en ganske udmærket TV app som jeg kunne bruge på både tablet og telefon uanset om det var android eller Iphone. OG jeg fik en hjemmeside jeg kunne åbne og se tv på. Alt sammen uden at være på min egen forbindelse. Så længe jeg bare havde mit Yousee login så kunne jeg se det over alt i landet uden at skulle registrere noget først. Og alt dette gav jeg 215kr for. Hos Waoo får jeg ikke router, den skal jeg købe eller betale ekstra for. Jeg får ikke trådløst internet, det skal jeg betale ekstra for. Og jeg får ingen tv app til min Android telefon for det findes slet ikke. Og vil jeg bruge en enhed til at se tv fra altså en computer skal den registreres først. Jeg kan ikke ændre noget selv. Alt skal Waoo ordne. Jeg læste mig frem til at hvis ens forbindelse har været lukket koster det 250kr at få den åbnet igen! 250kr! Det koster intet hos yousee. Igen tager i betaling for ting andre gør gratis. I er håbløst bagud. fremtidens internet? ja den er god med jer! Kom nu ind i kampen! Det her må i kunne gøre bedre! Jeg overvejer helt seriøst at skifte til yousee igen når de åbner op for at folk uden tv hos dem kan få internet. Det vil være billigere for mig i længden! Hvordan waoo kan blive bedst i test forstår jeg ikke! Det eneste positive er vel egentlig at den lille bitte smule jeg rent faktisk får for pengene virker som det skal uden problemer. At man så stort set intet får er jo så hvad det er.

EDIT: 11-12-2015. Jeg kan se de har besvaret på det jeg skriver: Det vil jeg gerne kommentere på. De siger de ikke tilbyder gratis trådløst eller en gratis trådløs router fordi de fleste mennesker har en router de selv vil bruge. Og det er også fair nok at man mener det. Men derfor kan jeg ikke se problemet i at tilbyde en gratis router. Så når man bestiller internet kan man lige sætte hak i at man gerne vil have en router med trådløs internet for 0kr. På den måde giver man folk muligheden og så kan dem der ikke vil have en lade vær med at få en. Det ville ha været en smart løsning. Men sådan er det selvfølgelig ikke, så innovativ er man ikke endnu. Så siger de at det koster 595 for genåbning af abonnement. Det er rigtig for TV. Men for bredbånd koster det ikke en krone at få åbnet sit internet igen efter det har været lukket. Det er gratis. Og desuden så kan man gå ned i TDC butikker og betale sine regninger hvis man skulle ha lyst til det. Tror ikke jeg kan troppe op hos energi midt med en regning og betale den. Og desuden har energi midt ikke butikker rundt om i landet. Så de 250 energi midt tager for genåbning af internet koster altså gratis hos yousee.

Registrering af enheder? Kan forestille mig at det skal foregå på en waoo linje. Det ville igen være smartere hvis man bare havde et login man skulle bruge og så kunne man se sine kanaler og alt det uden at skulle registrere noget. Det ville også gøre det hele meget nemmere. Så behøver jeg ikke spekulere over om den her enhed faktisk er blevet registreret eller ej.

Men fair nok. Hvis Energi Midt ændre på nogle af de her ting. Og altså giver gratis router hvis man ønsker det, fjerner gebyrer for at åbne internet, skaffer en App til iphone og android til at se tv på, gør det nemmere at bruge sådan en app sådan at man ikke skal registrere sig først og måske bare følger lidt med de andre store firmaer der ude så skal jeg ændre mine stjerner til noget emre positivt :)

9 grudnia 2015

##Opdateret d. 11/12-15##

Hej Morten

Enig i det med routeren, det kan jeg som sådan ikke argumentere imod.

Så vidt jeg kan se, har man ikke kunne bestille Internet uden at have tv, (i hvert fald ikke som alm. privatkunde, måske som foreningskunde?) Jeg kan se de ændrer dette i løbet af 2016, og så må vi se om der ikke løber et gebyr på, hvis man skal genåbnes.

Du er endda meget velkommen til at komme og betale din regning i vores receptionen, hvor vores folk sidder klar til at tage imod dig - så jo, det kan du faktisk godt. Vi har ingen fysiske butikker, det er korrekt.

Registrering af produkter skal ikke nødvendigvis ske på en Waoo! linje, det kan man gøre på en hvilken som helst linje.

Vi må vente og se hvad fremtiden bringer.

____________________________________

Hej Morten

Lad mig først starte med roserne. Jeg er glad for at høre, at den forbindelse vi leverer til dig lever op til forventningerne.

Så til risene…Det er korrekt, at Yousee leverer en 4 ports trådløs router med, og at vi ikke gør det. Vi oplever ofte, at kunderne ønsker at bruge deres egen router, derfor bestemmer vi ikke dette for kunden, og lader det være en del af prisen. Vi leverer en 50/50 forbindelse, med synkrone hastigheder, dvs. du har altid den hastighed både op og ned, som vi lover.

Hvad angår tv, så tænker jeg ikke du fik tv med i prisen for de 215,- ? Vi har ikke en app til Iphone, men vi har en app til Ipad og Android på vej i det nye år. Vi tilbyder skam muligheden for, at se tv i sommerhuset eller på storbyferien i København, og det er ikke nødvendigt du er på vores net. Waoo! skal registrere enhederne, men du kan registrere op til 5 enheder, og dermed skulle der være mulighed for, at alle kan se noget.

Har din forbindelse været lukket grundet manglende betaling, så tager vi 250,- for at åbne den igen. Jeg kan læse mig til, på Yousee´s gebyroversigt, at de tager 595,- for det. 995,- hvis det skal åbnes som en ”straksåbning”. Vores vil altid være en ”straksåbning”. Mailer eller sender man et billede af en kvittering, så åbner vi med det samme i almindelig åbningstid. Vi har ikke et ekstra gebyr for at det skal være ”straks”. Nu vi er ved gebyr, så tager Yousee 395,- for at nedgradere din tv pakke – det koster 0,- hos os. Mange nedgradere til en mindre pakke i sommerhalvåret, og opgradere igen i vinterhalvåret, begge dele uden beregning. Nedgradering til en lavere Internethastighed koster 95,- det koster 0,- hos os.

Bedst i test er netop værdi for pengene. Vi leverer et kerneprodukt – Internet, og leverer præcis det vi lover. Nemlig en stabil Internetforbindelse, hvor man altid er på, og hvor vi altid leverer den lovede hastighed,

Flere af de ting, du nævner, kan være ting vi ændrer på i fremtiden. Kan vi lave en aftale om, at hvis vi ændrer på nogle af de grundlæggende ting, som du er utilfreds med – at du så retter din anmeldelse derefter?

Glædelig Jul

er rimelig god

jeg syntes ikke der de store problemer med fibernettet

3 grudnia 2015

Hej Otto

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Hvis du ikke har de store problemer, så er det jo bare dejligt - skulle du opleve noget, så hører vi selvfølgelig gerne fra dig.

Bedømmelse af fibernet

Fibernettet lever helt og aldeles op til mine forsigtige forventningerne, stabilt og ensartet hastighed.

2 grudnia 2015

Hej Ole

Det er godt at høre, at de forventninger vi har til fibernettet, også er det, som du oplever.

Alt har virket perfekt.

Fiberbredbånd burde være for hele landet.

1 grudnia 2015

Hej Morten

Tak for de 5 stjerner og din anmeldelse.

Det er rigtigt dejligt, at høre det bare virker som det skal.

Hvad angår hele landet, så er der et lille stykke vej endnu - men vi arbejder da på det :-)

Oceniono na 1 z 5

Elendig - bedst i test=må være en joke

Vi har haft WAOO siden 1/9-15

Vi har stadigt ikke et produkt der tilnærmelsesvis fungerer bare tåleligt.

Vi har været 3 trådløse routere igennem, foruden 2 fiberbokse...

Vi er endt ved udgangspunktet - nemlig at vires TV ikke kan komme på wifi, men tv fungerer sådan da.

Hvis vi bruger wifi fra den indbyggede fiberboks, så pixelerer billedet på tv- det bliver vi så fortalt at det kan IKKE LADE SIG GØRE... Men det er fact...

I valgte så at slå wifi fra på fiberboksen og lader os igen kører med de elendige Zyxcel routere til wifi - nu kan man da trods alt se tv mens der bliver brugt internet - dette kunne man ikke før (heller ikke med kabelløsning istedetfor wifi)

Simpelthen for ringe

Bedst i test?

What?!!

Bedst i længst ventetid på at få jeres hardware til at fungere??

28 listopada 2015

Hej Thomas

TV (i hvert fald hvis det er tv via Waoo) kan ikke køre trådløst via den indbyggede router eller via Zyxel routeren. Det kan være et stream eller noget andet, men her vil man i så fald, være "overladt" til trådløs, hvor garantien for hvor godt det virker er svær at give.

Jeg vil rigtig gerne have lov at undersøge det nærmere. Jeg kan dog desværre ikke finde dig via dit navn, så hvis jeg skal hjælpe dig, skal jeg bruge flere oplysninger på dig.

Du kan sende det til trustpilot@energimidt.dk - så kontakter jeg dig asap.

Skal man virkelig gi en stjerne - Nu på 4 stjerner

09 december
Næsten i mål :)
03 december:
Det ser ud til at sagen nu er ved at blive løst. Der er kommet overblik over de faktiske forhold. Sagen vedrører etablering af Fiberbredbånd. Det tyder på at Energimidt ikke var i besiddelse af opdaterede oplysninger fiberinstallationen i mit område. Sagen behandles og forventes tilfredsstillende løst i de kommende dage.
Jeg giver et par stjerner ekstra og flere hvis sagen kommer på plads :-)
Energimidt fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Bruger ikke tid til at læse henvendelser og sætte sig ind i sagen. Svarer i øst og vest.

28 listopada 2015

##Opdatering d. 10. dec. 2015##

Tak for de 4 stjerner. Jeg er glad for at nogen ( nogen = Simon) har fået løst sagen med en lykkelig udgang :-)

##Opdatering d. 3. dec. 2015##

Hej Sune - tusind tak for de ekstra 2 stjerner. Det er dog endnu ikke lykkedes mig, at finde ud af, hvad din sag omhandler. Jeg vil fortsat gerne høre fra dig, så vi kan få de sidste stjerner med.

Hej Sune

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse. Det forløb, som har været op til anmeldelsen, er du ikke rar og indvie mig i det, så jeg kan se hvad vi har gjort galt?

Du kan skrive til mig på trustpilot@energimidt.dk - så kan vi forhåbentlig få styr på det.

super

virker altid

22 listopada 2015

Hej Else og Finn

Tak for jeres anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejligt, at høre det altid virker.

Utroværdig

Utroværdig og til grin

17 listopada 2015

Hej Dennis

Jeg er ked af at høre, at du finder os utroværdige. Desværre giver din anmeldelse, mig ikke meget at gå efter, da jeg naturligvis gerne vil høre om din oplevelse.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@energimidt.dk

seriøsfirma

de holder de aftaler man indgår

12 listopada 2015

Hej Leif

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtig dejlig at høre, at aftalerne er blevet overholdt og du forhåbentlig er kommet godt i gang.

Oceniono na 3 z 5

Alt for mange udfald af internet forbindelse

11 listopada 2015

Hej Johan

Der kan flere årsager til udfald, under alle omstændigheder er der noget vi skal have kigget nærmere på.

Enten kan du ringe til vores tekniske support (du må gerne spørge efter mig) eller skrive til trustpilot@energimidt.dk - så vender jeg tilbage til dig.

Anmeldelse.

Selv hvis jeg anstrenger mig kan jeg ikke finde noget at klage over.

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Fantastisk hurtig.

Jeg er meget, meget tilfreds.

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at vide, at det bare virker.

Meget Langsom bredbånd

Jeg synes det går meget langsomt når jeg bruger internettet???

Hej Jens

Det skal vi da have kigget på - ring til mig på 70 15 00 60 og spørg efter mig, eller skriv til trustpilot@energimidt.dk - så skal vi nok få det løst - eller i hvert fald finde ud af, hvad der er galt.

Oceniono na 5 z 5

det er bare det bedste i DK

ALTID super SUPER fart over internettet

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner

Dejligt at høre, at der fart på.

Oceniono na 2 z 5

Mangel på kundeservice

Fejlmeldte min internet forbindelse, da den var blevet lukket, vi fandt ud af det omhandlede en regning som der ikke var styr på! efterfølgende ringede jeg 4 gange til kunde service, og blev sendt forskellige steder hen alle gange, til sidst åbnede de så igen, men en besked om det iøvrigt lige kostede 250kr at få det fikset! hmmm... man kunne godt overveje et andet sted at hente sit internet fremover!

3 listopada 2015

Hej Alex

Det er naturligvis ærgerligt, at du er blevet stillet rundt nogle gange, inden du har fået fat i den rigtige medarbejder, det kan jeg kun beklage.

Når vi lukker en kunde, så har der været en medarbejder manuelt inde over sagen, og gøre et stykke arbejde. Derfor koster det et gebyr når forbindelsen skal åbnes igen. Dette fremgår også af vores generelle vilkår.

Hvis du tilmelder betalingen til PBS, så sparer du et gebyr på 49,- pr betaling, samt at du er sikker på betaling bliver betalt til tiden hver måned.

Fibernet

Jeg oplever TV signalet ofte sendes med skiftende styrke. TV billedet fryser, hakker eller der bliver helt blank skærm i sekvenser. Det er meget forstyrrende, når der er en udsendelse man gerne vil følge med i.

29 października 2015

Hej "Kunde"

Jeg har flere spørgsmål til de udfordringer du oplever. Hvordan får du tvsignalet ind, via boks eller antennekabel? Hvor ofte opstår problemet, er det på alle kanaler osv

Du er meget velkommen til enten at skrive til mig på trustpilot@energimidt.dk eller også kontakte vores tekniske support, som ville kunne hjælpe dig med dit problem. De sidder på 70 15 00 60 og er her frem til kl 21.00 i hverdagen og 8-20.00 i weekenden.

Tilfredsstillende service

29 października 2015

Hej Finn

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Dine roser er sendt videre til vores kundecenter.

det virker godt

Det er godt og virker altid

Hej Hedda

Det er dejligt at høre, at det virker godt, og at det altid virker.

Ermegettilfreds

Vi har de bedste oplevelser med jer.

Hej Brithe

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er da bare rigtig dejligt at høre, tak for din tilbagemelding.

Fremragende bredbånd

Det er skønt at vi efter to år ikke har haft et eneste udfald, på TV eller internet. 50/50 er en fin hastighed til os, hvor man ikke behøver at tænke på hvad man skal bruge tiden til, medens man Uploader eller Downloader.

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerne.

Det er en fornøjelse at læse, at I ikke oplever udfald, at hastigheden er som den skal være - og at det vel og mærke har kørt sådan i 2 år.

Mvh Stefano

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej