12 mdr. opsigelse, det er simpelthen useriøst at holde på deres kunder på den måde! Det giver ikke lysten til at bruge dem på vores andre platformer i fremtiden! Pænt nej tak herfra...
Jeg havde brug for hjælp, da Zalando ikke mente min retur pakke var leveret. E-mærket hjælp og jeg har nu fået pengene. Rigtig god service!!
Jeg blev snydt online hos Nordic ritual som nu sjovt nok har ændret navn,logo det hele.. Jeg fik ikke svar...først efter jeg kontaktede en jurist hos e-mærket, så gik det hurtigt og jeg fik varen... Zobacz więcej
Vi fik mange gode råd og vejledning fra deres jurister da Love.dk skulle e-mærke certificeres. Mails med spørgsmål blev også besvaret hurtigt, samme dag. Kan klart anbefales til andre netbut... Zobacz więcej
Informacje o e-mærket
Napisane przez firmę
e-mærket arbejder for en mere tryg og gennemsigtig og sikker e-handel. e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. e-mærket har mere end 2.600 medlemmer.
Vi hjælper hvert år mange hundrede forbrugere og erhvervsdrivende. Vi vil anbefale at anmeldelserne her på Trustpilot læses i lyset af det.Dane kontaktowe
Generatorvej 8D, st. tv., 2860, Søborg, Dania
- info@emaerket.dk
- www.emaerket.dk
Odpowiada na 37% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg havde brug for hjælp
Jeg havde brug for hjælp, da Zalando ikke mente min retur pakke var leveret.
E-mærket hjælp og jeg har nu fået pengene.
Rigtig god service!!
12 mdr. binding! Nej TAK!
Det giver ikke lysten til at bruge dem på vores andre platformer i fremtiden!
Pænt nej tak herfra...
Ved lukning af virksomhed og cvr nummer…
Ved lukning af virksomhed og cvr nummer opkræver e-mærket 3 mdr opsigelse, jeg har intet nytte haft af denne aftale forkert rådgivning
e-mærket fuldkommen værdiløst.
Har desværre måttet konstatere, at e-mærket er fuldkommen værdiløst. Fik fortalt af en af de sider, e-mærket har godkendt, at det ville koste et gebyr på 800 kr. at annullere en ordre. Det stod ikke i deres vilkår, og uanset ville det have været et ulovligt aftalevilkår at opkræve gebyrer for at annullere en ordre indgået over nettet. Skrev til forhandleren, at de skulle annullere ordren og at det var ulovligt at opkræve det gebyr. Alligevel vælger de, uden forudgående aftale, bare at levere ordren i stedet for at annullere den, og sender derpå en faktura for levering på 800 kr. Nu kalder de det så bare et leveringsgebyr i stedet for (til trods for at levering koster 0.00 kr. ifølge ordrebekræftelsen). Efter længere tids diskussion begynder denne såkaldt e-mærkede hjemmeside bare at pålægge rykkergebyrer i stedet for at annullere den ulovlige faktura.
Jeg har bl.a. over for sælger gjort gældende, at min far er handicappet og bl.a. ligger til genoptræning efter en alvorlig ulykke, hvor han har ligget i koma, og at ordren aldrig skulle have været indgået, og derfor ønskede jeg at annullere den. Sælger af den e-mærkede hjemmeside svarer mere eller mindre ordret, at han ikke kunne være mere ligeglad med min fars handicap. Jeg synes faktisk, at det var så groft, at jeg overvejer at politianmelde den pågældende virksomhed.
Ved efterfølgende klage til e-mærket hører jeg aldrig noget som helst.
Jeg er rystet over, at sådan en forretning overhovedet kan blive e-mærket til at begynde med.
Jeg blev snydt online hos Nordic ritual…
Jeg fik ikke svar...først efter jeg kontaktede en jurist hos e-mærket, så gik det hurtigt og jeg fik varen gratis og pengene retur, efter næsten 4 uger uden svar fra hjemmesiden.
Underligt at e-mærket støtter sådan nogle sider der direkte scammer kunder, derfor for i 4-5 🌟
God oplevelse- hurtig levering og god…
God oplevelse- hurtig levering og god information under processen.
Op til 30 dage for at starte en sag op
Op til 30 dage for at starte en sag op, ja 30 dage.. Nu har vi allerede brugt tid på et utal af emails med firmaet, som i øvrigt er elgiganten.dk i over 40 dage med dem.. Nu emærket ...
Altså 30 dages behandlingstid
Det giver jo ingen sikkerhed med emærket, når I er så lang tid om at starte en sag op... Jeg er skuffet..
Nem side at navigere i
Nem side at navigere i. Produkterne var efter anvisningerne og alt i alt et godt køb syntes jeg. Jeg bestilte og havde varende allerede dagen efter hvilket jeg syntes er mega go service .
Manglende skriftlig bekræftelse på udmeldelse – trods gentagne henvendelser
Vi opsagde skriftligt vores medlemskab hos e-mærket den 2. september 2025, inden certificeringsforløbet blev påbegyndt, og før der fandt nogen kravsgennemgang, compliance-proces eller anden certificeringsaktivitet sted.
Den 3. september 2025 præciserede vi, at beslutningen var truffet på vores eget initiativ og udelukkende som følge af interne prioriteringer, og at den ikke var relateret til e-mærkets krav, compliance-forhold eller certificeringsmodel. Samtidig anmodede vi om, at certificeringsprocessen blev afsluttet, og at vores konto samt tilhørende oplysninger blev lukket.
Den 4. september 2025 blev vi oplyst om, at udmeldelse normalt håndteres via medlemsportalen. Vi gjorde i den forbindelse opmærksom på, at udmeldelsen allerede var meddelt skriftligt, entydigt og endeligt.
Det skal understreges, at sagen ikke handler om betaling eller økonomi. Vi har hele tiden været indforstået med, at et eventuelt indbetalt kontingent ikke refunderes.
Den 26. december 2025 rykkede vi endnu en gang skriftligt for en bekræftelse på udmeldelsen og administrativ afslutning af sagen.
Mere end fire måneder efter den oprindelige udmeldelse har vi fortsat ikke modtaget nogen skriftlig bekræftelse.
Vores samlede oplevelse er manglende respons og manglende administrativ afklaring, og på den baggrund kan vi ikke anbefale e-mærket som samarbejdspartner.
Falsk forbruger tryghed — betalt af virksomheder
Jeg kontaktede e-mærket i en sag mod Jacobsen Møbler, fordi butikken nægtede at fortælle mig, hvordan jeg skulle returnere mine stole. Jeg ventede på svar, og da det endelig kom, påstod de pludselig, at det var “for sent” – både butikken og e-mærket.
At e-mærket gav sælgeren ret, selvom jeg gentagne gange bad om retur-instruktioner og ikke engang måtte aflevere dem fysisk, viser tydeligt, hvem der bliver beskyttet: de virksomheder, der betaler for mærket – ikke forbrugerne.
Det er falsk tryghed. Jeg stod mere alene med e-mærket end uden.
Ironisk nok vandt jeg hele sagen hos Nævnenes Hus. Det siger vist alt om e-mærkets værdi for forbrugere.
Jeg kan på ingen måde anbefale e-mærket som reel forbrugerbeskyttelse.

Odpowiedź od e-mærket
Endnu engang må jeg konstatere at…
Endnu engang må jeg konstatere at e-mærket er en falsk tryghed for os som benytter et af deres e-mærket web butikker (LavprisEL). Hvorfor vi forbruger skal snydes til at tro vi trygt kan handle ved en e-mærket webshops må betegnes som en falsk varebetegnelse!
OPDATERING. Der gik 2 uger før vores køb fra Lavpris El kom frem til os. Den ene pakke kom dagen efter. Det tog 3 dage før deres kunde service svarede på vores henvendelse. I mellemtiden tog vi selv kontakt til Danske Fragmænd hvor vi fik løst tingene. Lavpris El og Greenline er tilsyneladende samme firma eller bruger et fælles lager, som de leverer fra! Sikke noget rod.

Juristen Jens
Det var venlige og forstående mennesker jeg fik i telefonen
Jeg blev vejledt til at skrive mest udførligt. Juristen holdt mig løbende orienteret i processen og det lykkedes mig at få ombyttet den vare jeg var utilfreds med
Tak til Jens for god information og kommunikation og ikke mindst for en fremragende arbejdsindsats
Hjælp til e-mærket hjemmeside, der ikke svarede på henvendelser ifm. returnering
Oprettede en sag vedr. e-mærket hjemmeside, der ikke svarede på henvendelse ifm. returnering af købt vare. Derefter fik jeg returlabel og efter returnering blev pengene refunderet fra firmaet. Tak for hjælpen!
Hurtig og tryg hjælp
laire Ann Lønow gjorde processen super enkel og hurtig. Klar rådgivning, effektiv eksekvering og løbende opdateringer.
Danmarks mest seriøse anmeldelsesplatform - for mig...
For mig den mest lødige og seriøse anmeldelsesplatform i Danmark, der skaber tryghed for mig som forbruger.
E-mærket hjalp mig, da Zalando ikke ville!
Jeg kontaktede e-mærket i en sag, hvor jeg havde bestilt varer fra Zalando, men modtog kun en del af min ordre. Zalando påstod, at alt var leveret, og ville hverken refundere pengene eller gensende de manglende varer, her var e-mærket en kæmpe hjælp og ret hurtigt blev sagen løst.
e-mærket har hjulpet mig så fint og…
e-mærket har hjulpet mig så fint og meget hurtigt med at få mine penge for fragt retur efter et køb som jeg fortrød, og hvor Power som det handlede om, nægtede at give mig min fragt retur, de havde deres egne regler om dette, og da de er e-mærket, hev de fat i dem og fortalte om deres opførsel.
Jeg vidste slet ikke at jeg kunne klage over sådan noget, men det ved jeg så nu.
Tak til e-mærket. :)
Nyt til gammelt. Nej Tak "Refurbished"
Havde købt en printer i Bilka Odense, der efter 5 mdr og 70 sider print gik i stykker, den ville Bilka bytte til en refurbished printer (en anden brugt printer), som eneste løsning.
Henvente mig til e-mærket som gik ind i sagen, 3 dage efter fik jeg besked fra Bilka at jeg kunne få pengene tilbage eller en ny printer..valgte en ny.
TAK til e-mærket for hurtig hjælp... Klaus C.
De hjalp mig med at komme i kontakt med…
De hjalp mig med at komme i kontakt med zalando. som ellers var umuligt
Håber næste afsnit af kontant omhandler jeres forretning
Vi har tidligere ansøgt om at blive en del af e-mærket, men fandt hurtigt ud af, at det ikke var det rigtige for os. Alligevel blev vi bundet i en tvungen kontrakt i ét helt år – selvom vi reelt aldrig fik nogen værdi eller ydelser ud af det.
Efter gentagne frustrationer indgik vi en fratrædelsesaftale, hvor vi betalte et engangsbeløb på flere tusinde kroner – med forventningen om, at sagen nu var lukket. Men vi bliver stadig trukket penge.
Vi har kontaktet e-mærket for at få svar og løsning – men mødes med tavshed. Ingen svar på vores mails, og intet forsøg på at rette op. Det er ekstremt skuffende og uprofessionelt.
Efter at have læst andre virksomheders oplevelser, kan vi se, at vi langt fra er de eneste, der føler os fanget af en organisation, som ironisk nok skulle stå for troværdighed og gennemsigtighed. Når man stiller sig op som garant for "ordentlighed" i dansk e-handel, bør man selv leve op til de regler og etiske standarder, man kræver af andre.
Vi føler os snydt – og fraråder kraftigt andre virksomheder at tilmelde sig e-mærket, før de har læst det med småt.

Odpowiedź od e-mærket
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.