Jeg bestiller bøger den 16. maj. Næste dag kommer de med posten. Flot. De 2 bøger jeg har bestilt er Det stjålne æg og Ravnens rede begge af Lise J. Qvistgaard. Bøgerne er rekvireret til gaver, men... Zobacz więcej

gode materialer, men prisen bliver hurtig for dyr. Indkøb af IT-abonnemnter koster og vi skal supplere i mindre omfang end tidligere - Elysion ligger i den dyre ende, desværre - ex. Jela kan bedre p... Zobacz więcej
Jeg køber af og til bøger på Elysion til skolebrug. Både arbejdsbøger og læsebøger. Købs- og leveringsprocessen er upåklagelig. Elysion har en rigtig fin hjemmeside, hvor man kan læse uddrag af alle b... Zobacz więcej
Helt fantastisk oplevelse. Nemt at finde noget barnet ville og kunne læse. Og ikke mindst hurtig levering. Eneste minus kunne være at prisen er lidt højere end andre steder på nettet. Men jeg be... Zobacz więcej
Informacje o Forlaget Elysion
Napisane przez firmę
Hos Forlaget Elysion finder du letlæsningsbøger til børn og tweens – lige fra de nye læsere til de mere øvede.
Vi har et stort udvalg af serier og emner, så der er noget for enhver smag og niveau. De lavt lixede bøger er fyldt med flotte illustrationer og perfekte til de nye læsere, mens de øvede kan kaste sig over spændende historier, der fanger fantasien.
Derudover tilbyder vi opgavehæfter til dansk, tosprogsundervisning og matematik, samt frilæsningsmaterialer i tysk og engelsk – så læring kan være sjov både i skolen og derhjemme.
Marcus Allé 26, 6000, Kolding, Dania
- elysion@elysion.dk
- www.elysion.dk
Hurtig overskuelig handel og hurtig…
Hurtig overskuelig handel og hurtig respons og levering

Odpowiedź od Forlaget Elysion
Super service og hurtig levering- alt…
Super service og hurtig levering- alt som aftalt!
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Lynhurtig levering, lige til døren.
Hurtige og effektive
Nem navigation på hjemmesiden
Nem navigation på hjemmesiden. Jeg bestilte Forstå, hvad du læser 1,2,4- fine materialer med klare og entydige billeder, hvilket gavner flersporede og elever med lærings vanskeligheder.
Og jeg håber på en god oplevelse
Og jeg håber på en god oplevelse, for jeg venter på mit første køb. |

Odpowiedź od Forlaget Elysion
Jeg modtog hurtigt og problemfrit min…
Jeg modtog hurtigt og problemfrit min bestilling, som var pakker sikkert ind. Jeg er meget tilfreds med produktet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.