Ny gruppetavle og etablering af strøm til varmepumpe. Pris/tilbud udarbejde som ønsket efter Per's besøg. Da opgaven skulle udføres kom Casper til aftalt tid. På god og konstruktiv måde foreslog han... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan kun anbefale Elstyken. Vi har arbejdet med Jakob og Elstyrken de sidste 7 år. Både i vores privat bolig og i vores 3 afdelinger af Nebbiolo Winebar. Jakob og resten af teamet har min fulde anb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The electricity in the apartment we just bought was completely wrongly made. We called El-Styrken completely by chance, and we've been delighted with this choice since then: Stine is a top notch cont... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fredag eftermiddag havde vi et akut behov for at få sat lamper op i vores nyindkøbte lejlighed. Vi har ofte benyttede os af Elstyrkens gode service og denne fredag var ingen undtagelse. 45 min efter v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores erfarne medarbejdere løser både store og små opgaver for virksomheder og private.
Mesterlodden 40, 2820, Gentofte, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
De bedste elektriker jeg har haft. de har lavet el i min nye lejlighed til meget stor tilfredshed. Kan anbefale dem som de bedste.

Odpowiedź od Elstyrken
God rådgivning før installation af ladebox til elbil.
Serviceminded medarbejder udførte arbejdet med installation af ladebox til fuld tilfredshed, og prisen var rimelig.

Odpowiedź od Elstyrken
Leverancen er fuldendt pænt og nydeligt. Hvad jeg er særlig glad for, er, at vi havde lidt forskellig opfattelse af fakturabeløbet, men fandt en god løsning. Elstyrken var imødekommende, og lavede et godt stykke arbejde.

Odpowiedź od Elstyrken
Altid hurtig reaktion, fantastisk service og prof arbejde og indstilling!

Odpowiedź od Elstyrken
Jeg har brugt dem tre gange nu, og hver gang har de leveret et meget fint arbejde, og rigtig god service

Odpowiedź od Elstyrken
Jakob og teamet fra Elstyrken yder professionel og meget personlig vejledning - og deres montører er dygtige og flinke.

Odpowiedź od Elstyrken
Vi har brugt Elstyrken nogle gange nu og har kun oplevet rigtig god og hurtig betjening👍🏽 Kan kun anbefales

Odpowiedź od Elstyrken
Elstyrken har jeg brugt i mange år, de kommer hurtigt - også i weekends hvis nødvendigt, arbejdet udføres proffesionelt og nydeligt, flinke folk og fornuftige priser. Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Elstyrken
Fantastisk oplevelse med Elstyrken, super oplevelse fra start til slut, professionel rådgivning af folk der ved hvad de snakker om, kan absolut anbefale Elstyrken!

Odpowiedź od Elstyrken
Endnu en god oplevelse med Elstyrken, de slipper ikke opgaven førend den er løst. De rykkede hurtigt ud og er effektive og mindst ligeså vigtigt, meget behagelige og venlige.

Odpowiedź od Elstyrken
I de seneste ca. 10 år har jeg benyttet mig af Elstyrken, jeg har aldrig haft en eneste grund til at bruge andre. Jakob & co slipper aldrig opgaven før den er løst.
Vi bruger altid Elstyrken både privat og i vores forretninger.
Elstyrken har min fulde anbefaling!

Odpowiedź od Elstyrken
Jakob og resten af teamet har min fulde anbefaling. Altid kvalitet, god rådgivning og et smil. Stor faglig viden gør heller ikke spor skade i vores perfekte samarbejde.

Odpowiedź od Elstyrken
Jeg ville aldrig benytte mig af eller anbefale en virksomhed hvis medarbejdere kører og chikanerer privatpersoner i trafikken. Det er dumt når man reklamerer med firmanavnet på servicevognen.