Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det har været en effektiv måde at skabe leads på. Elite Advertising bringer et stort engagement samt impact med til bordet og det har været en god investering for vores virksomhed

Oceniono na 5 z 5

Hvis man kunne give 13 i karakter, havde jeg ikke tøvet et øjeblik. Elite Advertising udøver muligvis den mest professionelle tilgang og service til Linkdin. Personligt vil jeg sige de gør arbejdet ti... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Et godt samarbejde

Et godt samarbejde som gav os det vi håbede. Særlig ros til Marie, som er en dygtig, løsningsorienteret konsulent, der udviser god markeds- og produktforståelse.

2 grudnia 2025

Fast, Agile, Effective: Elite Advertising Proves Their Value

Maersk Training recently kicked off a pilot with Elite Advertising to see if their expertise could boost lead generation for our European sales teams - and the early results are already exceeding expectations! By testing three different hooks, we’ve not only attracted highly interested leads but also gained valuable referrals. Elite Advertising is fast, agile, and a pleasure to work with - a real partner in sales.

Head of Commercial at Maersk Training

30 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg er positivt overrasket over hvor…

Jeg er positivt overrasket over hvor effektivt Elites LinkedIn løsning fungerer.

Hele deres setup fra onboarding til den løbende rapportering spiller bare 100%,der er styr på processen, på data og hvad der skal ske i den kommende periode. FEDT!

28 lipca 2025

Personlig og professionel

At sætte en profil op i LinkedIn og skrive en post i ny og næ kan synes lige til. EliteAdvertising og rådgivning fra Anastasia har lært mig at LinkedIn er en dynamisk platform i konstant udvikling, som har funktioner og integrationer til andre systemer, som jeg aldrig selv ville have opdaget. Som selvstændig erhvervsdrivende bruger jeg LinkedIn til at være i kontakt med et bredt netværk af gamle kontakter og nye forbindelser. Til at give indsigt i mine aktiviteter og refleksion om, hvordan min branche udvikler sig. Ikke mindst til at få nye kunder. Jeg kan det, fordi jeg har fået viden og inspiration til, hvordan jeg kan anvende LinkedIn organisk både fra min personlige profil og min virksomhedsside fra EliteAdvertising.

5 kwietnia 2023

Very professional and helpful

I reached out to Elite Advertising, to hear some of their insights on LinkedIn. I booked in a free 30 min. meeting, which ended up taking 1h. I left with a great advice about the LinkedIn platform, as well as new tools I didn't know existed.

Thanks to Mads Toft, for taking the time to do the meeting with me

21 listopada 2022

Super bureau, 100% styr på LinkedIn

Super bureau der har helt styr på LinkedIn. De er søde, har styr på sagerne, og har hjulpet mig godt igennem processen. Jeg har fået en fantastisk indsigt i mine kunder, og glæder mig til det fortsatte gode samarbejde.

20 października 2022

LinkedIn-ekvilibrister

Det er tydeligt at mærke, at man har at gøre med LinkedIn-specialister. Det koncentrerede fokus har gjort, at vi (selvom det er totalt hands off for os) kommer i dybden med, hvad det er der sker. Og det er desuden tydeligt, at Elite Advertising selv på denne måde har mulighed for at levere bedre resultater end hvis de var spredt udover flere platforme.

Jeg overlader trygt vores LinkedIn-annoncering til Emil og Daniel. Jeg kunne ikke forestille mig at gøre det på nogen anden måde.

15 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Meget profesionelle lige fra start.

Vi manglede annoncering på LinkedIn, hvor vi havde fået anbefalet Elite Advertising. Super professionel dialog lige start samt super gode resultater.
Jeg vil anbefale Elite Advertising, hvis I vil udvide annoncering til LinkedIn.

13 września 2021
Oceniono na 5 z 5

Inspirerende proces og positivt resultat

I tæt samarbejde med Elite Advertising opnåede vi et godt resultat - en virksomhed som bidrager med professionelt hjælp og med mulighed for indsigt i processens forskellige elementer. Stort cadeau til teamet, og en varm anbefalelse herfra.

1 września 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej