Fik leveret en computer fra Elgiganten, og de havde sørget for at pakke den rigtig godt ind. Nu har jeg flere meter bobleplast til at flytte med, haha. 📦
Reakcja na opinię
Jeg lavede click&collect på 2 mus mhp. At prøve dem i butikken og returnere den fravalgte. Jeg havde to gode oplevelser med afhentning og returnering, samt prismatch ved kassen. Men en mindre heldig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Herlev Hovedgade 45-47, 2730, Herlev, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg bestilte click & collect og fik at vide jeg kunne hente varen om en time.
Da jeg ankommer har de ikke varen alligevel før om en uge. Jeg får at vide at de har den i et andet varehus, men da det desværre er tæt på lukketid, kan jeg ikke nå at køre derhen.

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Jeg har købt en opvaskemaskine Epog hos Elgiganten, og desværre førte en uagtsomhed fra leveringspersonalet til, at en skrue sad fast i bunden. De informerede os ikke om dette, hvilket resulterede i ridser på vores nye gulv.
Det har været en meget ubehagelig oplevelse, og Elgiganten har ikke anerkendt medarbejdernes fejl og tager ikke ansvar for deres personales fejl. Jeg har billeder som dokumentation, og de kan sendes efter behov.
Vigtige råd for at undgå en lignende ubehagelig oplevelse for alle kunder:
-Når du køber et produkt, bør du aldrig have 100 % tillid til transport og levering, ligesom vi gjorde, da vi købte en opvaskemaskine hos en butik og ikke kontrollerede produktet grundigt på grund af fuld tillid, hvilket desværre førte til ridser på vores nye gulv.
-Så vidt muligt bør du selv afhente varen, så du kan kontrollere den grundigt fra alle sider.

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Reparation af mit TV, forløbet er under alt kritik.
Sendte det afsted for 5 uger siden, det kom tilbage efter 2 uger, med besked om at der ikke var fundet nogen fejl på, trods jeg dagen forinden havde siddet og fortalt en medarbejder over telefon at det var periodisk, hvilket personen også skrev ned, men værkstedet valgte alligevel at sende retur, med det resultat at vi hentede det og stod med et TV dagen efter der ikke virkede IGEN.
Afsted igen, denne gang inde i 3 uger, med besked om at det var kommet videre til ekstern værksted, så skulle man jo mene de havde fundet fejlen, men nej, i dag, altså 5 uger efter en tur på værksted over 2 omgange kommer det igen retur med besked om at der fortsat ikke er fundet nogen fejl.
Jeg giver hovedkvarter et opkald og får besked om at nej der er ingen grund til at hente det, det må ind igen, og hvis jeg har nogle optagelser så skal de sendes med, den optagelse havde jeg allerede sidste gang og gjorde også medarbejder opmærksom på det, men der fik jeg afvide at det var ikke muligt at overføre video via deres system+ det var ikke nødvendigt når nu det var skrevet hvad der var galt endnu en gang.
Da det skal til reparation anden gang spørger Jeg om det er muligt at låne TV, nej det har de ikke. Nu sidder vi her uden TV efter 5 uger og det skal afsted igen ihvertfald i 2 uger hvis ikke mere.Dårlig service Elgiganten, det er sgu en ommer.

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Det gik nemt og hurtigt at få sat et godt panserglas på min nye mobil og begge medarbejdere var hjælpsomme og venlige 👍😊

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Vi købte en Dreame L20 Ultra robotstøvsuger i en outlet-version.
Den fungerede fint i starten, men efter noget tid begyndte den at efterlade en stor sø af vand bag sig, hver gang moppefunktionen var aktiveret.
Dette reklamerede vi over for Elgiganten, hvorefter robotstøvsugeren blev indleveret til reparation. Der gik omkring tre uger, før den såkaldte “reparation” var afsluttet. Da vi efterfølgende hentede robotten i Elgiganten Herlev, fik vi oplyst, at den ikke fejlede noget, og at der derfor ikke var foretaget nogen egentlig reparation.
Vi gjorde medarbejderen i serviceafdelingen opmærksom på, at vi ikke kunne forstå, hvorfor fejlen ikke kunne konstateres, når vi selv havde oplevet den flere gange og havde et tydeligt sammenligningsgrundlag.
Medarbejderen mente, at vi næste gang skulle medbringe dockingstationen. Dette gav dog ikke mening for os, da problemet tilsyneladende skyldes, at robotten ikke doserer vand korrekt.
Vi tog derfor robotten med hjem igen og satte den i gang med moppefunktionen aktiveret. Til vores store skuffelse og irritation konstaterede vi straks den samme fejl. Robotten kunne fortsat ikke dosere vand korrekt og efterlod igen en sø af vand bag sig. Moppefunktionen var altså stadig ikke udbedret.
Vi vil nu endnu en gang forsøge at få produktet repareret, dog med en forventning om, at vi igen får beskeden om, at “den ikke fejler noget”.

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Vi valgte at købe en Siemens kaffemaskine i Outlet. Der var 2: en lettere brugt, og én så god som ny i original emballage. Vi valgte den sidste. Fik leveret en kaffemaskine fyldt med kaffegrums, der var synlige tegn på, at den havde været brugt. Der var kaffegrums i spildbakken, ja alle steder. Vi tog billeder og sluttede maskinen til. Her kunne vi se i hukommelsen, at der var brygget knap 60 kopper kaffe. Vi sendte billede til ElGiganten og skrev, vi troede, de havde sendt os den forkerte. Vi må sige, at de behandlede vores sag meget effektivt og hurtigt. De erkendte, at det ikke var som lovet og vi fik et fint afslag i prisen. Maskinen fejler ikke noget, men den fremstår ikke som beskrevet. Virkelig god service

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Rimelig god kundeservice, selvom jeg ikke kunne bruge produktet.

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Kundeservice er god....men varen bliver ikke sendt til tiden.....og det er virkelig dårligt når man har bestilt håndværkere til at installere rør til varen

Mærkelig klik og collect
I big i herlev. Hvorfor mon de ansatte skal gå efter alle ordrer. Det tar meget lang tid at hente ting i denne butik

Odpowiedź od Elgiganten A/S - Herlev
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.