Elefun Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har handlet der siden de startet opp og jeg personlig har ikke hatt noe problemer med de. De sender ila 2 dager nesten støtt. Når en bestiller nytt så får du nytt aldri b varer og det setter jeg stor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var egentlig veldig skeptisk til å handle her siden nettsidene ser ut som dem er fra 1990. Men varene kom til forventet tid Og viktigst av alt. Kundeservicen var helt på topp Var en feil på de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan ikke gi annet enn 5 stjerner da dere er veldig bra på service og hjelp! MEN datasystemet deres er så forbanna utdatert at det gjør vondt!!! Herregud da gutter, vi er i 2022, må da vel kunne g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kjøpte 2 radiostyrte biler, noen batterier og en batteribag. Varene ble levert raskt og problemfritt. Etter kort tid fikk den ene bilen dessverre motorhavari. Da kontaktet jeg Elefun support so... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep modelarski
  2. również w kategorii:
  3. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Online butikk med modellfly, båter, biler og mye annet av det nyeste innen radiostyrte hobby.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Veldig fornøyd

Har ikke benyttet meg av kundeservice eller retur, kun bestilt varer. Lett å bestille i nettbutikken, lynrask levering, og alt var pakket godt inn. Betaler gjerne de litt høye prisene for å støtte dem!

1 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk butikk swn

Fantastisk butikk som sender varer raskt, men kan ikke gi 5 stjerner siden de nektet å svare på reklamasjon når en vare blir feil på etter en mnd bruk har send reklamasjon skjema via deres nett side, og flere mail men får ikke svar. Men er eller kjempe fornøyd med Elefun

23 listopada 2020

Arrma felony 6s

Super god service. Kan klart anbefales.
Havde en reklamation på karosseriet og blev spurgt om jeg ville have et gavekort til butikken eller om de skulle sende et nyt.
4 dage efter modtog jeg et nyt. Jeg er 100% tilfreds med forløbet og service er helt i top 👌

4 listopada 2020
Oceniono na 5 z 5

Har kjøpt 3 droner og en del tilbehør...

Har kjøpt 3 droner og en del tilbehør gjennom ett års tid og er meget fornøyd. Alltid hurtig levering og varene er som beskrevet. Har aldri hatt behov for retur. Elefun.no kan anbefales hvis du ønsker tryggheten med å kjøpe i Norge.

23 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Rask levering ved normal ordre

Rask levering ved normal ordre, og meget raskt om man betaler for prioritert håndtering.
Jeg greide å bestille feil vare, rask kommunikasjon med kunde support og retur av feil bestilt vare.

Handler gjerne igjen.

15 lipca 2020
Oceniono na 4 z 5

I överlag bra, kan förbättra informationsflödet

Första beställningen:
Tre timmar efter order och orderbekräftelse får jag mail om att ordern är skickad + spårningsnummer hos PostNord. Ett dygn senare syns spårning hos PostNord, Två dygn senare är paketet levererat. Inga konstigheter.

Andra Beställningen.
Orderbekräftelse får jag direkt sedan är det tyst. Efter två dygn mailar jag Elefun och frågar om status, de säger att paketet är skickat och att jag ska vänta några dagar, får spårningsnummer genom att logga in på min profil (varför fick jag inget mail om att paketet är skickat denna gång?). Efter fyra dagar är spårningsstatus på PostNord fortfarande "Inväntar försändelse". Dag fem dyker spårningsstatus upp och jag kan senare hämta paketet samma dag.

I överlag nöjd men tar bort en stjärna för att jag i andra beställningen inte fick meddelande om att paketet skickats (hade även varit trevligt med alternativ speditör, ingen beundrare av Postnord...)

12 października 2018
Oceniono na 2 z 5

Langsom levering pga told og postnord.

Langsom levering pga told og postnord.

Bestilte diversity sæt, da mit eget gik i stykker og havde et på vej fra Kina, men pga tid valgte jeg elefun.

Det burde tager 1-2 dage i told håndtering og derfor 2-5 dages levering.

Bestilte mandag og modtager det tidligst i næste uge, modsat forventningen som var senest fredag.

Har derfor bare spildt penge, tid og håb på at købe her :(

Køb I danske butikker eller indenfor EU, NORGE er tæt på men uendeligt dårligt og langsomt Mht told.

Yderligere så skal du forvente at betale mere end de skriver på hjemmesiden, da reel valuta omregning er anderledes.

Købte et modul som koster 500 DKK max i Kina og gav 577 DKK ifølge elefun på januar udsalg, men blev trukket 585 DKK af min bank.
Så beløbet passer heller ikke :/

18 stycznia 2018

Bare gode erfaringer

Har handlet her mange ganger og har bare gode erfaringer. Tydelig og rask webshop. Rask levering. De få gangene hvor varene ikke var 100% ble det ordnet med en gang. Dette er et meget seriøs firma som tydeligvis sikter langsiktig og bryr seg om fornøyde kunder. Hadde gjerne gitt 6 stjerner om det var mulig.

8 sierpnia 2016

Meget Bra

Har bare handlet her en gang .Utrolig kundeservice .Bestilte en rc båt fikk problemer med å lade batteri skrev problemet til dem. Fikk ny lader og batteri uten problemer.Har funnet min Nett butikk.

3 października 2015

intet mindre end PERFEKT

elsker at handle der, og der har ikke været nogen som helst problemer når jeg har handlet, og så sælger de også toro der minder og trackstar, og det har de næsten altid på lager.
5 herfra :)

4 kwietnia 2014

Perfekt

Intet mindre end perfekt...

Har fandlet der 4-5 gange, og kun en gang er der gået noget galt. Den ene gang det gik galt, bestelig jeg 6 af en varer, men der var kun 1 på lager, selvom der stod der var flere. Skrev så med dem, og fik en anden var til samme pris som jeg skulle bruge. Men i stedet for "kun" at få den ene vare, så lavede de et "party pack" som de kaldte det, med meget mere i som de havde set via mine andre ordre at jeg bruger...

Det er sku service i høj klasse når en lille ting smutter...

12 czerwca 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej