Alt tip top fra først til sidst: - Billigste pris - Fin telefonbetjening ved ordreafgivelse - Fantastisk serviceminded vognmand: Jeg har en lang indkørsel op til mit hus, men istedet fo... Zobacz więcej
Besluttede at købe det køleskab, vi havde fundet på nettet, fra den billigste udbyder. Ringede og fik lidt god og både objektiv information fra den søde pige, somsvarede telefonen, og som overbevis... Zobacz więcej
"Bestil inden 12:30 og du har varen imorgen" "Denne vare står på eget lager" Jeg bestiller tirsdag formiddag. Får besked onsdag at den bliver leveret fredag !!! Henvender mig skriftligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
El24 kan stærkt anbefales. Fandt min vare billigst her med den bedste garanti oveni. Og varen blev leveret lige til døren uden merpris. Samtidig god kontakt til fragtmand før levering. Næste bes... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Få de bedste priser på hårde hvidevarer!! Vi leverer gratis lige til døren i hele Danmark, og hjælper dig også gerne med indbæring, montering og evt. bortskaffelse af gamle hvidevarer. Kontakt en af vore dygtige danske medarbejdere i dag, hvis du har brug for hjælp til køb af dine nye hvidevarer. NYHED: Køb i dag, og betal først 14 dage efter du har modtaget dine hvidevarer.
Gåseagervej 16, 8250, Egå, Dania
- info@el24.dk
- www.el24.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Varen kommer til tiden.
Jeg er glad for min handel .
Man kunne godt ha´ skrevet at der ikke var nogen ledning
til indbygningsovn. Så man får jo en ekstra udgift ved man skal til at skaffe en elektriker.

Kan ikke blive bedre
Det var nemt at bestille fryseren via hjemmesiden, og rigtig godt at jeg kunne ønske en bestemt leveringsdato.
Super hurtig levering.
Jeg har handlet hos EL24 før, og første gang fik jeg ikke så gode oplevelser, fordi der stod 2-3 dages levering på hjemmesiden alligevel var jeg nødt til at vente 2 uger. Nu ringede jeg først og tjekkede om varen var virklig på lager. Den kom også super hurtigt i løbet af 2 dage. Så skal det være.
Jeg bestilte min nye opvaskemaskine en sen aften, allerede to dage senere blev den leveret som lovet. Bestilt,betalt og leveret uden at skulle gøre noget andet end gå på el24 hjemmeside.
Tilfreds
Jeg er meget tilfreds samt meget god telefon behandling. Hurtigt levering alt var bare så godt.
Hurtig og fin service fra el 24 ,men danske fragtmænd...
Fik en fin og hurtig betjening med 2 dage fra bestilling til levering, helt tilfreds.
Danske vognmænd kunne dog i dette tilfælde være lidt mere service minded, vaskemaskinen blev sat af næsten ude på vejen og i kanten af indkørslen, årsag :vi har grus i indkørslen, en indkørsel som dog er bred nok til at lastbiler aktid har kunne bakke ind, eller bare en meter længere inde på grunden havde været rart.

Perfekt!!
Hvor var det fantastisk at købe min nye vaskemaskine inde hos jer! Det er ikke sidste gang jeg bruger jer :-) det var ud over al forventning! Simpelthen så god service! Rigtig sød leverandør og hurtig levering! Kan intet dårligt sige :-) kan varmt anbefale jer! Jeg vil helt sikkert bruge jer næste gang :-) mvh en rigtig tilfreds kunde!
Supper godt alt som låvet
Hurtig og præcis
Vores emhætte i sommerhuset skulle udskiftes. Vi fandt, hvad vi gerne ville have hos EL24. Den ankom til sommerhuset 2. dag efter bestillingen. Flot.
Ann
Hurtig og problemfrit
fra ordre til levering, kun 2 dage, det må siges at det er hurtigt. Flot produkt, og lige til at gå til.................bare lidt besværligt at vende lågerne om, men det kan jo ikke være anderledes. Nemt at justere så det står i vatter.
Ud over forventning, i alle henseender perfekt!
Jamen dog, jeg kan INTET negativt finde ved denne handel, kvalitet, pris, levering osv. var superb!
Tak for handlen
Yderst god service og hurtig levering.
Bestilling hjemme i ro og mag. Ingen ventetid hos kundeservice og hurtig levering.
Ordren der gik i historier og fortællinger, som ikke passede nogen steder
Ordren der gik i historier og fortællinger, som ikke passede nogen steder i henhold til den kommunikation der ellers blevet ført med EL24.
Vi står nu i 3 uge og har ikke modtaget vores tørretumbler endnu. Vi bestilte den 09.08.2012 en vaskemaskine og tørretumbler, hvor vi forsat mangler tørretumbleren, nu en måned efter bestilling.
Ved henvendelse er vi de sidste par dage blevet fulgt med historier og fortællinger omkring lageromlægning, som grunder vores udebleven leverance. På et tidspunkt kan de slet ikke finde vores ordrenummer og må kontakte os for at få det. Det kører frem og tilbage i historier omkring hvor fejlen ligger og til trods for EL24 selv har meldt varen i rastordre hos producenten forsøger de spise os af med en "lageromlægning", hvorpå de senere på dagen ændre deres historie til bage til rastordre-muligheden.
EL24 har været amatøragtige at handle med og anbefalinger af handel med EL24 skal kun forgå under støm-afbrud og. Der er mere "strøm" i EL24's fortællinger og forklaringer end i deres kompetence til at frive butik.
MVH
Tina & Lasse

Hurtig levering!
Bestilte et køle-/fryseskab, og næste morgen blev det leveret og installeret. Ingen problemer og perfekt service.
Nem adgang til EL24 og leverance på ønsket dag
Nem telf. adgang og venlige svar på spørgsmål inden internet bestilling.
Hvad kan man forlange mere?
Som det skal være
Billigste pris jeg kunne finde på nettet. Hurtig levering. Fint.